Fota w serwisie randkowym |
Autor |
Wiadomość |
chaoss
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 22:19
|
|
Jacek_s napisał/a: | Zetknolem sie z opiniami ze to wstyd miec taki profil na serwisie randkowym ze to siara i takie tam. Chcialbym poznac takze wasze zdanie. I zamykam ten temat.
Pozdrawiam
Jace |
ostatnio sobie myslalem o tym. Jak kiedys bym pomyslal, ze to glupie tak teraz mysle, ze nikt tak nie powinien mowic. Poznalem swoja obecna kobiete w przypadkowy sposob w glupim i nieoczekiwanym miejscu. Okazala sie kobieta mojego zycia, razem juz pol roku i teraz uwazam, ze zaden sposob na poznanie kogos nie jest glupi czy przynosi wstyd, liczy sie wynik. Jak poznasz jakas wartosciwa osobe to juz bedziesz do przodu ;]
pozdrawiam |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 22:21
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
Alinka, no uwazam ze to juz glupota :) bo jesli ktos z profilu i tych kilku hasel na nim wypisanych bedzie wiedzial czy dana kobieta moze byc jego zona czy nie - to uwazam ze nie ma co z takim czlowiekiem gadac :D bo jakby nie patrzec... czlowiek w profilu moze takie bzdury wypisac ze szkoda gadac :) |
|
|
|
|
Jacek_s
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 22:59
|
Imię: Jacek
|
Juz wiem wszytko
Dziekuje za opinie.
Pozdrawiam
Jacek |
|
|
|
|
nemo1125
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 00:25
|
|
Aither napisał/a: | czlowiek w profilu moze takie bzdury wypisac ze szkoda gadac | A co? Masz w swoim napisane, że jesteś blondynką o błękitnych oczach i twoim marzeniem jest pokój na świecie? :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 08:50
|
Smoczyca
|
nemo1125, gorzej :D napisalam prawde i nikt sie do mnie nie odezwal :rotfl: :hyhy:
a tak powazniej... na poczatku dzialalnosci swojego profilu umowilam sie pierwszy raz z jakims facetem... po tym co wypisal na profilu stwierdzilam ze bardzo ciekawy czlowiek... ale jak zamienilam z nim kilka zdan to sie zalamalam... :suchy: a pod koniec spotkania podpuscilam go troszke i przyznal sie ze to co napisal w profilu to klamstwo zeby wydawac sie bardziej ciekawszym czlowiekiem... od tamtej pory olalam taki sposob komunikacji i poszukiwan znajomych :P |
|
|
|
|
Szaganka
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 09:08
|
|
Aither napisał/a: | napisalam prawde i nikt sie do mnie nie odezwal |
ihahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
dziwne to, nie? :niepewny: ;)
a ja mam swój profil... szybciej pokazać komuś swoją fotkę dając mu link, niż wysyłając maila ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 09:15
|
Smoczyca
|
Szaganka, nie wiem czy dziwne... dla mnie wlasnie nie jest :) zwyczajni ludzie sa malo interesujacy... a jak posciemniasz troszke to sie momentalnie chetni znajda... tego wlasnie nie rozumie :zakrecony: |
|
|
|
|
Szaganka
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 09:18
|
|
Aither napisał/a: | jak posciemniasz troszke to sie momentalnie chetni znajda... |
chętni do czego? :niepewny:
Alinka napisał/a: | szukam zony |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 09:21
|
Smoczyca
|
kiedys na wykladzie trwajacym 3h sie nudzilismy z kumpela i stowrzylismy profil "niesmiala" na o2... posciemnialysmy tam na maksa... :rotfl: w przeciagu tych niespelna 2.5 h zanotowalysmy 25 albo 27 :zdziwko: w kazdym badz razie niecale 30 postow od facetow... o rozenj tresci... sadze ze cos w tym jest :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 12:32
|
Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Aither napisał/a: | Alinka, no uwazam ze to juz glupota bo jesli ktos z profilu i tych kilku hasel na nim wypisanych bedzie wiedzial czy dana kobieta moze byc jego zona czy nie - to uwazam ze nie ma co z takim czlowiekiem gadac bo jakby nie patrzec... czlowiek w profilu moze takie bzdury wypisac ze szkoda gadac |
no to prawda, po czyms takim nie da sie poznac czlowieka, ale zawsze mozna jakos zagadac czy sprobowac sie umowic w realu w celu lepszego poznania |
|
|
|
|
Szaganka
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 12:41
|
|
Aither napisał/a: | jesli ktos z profilu i tych kilku hasel na nim wypisanych bedzie wiedzial czy dana kobieta moze byc jego zona czy nie |
trunks napisał/a: | zawsze mozna jakos zagadac czy sprobowac sie umowic w realu w celu lepszego poznania |
:) to i dak więcej informacji niż ma się do dyspozycji zaczepiając osobę na ulicy... zakładając oczywiście, że profil nie jest ściemą :zdegustowany: |
|
|
|
|
chaoss
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 13:34
|
|
otoz to, skad wiesz czy zaczepiana przez Ciebie kobieta nie ma juz chlopaka, lubi takze znaczki i interesuje sie podrazami jak Ty?
