Wywiad... |
Autor |
Wiadomość |
Frycek
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 15:00 Wywiad...
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Wczoraj otrzymalem maila z zaproszeniem do udzielenia wywiadu Panu dzienikarzowi z Nowin Gliwickich.
Chce on napisac artykul o ludziach ktorzy tworza strony o tematyce gliwc..czyli min. nasza strona.
Oczywiscie odpowiedzialem na zaproszenie i dzisiaj razem z Fenixem udalismy sie na rozmowe......
Rozmowa- wiwiad przebiegl naprawde w milej atmosferze a pan Andrzej(dziennikarz) jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.
Jestem pewien ze zaglada do nas na stronke gdyz duzo wiedzial :)
poznalismy Meg ze strony gliwiczanie, p l (bardzo mila i sympatyczna kobieta)....ktora takze udzielala wywiadu.
Jutro wiwiadu udzielaja gliwice, c o m
Tak wiec w najblizszy czwartek mozna spodziewac sie wzmianki o naszym forum w Nowinach Gliwickich. |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 15:27
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
No wreszcie Nowiny coś o nas napiszą :jupi: , a Andrzejek to naprawde bardzo sympatyczny gość :spoko: :mg: |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 16:01
|

|
SUPER mam nadzieję że po tym wydaniu zobaczymy tu jakieś mowe twarze i forum sie jeszcze bardziej rozkręci :jupi: :jupi: :spoko: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 16:46
|
|
kisia, Z Andrzejem razem kopaliśmy piłkę,on przeważnie stal na bramce i mial ksywę "Lama duży". |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 17:28
|

|
chyba sie go zapytam ..ciekawe co napisze :) i czy skojarzy...pewnie sam juz przeczytal |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 17:39
|

|
JUUPIII!!! bede slawny.. :P |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 17:52
|

|
Zaznaczam ze nie jest to artykuł o tylko o nas ale o ludziach ktorzy tworza takie strony...poczekajmy do czwartku ,mam nadzieje ze Pan Andrzej napisze ładny artykuł. |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 18:27
|

|
To bedzie dobra promocja dla nas, niech tylko moderatorzy posprzataja troszke forum aby nowe twarze nie zobaczyly tego nieporzadku w roznych dzialach :lol: |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 18:30
|

Imię: Krzysztof
|
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 18:48
|
|
Frycek, A dlatego "duży" bo Andrzej ma mlodszego brata i to byla "Lama maly" :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 19:30
|

Imię: Mariusz Damian
|
Fajnie ;) Zobaczymy co opisze Pan Andrzej w swoim artykule ;)
Czyli w czwartek mam się zaopatrzyć w Nowiny Gliwickie ?:) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 19:44
|
|
Frycek, Nie ma problermu możesz mu nawet powiedzieć jak się nazywam,bo to żadna tajemnica ,znamy się bardzo dobrze,nawet za doskonalych czasów ,za namową Andrzeja bylem sponsorem Miss Nowin Gliwickich. |
|
|
|
|
Dim
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 20:04 Re: Wywiad...
|

|
Frycek napisał/a: | Wczoraj otrzymalem maila z zaproszeniem do udzielenia wywiadu Panu dzienikarzowi z Nowin Gliwickich.
Chce on napisac artykul o ludziach ktorzy tworza strony o tematyce gliwc..czyli min. nasza strona.
Oczywiscie odpowiedzialem na zaproszenie i dzisiaj razem z Fenixem udalismy sie na rozmowe......
Rozmowa- wiwiad przebiegl naprawde w milej atmosferze a pan Andrzej(dziennikarz) jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.
Jestem pewien ze zaglada do nas na stronke gdyz duzo wiedzial :)
poznalismy Meg ze strony gliwiczanie, p l (bardzo mila i sympatyczna kobieta)....ktora takze udzielala wywiadu.
Jutro wiwiadu udzielaja gliwice, c o m
Tak wiec w najblizszy czwartek mozna spodziewac sie wzmianki o naszym forum w Nowinach Gliwickich. |
:jupi: :)
a Meg... rzeczywiście przesympatyczna kobieta :) miałam przyjemność ta pania poznac i mam nadzieje ze jeszcze nie raz ja spotkam :D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 20:41
|
|
Dim, A szkoda ,że nie znam tej Pani,a na oko ile ta Pani ma lat?? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 21:05
|

|
Chciałam przypomnieć szanowynym forumowiczom , że to nie topik o naszej nowej koleżance Megi tylko o wywiadzie.
Piotrulek, jeżeli chcesz więcej wiedzieć o Megi to zerknij na str gliwiczan, tam są zdjęcia z ich spotkań :D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 22:01
|
|
kisia, Nie chcę wiedzieć,tak tylko zapytalem ,skoro zaczęlo się o niej mówić.Przypominam rownież,że ja bylem tylko kontynuatorem tego zakazanego wątku.A w/g mnie nie ma co teraz roztrząsać tematu wywiad,skoro go jeszcze nie ma.Pozostańmy dobrej myśli,że Andrzej solidnie się wywiąże ze swojej pracy,a o tym przekonamy się w czwartek. |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 22:04
|

|
Piotrulek, a moze masz jeszcze jakies inne ukryte znajomosci ktore pomoga w reklamie NASZEGO forum |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 22:05
|

|
czyli mam rozumiec ze wywiad byl ustawiony ??przez ciebie Piotrulek ?? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 22:06
|

|
Moge zapewnić ze Andrzej pisze zawsze dobre teksty, więc i wywiad z udziałem naszych Panów myśle że bedzie dobry, a już napewno wieść o naszym forum rozniesię się wśród czytelników NG i przybedzie nam forumowiczów :D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 22:20
|
|
I oto własnie powinno chodzić,rozpowszechnienie i rozpropagowanie,rozreklamowanie tego forum.Ja nie mialem z tym nic wspólnego naprawdę. |
|
|
|
|
|