| Zamknięty przez: p4cz3k Czw Cze 28, 2007 11:58
 | Loża Szyderców | 

| Autor | Wiadomość | 

| p4cz3k   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 09:16   Loża Szyderców | 

|  

Imię: Marcin

| 

| Dnia 25 marca roku pańskiego 2006 około godziny 21.48 powstala organizacja o tajemniczej nazwie "Loża Szyderców". Ciałem przewodniczącym oraz założycielskim jesteśmy "My", tzn. obywatel Bzyki (zarejestrowany dn. 29-09-2005) i p4cz3k (zarejestrowany dn. 08-07-2005). 

Podstawowym założeniem tej "organizacji" (która nie posiada żadnego statusu prawnego), jest wyśmiewanie wszelkiego rodzaju głupot oraz bzdur itd itp etc.

a wiec zaczynamy :-)

8 stycznia 2007

| Yeti napisał/a: |  	  | Czy wiecie na czym polegał fenomen PRL-owskiego kabaretu?... Szydzono z wszystkiego, z czego należało szydzić, a pomimo to, ta reżimowa cenzura nie potrafiła się do niczego przyczepić!... ale to prezentowało jakąś klasę... A tutaj,.... ktoś, kto się mianuje szydercą, ani szydzić nie potrafi, ani regulaminowi sprostać...
 | 

Yeti, mam nadzieje ze nie masz mi za zle, chcialbym aby manifestem nowej Lozy Szydercow byl wlasnie ten cytat, uwazam ze jestesmy w stanie prowadzic dzialalnosc Lozy Szydercow w sposob bardziej stonowany. Uwazam, ze odpowiednio sformulowana anegdota jest bardziej dokuczliwa niz bezposrednio rzucona obelga, a wiec do boju...pokazcie ze stac was na cos konstruktywnego.

Dziekuje za uwage

----------------------

"Pan Profesor Niezwyczajny Nauk Niemoralny - pOnczek" oraz jego posluszny asystent Bzyki :)

----------------------

Drodzy Piszacy, chcialbym aby Loża Szyderców byla tematem do ktorego warto zagladac, warto cos napisac, ale chcialbym rowniez aby w tym "pisaniu i szydzeniu" kierowano sie kilkoma zasadami, niestety w poprzedniej edycji to nie wyszlo a wiec :

1. Szydzimy
 2. Wysmiewamy
 3. Smiejemy sie

z czego ? z czego tylko chcemy lecz w sposob kulturalny, przeciez nie jestesmy analfabetami i kazdy z nas potrafi ujac swe szyderstwa tak by szydzic lecz nie udezac bezposrednio...proponuje przyswojenie cytatu Yetiego - mysle ze jestescie w stanie podolac takim wymaganiom - jesli nie ? coz uwazam ze temat nie jest dla was...

---

cos nowego :)
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez p4cz3k Pon Lut 05, 2007 03:03, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 11:19 | 

| Smoczyca 

Zaproszone osoby: 1

| 

| No i bardzo dobrze ze temat zostal stworzony na nowo :) Bedac wczoraj na meczu WOSP i po nim zauwazylam pewna nadzwyczajna rzecz :)
 Bzyku wybacz ale nie moglam sie powstrzymac  :rotfl:
 W pewnym momencie nasz bohater w czarnej koszulce ForumGliwice, c o m wskoczyl na bramke. Niby nic nadzwyczajnego... grali z A3 i jeden z nich strzelal na bramke trafiajac w nogi naszego przodownika  :rotfl: sadze ze bramkarz to podalby pilke do przodu... patrze a on dluga przez srodek boiska z ta pilka  :zdziwko: i leci i leci... po minie wszystkich wywnioskowalam ze to moze i dobrze ze on tym bramkarzem nie jest...  :kibol:  :rotfl:

A co do meczy WOSP
 Bylo fajnie, wesolo  :rotfl: najbardziej podobal mi sie kolega z szakali z numerem koszulki 2 :) ktory uporczywie wszystkich wypytywal kim Marta jest dla Bzyka  :rotfl: no ja nie moge co za zabawny koles  :rotfl:  zreszta ponczus... wiesz o co chodzi  :rotfl:
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 11:27 | 

|  

| 

|  	  | Aither napisał/a: |  	  | W pewnym momencie nasz bohater w czarnej koszulce ForumGliwice, c o m wskoczyl na bramke. Niby nic nadzwyczajnego... grali z A3 i jeden z nich strzelal na bramke trafiajac w nogi naszego przodownika :rotfl: sadze ze bramkarz to podalby pilke do przodu... patrze a on dluga przez srodek boiska z ta pilka :zdziwko: i leci i leci... po minie wszystkich wywnioskowalam ze to moze i dobrze ze on tym bramkarzem nie jest... :kibol: :rotfl: | 

To jest prawdziwy przykład, że ta osoba potrafi grać zespołowo :hyhy:  :hyhy:  :hyhy:  :hyhy:

Mnie jednak podczas tego meczu podobało się najbardziej okazywanie emocji przez piłkarzy :rotfl:
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 12:08 | 

| Smoczyca 

| 

|  	  | tuchałowa napisał/a: |  	  | okazywanie emocji przez piłkarzy | 
 :rotfl: chodzi Ci o co ? :) o te "przecinki" ? :) czy o to drugie ? :) Ja osobiscie uwazam, ze to jest dla wygody... mnie nie chcialoby sie mowic
 - "kurcze nie trafilem do bramki ale jestem zly"  :rotfl:
 lepiej to ujac w jednym slowie :)
 => "kobieta lekkich obyczajow" :D
 Tak poza tym Marta to ze jestem mietka nie znaczy ze mam byc Twoja poduszeczka :P  :D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 12:23 | 

|  

| 

| Przyznaję, przysypiało mi się na wczorajszym meczu :D 	  | Aither napisał/a: |  	  | Tak poza tym Marta to ze jestem mietka nie znaczy ze mam byc Twoja poduszeczka :P :D | 

