jak tam się ma wasze poczucie humoru? |
Autor |
Wiadomość |
Basiorek
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 19:06
|

|
mam ironiczne poczucie humoru i łapię za słówka tzw. odbijając piłeczkę :) wytrzymują to tylko najlepsi :D |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 20:31
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Basiorek to koniecznie musimy sie kiedys spotkac..uwielbiam taka " gre slow" i zwiazane z tym skojarzenia ( oczywiscie wszystko bierzemy jako humor) |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 22:58
|

|
:D jaka to radość spotkać osobę, która nie boi się zjadliwej ironii i nie bierze tego serio, prawda? ;) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:01
|

|
a no...i przy okazji mozna przy tym sie niezle ubawic :D |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:06
|

Imię: Marcin
|
Szamanka napisał/a: | a no...i przy okazji mozna przy tym sie niezle ubawic :D |
oj to roznie bywa :) ja np mam dosc specyficzne poczucie humoru...czasem nagle zaczynam sobie zartowac w taki sposob ze stoje na granicy zabawy i chamstwa... nie kazdemu to odpowiada :=] |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:08
|

|
muszę przyznać, że jestem prawdziwą szczęściarą- 4 najbliższych mi osób ma identyczne poczucie humoru :) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:10
|

|
ponczus no wiesz to zalezy jak daleko sie posuwasz z owym chamstwem i czy druga osoba naprawde bedzie sie czula urazona.
Dlatego Basiorek napisala Cytat: | jaka to radość spotkać osobę, która nie boi się zjadliwej ironii i nie bierze tego serio | , bo jesli taka persona Cie zna i wie ze nie robisz czy tez mowisz tego zlosliwie, to napewno potrafi sie usmiac |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 00:00
|

|
Ironia często bywa zgubna. Ja znam przynajmniej dwie takie osoby, które moje żarty wzięły na serio, a przecież były tylko żartami.
Dlatego najbezpieczniej kierować je w stosunku do osób, które dobrze się zna, z którymi jest się w miarę dobrych stosunkach i wie się, że odpłacą tym samym z nawiązką ( mam tu na myśli np. Basiorka) :P |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 00:09
|

Imię: Marcin
|
Cytat: | ponczus no wiesz to zalezy jak daleko sie posuwasz z owym chamstwem i czy druga osoba naprawde bedzie sie czula urazona. |
no wlasnie ;) z osobami ktore znam od lat moge pozwolic sobie na cos takiego totalny hyde park slowny ... ;) czasem niestety za pozno gryze sie w jezyk ... ale to juz chyba niestety skaza na moim charakterze... :) |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 00:15
|

|
To nie jest skaza, chyba każdy z nas ma jakiś pierwiastek wredoty w swoim organizmie i każdy pragnie dogryźć nieraz innym tylko pytanie czy robi to, bo go nie lubi czy może bo go za bardzo lubi :] |
|
|
|
|
|