Jaki telefon |
Autor |
Wiadomość |
Major
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 00:17
|

Zaproszone osoby: 2
|
Frycek, w zasadzie to dobrze wybrałeś i jedyne nad czym możesz myśleć to nad droższymi modelami :) |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 19:45
|

Imię: Bożydar :]
|
Frycek napisał/a: | jszcze jest K750i |
Polecam :ok: Mam go od jakiegoś czasu i jak na razie nie widzę żadnych wad. A największy plus to bateria :)
Major napisał/a: | ma naprawde dobry aparat fotograficzny |
Potwierdzam :) Zdjęcia wychodzą naprawdę super :) |
|
|
|
|
Alinka
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 15:20
|

Imię: Ala
|
tez mialam ten problem ze zmiana telefonow:) no i moja zamiana jest bardzo korzystna.. a i co najlepsze w salonach mowili ze niemozliwa:P no ale ma sie uklady :P
skonczyla mi sie umowa, a mialam abonament za 50 zl. a telefon sagem`a
uparlam sie na telefon Sony ericson W300i no i tak:) w salonach mowili mi ze ten moj upatrzony telefon kosztuje 400zl pod ten abonament :szok: ,ale.. zalatwilam sobie przez ORANGE w WARSZAWIE, ze bede miala dalej abonament za 50 zl, umowe mi przedluzyli na 36 mc, Telefon ukochany W300i sprzedali mi za 200zl, wiec sprzedalam mojego sagema i kupilam W300i, a z wybranych modeli proponuje sprzedac stary telefon i zainwestowac w sony ericson k750i :) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 15:49
|

|
Alinka napisał/a: | WARSZAWIE, ze bede miala dalej abonament za 50 zl, umowe mi przedluzyli na 36 mc, |
To oni tylko zarobili :P słabe te znajomości masz. Za 3lata to będą takie oferty telefoniczne, że będziesz jedynie przepłacać. Zwłaszcza, że za niedługo ma wejść czwarty operator. Dwuletnia umowa to już za dużo. |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 00:14
|
|
ja sobie nie dawno kupilem se t610, bo stary sie przetrwal proby :rotfl: ten jak na razie juz mial dwa twarde ladowania i jeszcze zyje :D
stwierdzilem ze nie ma sensu kupowac jakiegos drozszego telefonu skoro za kilka miechow mi sie konczy umowa i wtedy w ramach jakies promocji czy cos sobie wezme jakiegos nowszego se :] |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 12:51
|

|
Ja mam obecnie Motorole E398 i Nokie 9300i, ale ta druga oddaje w dobre rece :P Dobry telefon, ale za duzy jak na kieszeń i dość ciężki. |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 17:08
|
|
Nokia 6070 nowość na rynku.Jestem jej posiadaczem i bardzo sobie chwalę.Polecam ten model. :hurra: :hurra: :hurra: |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 22:01
|

|
Odświeżam temat :)
Przedłużam sobie umowę w Erze i przydałoby się zmienić telefon. Przedział cenowy bez znaczenia bo i tak mogę wybrać dowolny telefon na indywidualnych warunkach, niższych niż promocje. Namyślam się ogólnie nad jakimś SE, może W800 lub W810, ale przyglądam się też Samsungowi - Z400 lub D900. Ale wszelkie propozycje wezmę pod uwagę :) |
|
|
|
|
eagle!
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 23:48
|

|
Z wyżej wymienionych polecam Samsunga d900 - bdb jakość mp3 (minimalnie lepsza jest w w810i), jednak aparat dużo lepszy - 3mpx, większa rozdzielczość podczas nagrywania video.
Dodatkowym atutem jest wspaniały wygląd ;) i... obsługa (otwieranie) plików xls, pdf, ppt... szybkie podłączenie do tv za pomocą kabla w zestawie, a także bardzo ważne - znacznie bardziej rozbudowany organizer i funkcje alarmu :)
Telefon nowszy, ładniejszy, cieńszy, lepszy. Bateria ok. 3dni - o jeden mniej niż w w810i. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 09:54
|

|
eagle!, dzięki za wskazówki, przydały się :ok: |
|
|