Zamknięty przez: kisia Sob Paź 21, 2006 20:31 |
Którym autobusem do Zabrza? |
Autor |
Wiadomość |
FlashMan
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 10:10 Którym autobusem do Zabrza?
|

|
Witam! Mam pewne zapytanie, z którym chciałbym się skierować do Was. Otóż mieszkam w ?abędach i chciałbym pojechać sobie do Multikina do Zabrza na film o Janie Pawle II. Nie mam pojęcia jednak jakim autobusem mogę tam dotrzeć? Wiem, że z ?abęd jeździ do Zabrza bezprośrednio '32', ale on kończy swoją podróż na dworcu autobusowym, a to jest z tego co mnie wiadomo dosyć spory kawałek. Czy wiecie może jak mógłbym np. z Placu Piastów w Gliwicach odjechać do Zabrza, w taki sposób abym wysiadł jak najbliżej Multikina? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! :) |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 10:21
|

Imię: Mariusz Damian
|
Dostań się do Pl. Piastów, a stamtąd 156 w kierunku Zabrza. Jedzie prosto pod Multikino :-) |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 10:24
|

|
Polecam następującą trasę.
Dojechać 32 do Pl. Piastów, a następnie przesiąść się na autobus 156 (przystanek obok długiego budynku m.in. znajduje się tam sklep www(dot)yprzedaz).
NAstępnie wysiadasz na przystanku "Zabrze Multikino" (obok Multikina). |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 10:50
|

|
Oki, dziękuję Wam bardzo za wypowiedzi. Pozdrawiam! :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 20:31
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
temata zakończony, temat zamknięty :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|