Inaczej skad masz wiedziec czy jak Cie zaczepia ten facet to nie wiesz czy ceni sobie delikatnosc i prawde miedzy sprawami damsko meskimi
Ja bym to napisal normalne prawdziwe dane, nawet jakby sie ktos dopiero po miesiacu zglosil to nawet lepiej bo wieksze prawdopodobienstwo ze bylby cenniejszy |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 12:39
|
Smoczyca
|
chaoss napisał/a: | Ja bym to napisal normalne prawdziwe dane, nawet jakby sie ktos dopiero po miesiacu zglosil to nawet lepiej bo wieksze prawdopodobienstwo ze bylby cenniejszy |
masz u mnie za to piwo :) do mnie zglosil sie Pawel... w relau od dawna moj partner :D teraz dla zabawy czasem wysylamy sobie z tych randek zaproszenia typu "moze randka w kinie" lub " zapraszam na kolacje" :) mam z tego wiecej zabawy niz kiedykolwiek a na reszte zgloszen odpisuje ale uswiadamiam ze to dla mnie zabawa a nie cos powaznego :) zazwyczaj wiecej juz sie nie odzwyaja :) ludzie biora tgo typu serwisy strasznie powaznie... jakby od tego mialo zalezec ich zycie a przeciez to tylko kolejny sposob na poznanie ludzi... chociaz wole poznawac ludzi w "Realu" :) |
|
|
|
|
Szaganka
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:06
|
|
kiedyś osoba poznana właśnie przez sieć powiedziała mi...:
"jedni poznają się w kawiarni, inni w kolejce po mięso... a my tu... to znaczy, że znam Cię gorzej?"
i w tym sedno... poznać mentalnie jest dużo ważniejsze niż "spodobanie się komuś" z wyglądu :) a jak zaznaczyć swoją obecność w sieci? :) w takim serwisie najprościej :) a i tak wszystko wyjdzie "w praniu"...
tylko pamietaj... weryfikuj w realu ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:11
|
Smoczyca
|
mhm zgadza sie nawet jesli przez jakis zas osoba stara sie byc taka jaka sie "stworzyla" to po jakims czasie wszystko wyjdzie na jaw :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:12
|
|
kolega poznał na takim serwisie przyszłą żone - ślub w czerwcu |
|
|
|
|
madziar
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:48
|
|
Nie mam żadnego doświadczenia jak chodzi o serwisy randkowe. Ale jakie czasy, takie sposoby komunikowania się, no i poznawania ludzi.
Myślę, że częśc ludzi zgłasza się tam w celu dobrej zabawy, poznania dziewczyny, czy chłopaka na imprezę. 20% internautow pryzynaje sie ze klamie.
Ale częśc pewnie ma nadzieję na znalezienie milości. Z badan wynika, ze 10% ludzi chce poznac tam milosc zycia. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:50
|
Smoczyca
|
madziar napisał/a: | 10% ludzi chce poznac tam milosc zycia. |
nie przecze ze znalezienie milosci przez net to cos zlego - sama ja znalazlam :) ale serwis randkowy to chyba nie jest najlepsze miejsce na cos powaznego... chodzi mi o to ze ludzie tam sa z zamiarem "szukania zony/meza" o takie profile mi chodzi :) sadze ze to juz przegiecie :D |
|
|
|
|
madziar
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 15:03
|
|
Ludzie bywaja w roznych sytuacjach, czasem sa tak niesmiali, ze tylko przez neta sa w stanie troche sie osmielic, a nie potrafia sie zdobyc na pojscie do biura matrzmonialnego. Wiadomo, ze jak kogos nie interesuje gosc, ktory od razu szuka zony/meza to nawet do niego nie zagada i z glowy.
Ogolnie biorac robimy sie coraz dziwniejsi w interakcjach z innymi, potrafimy czesto szybko nawiazac znajomosc, ale trudno ja utrzymac, bo trzeba sie troche wysilic. Latwiej zerwac i zaczac od nowa, i od nowa, i od nowa.. Temu mysle glownie sluza te serwisy.
Ale jak ktos tam szuka zony/meza i ja/go znajduje to ja nie mam nic przeciwko temu /zwlaszcza, ze nigdy na czyms takim nie bylam :P / . |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 16:04
|
|
Aither napisał/a: | chodzi mi o to ze ludzie tam sa z zamiarem "szukania zony/meza" o takie profile mi chodzi sadze ze to juz przegiecie |
to nie żadne przegięcie, mówie Ci, ze moj qmpel poznał tam przyszłą żone,....a przeciez jest wiecej takich przykładów. Jak ktos sciemnia to i tak wyjdzie na jaw przy blizszym poznaniu - jak to w zyciu :oczami: |
|
|
|
|
|