Nie no
 krzyczaną po każdej nieudanej próbie strzelenia brami to ja rozumiem, nerwy....ale jak wytłumaczyć wydawanie takiego dziwnego dźwięku w regularnych odstępach, właściwie bez powodu, brzmiało to trochę jak okrzyk radości, a może to jakaś forma zwrócenia na siebie uwagi lub zakomunikowania chłopakom z drużyny, żeby podać :P 	  | Aither napisał/a: |  	  | "kobieta lekkich obyczajow" :D | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Roberto   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 13:15   zasnąć można | 

|  

|  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 13:22 | 

|  

| 

| Oj można, można...zwłaszcza jak się mało sypia w nocy :zalamany: 	  | Roberto napisał/a: |  	  | :spi: :spi: | 

Ponczq, to co zrobiłeś było bardzo rozsądne  :hura:   :calus:

i myślę, że teraz ludzie będą podchodzili do tego z większym humorem.

Dlatego zamieściłam sobie przecudnej urody awatarek i uroczyście wstępuję do LS ślubując Wam wierność i uczciwość.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 13:45 | 

| Smoczyca 

| 

|  	  | tuchałowa napisał/a: |  	  | ślubując Wam wierność i uczciwość. | 
 mnie tam nic nie slubuj :D ponczkowi mozesz to on w koncu Prezes - Ronaldo :)

P.S zwazajac na to iz bzyku nie moze byc zastepca Ponczka jednoglosnie sama wysuwam swoja kandydature na zajecie wyzej wymienionej posady :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Frycek   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 14:04 | 

|  
 Imię: Mariusz

| 

| Bardzo prosze o usiniecie ikonek ,zbanowany,przyjaciel itd....z waszych awatarkow |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 14:10 | 

|  

| 

| Czy zatem może być  "spamer" ? 

Właśnie zobaczyłam, że przed chwilą miałam nabitą szatańską ilość postów 666
 To tak jak ustanowione wczoraj Święto Loży Szyderców
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 14:21 | 

| Smoczyca 

| 

|  	  | tuchałowa napisał/a: |  	  | Święto Loży Szyderców | 
 OFICJALNIE 7 styczen jest ogolno forumowym dniem Lozy szydercow :) przyjetym jednoglosnie na wczorajszym turnieju WOSP :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 15:25 | 

|  

| 

| Aither, zdaje się, że czołowy szyderca Bizon zaplanował huczne obchody Święta LS na 6 czerwca o 6  :hyhy:  Ale 7 stycznia uznajmy za oficjalne zarejestrowanie naszej działalności  :] |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 15:53 | 

| Smoczyca 

| 

| tuchałowa, czemu akurat 6 czerwiec ? :P gadaliscie o tym gdy ja sie slinilam na pilkarzow czy mnie przy tym po prostu nie bylo ? :D |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:01 | 

|  

| 

| Ja wiem, że Ty lubisz patrzeć na tyłki, podziwiać, robić konkursy, który lepszy, ale nie może to być dla Ciebie całym światem, członkostwo wymaga zaangażowania, jeszcze Ronaldo przydzieli Ci jakieś punkty karne :D 	  | Aither napisał/a: |  	  | slinilam na pilkarzow | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| p4cz3k   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:04 | 

|  

| 

| kurde, jeszcze raz mnie ktos nazwie ronaldo to wyjde z siebie i stane obok i beda dwa pOnczki i bedziecie mialy drogie panie przewalone !! 
 a ty Marto masz gwarantowana pobudke o 4.00 :=] i znowu sie nie wyspisz :]
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:07 | 

| Smoczyca 

| 

| hmmm no lubie wrecz uwielbiam patrzec na ich tylki :) 
 p4cz3k, no co Ty mnie straszysz ? :D  :rotfl: no prosze Cie  :padam: wyjdz z siebie :) jeden bedzie ponczek a drugi Ronaldo  :rotfl:  i bedzie sprawiedliwie :)  :calus:
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:12 | 

|  

| 

| pOnczki są takie kochane, że im więcej pOnczków tym lepiej :D 	  | p4cz3k napisał/a: |  	  | dwa pOnczki | 

No dobra, niech Ci będzie, tylko nie wiem, kto się przed chwilą chwalił, że idzie spać po wieczorynce :hyhy: 	  | p4cz3k napisał/a: |  	  | a ty Marto masz gwarantowana pobudke o 4.00 :=] | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| p4cz3k   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:15 | 

|  

| 

|  	  | tuchałowa napisał/a: |  	  | No dobra, niech Ci będzie, tylko nie wiem, kto się przed chwilą chwalił, że idzie spać po wieczorynce :hyhy: | 

na tvp polonia wieczorynka chyba jest o 2 albo 3 w nocy :) wiec...

Aither :) ja nie strasze :P ja ostrzegam ^_^
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:21 | 

| Smoczyca 

| 

|  	  | p4cz3k napisał/a: |  	  | Aither :) ja nie strasze :P ja ostrzegam ^_^ | 
 grrrrrraww :D zabrzmialo ostro :D no a tak zmieniajac temat... to czemu 6 czerwiec ? :P
 Tak poza tym Ponczek wysunelam swoja kandydature na miejsce Bzyka :P czekam na werdykt :D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| tuchałowa   
  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:23 | 

|  

| 

| Co za faja Bzykiemu dała 3 ostrzeżenie? Nie, że mi to przeszkadza, przynajmniej nie będzie mi odbierał komputera, aby posiedzieć na forum :hyhy: |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |