Weterynarz |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:10
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
Dorothea, mhm ona tez ma pod opieka moja suczke :) z niej jestem zadowolona a facet taki sobie :) nie zwracalam na niego uwagi :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:13
|

|
Aither napisał/a: | nie zwracalam na niego uwagi |
noooo ja tez nie......, jako na faceta oczywiscie, ale nauczył mnie jak fachowo trzymac kota przy zastrzyku aby Ci nie podrapał łap do krwi i innych członkow :D |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:15
|
Smoczyca

|
Dorothea napisał/a: | innych członkow | no tak tym to sie na pewno przejal :) hahahahaaaa |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:17
|

|
Aither napisał/a: | no tak tym to sie na pewno przejal |
buahahahah, ale kot Jego członkow by pazurami nie traktował, ja sie bardziej o swoje martwie :rotfl: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:20
|
|
Major napisał/a: | lub Gienka |
Dr.Gienek jest rewelacyjny,opiekuje się moim papugiem i ten"bydlak"jest zdrowszy odemnie,hahahahahahahahah,a jakie ma piórka ten (...),że hohohohoh :D :D :D :D :D |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:28
|

Imię: Mjeetek
|
Piotrulek napisał/a: | ten"bydlak"jest zdrowszy odemnie |
Może zamiast do tych NFZtowskich znachorów trzebaby też do niego chodzić razem z papugą :rotfl: |
Ostatnio zmieniony przez Bot Sro Sie 16, 2006 21:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 21:37
|
|
khaman napisał/a: | Może zamiast do tych NFZtowskich znachorów trzebaby też do niego chodzić razem z papugą |
całkowicie polecam... |
|
|
|
|
Zafira
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 00:52 Dobry weterynarz
|

Imię: piękne ;)
|
poradzcie mi, ktory weterynarz w gliwicach jest dobry, odpowiedzialny i kompetentny :niepewny: . musze zaniesc kotkę do sterylizacji a boję się trochę oddac do lecznicy do ktorej dotychczas chodzilam bo okazalo sie, ze dwaj weterynarze ktorzy tam pracuja maja kompletnie rozne zdanie na temat tego samego problemu: jeden stwierdzil przez telefon, ze moge odrobaczyc ciężarną kotke bez problemu (to byly ostatnie dwa tyg. ciąży) a jak poszlam do lecznicy po tabletke to trafilam na drugiego, ktory zrobil wielkie oczy i stanowczono odradzil odrobaczanie bo kotka po tym moze poronic i to z duzym prawdopodobienstwem :zakrecony: :niepewny:
dla jasnosci: chodzilam ze zwierzakami na Pszczyńską do Amicusa. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 08:03
|
Smoczyca

|
Zafira, ja od 15 lat lecze zwierzeta u jednych... u nas na sosnicy jest para vetow sa swietni, kometentni i wiedza co robia. Cenowo nie sa tacy zli jednak za sertylizacje nie wiem ile zaspiewaja - w kazdym bardz razie ja chodze do Czingona swietny vet :) polecam mi wyleczyc psa :] |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 08:39
|

|
Aither napisał/a: | Czingona swietny vet polecam mi wyleczyc psa |
potwierdzam, jest swietny
a ta Pani (zapomnialam nazwiska, Aither pomocy, pewnie wiesz) wlasnie sterylizowala mi kotke, obylo sie bez zadnych komplikacji |
|
|
|
|
Zafira
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 08:41
|

|
Aither prawdę mowiac szukam porzadnej lecznicy blizej miejsca zamieszkania czyli okolice tarnogorskiej, centrum, zbroslawice itp. a to dlatego, ze niestety jestem "skazana" na podroze autobusem a nie chce narażac zwierzakow na dluga jazde bo nie lubią :] |
|
|
|
|
Zafira
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 08:44
|

|
Dorothea napisał/a: | sterylizowala mi kotke, obylo sie bez zadnych komplikacji |
a pamiętasz ile sobie policzyla? bo jak sie dowiadywalam w zeszlym roku to bylo jakies 120 zl |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 08:56
|

|
Zafira, 150 sterylizacja plus wszystkie potrzebne do tego zastrzyki i oczywiscie po dziesieciu dniach sciaganie szwów |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 09:00
|
Smoczyca

|
Dorothea, o ile sie nie pomyle w pisowni to Schneider :) albo cos w ten desen :)
Zafira napisał/a: | szukam porzadnej lecznicy blizej miejsca zamieszkania czyli okolice tarnogorskiej, centrum, zbroslawice |
no niestety nie znam tamtych okolic co do Vetow :/ |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 13:12
|

|
Aither napisał/a: | to Schneider |
tak dokładnie o Nia mi chodziło |
|
|
|
|
michaszko
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 13:15
|

|
Ja tez polecam lecznice "Schneider & Czingon" :) |
|
|
|
|
Jordan
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 15:32
|

|
a gdzie w sosnicy jest ten weterynarz ?
wie ktos moze ile kosztuje u niego szczepienie psiaka przeciw chorobom zakaznym (nosowka itp) ? Zwykle jezdzilem na rybnicką - wet ok ale troche za daleko a moj psiak strasznie znosi podroze, zwykle wymiotuje itp. |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 15:56
|

|
Jordan, szczepienie na wiele chorob zakaznych(nosowka, parwowiroza, zapalenie watroby, kaszel kenelowy itp) w jednej szczepionce, wazne na rok kosztuje 50 zeta pozniej sie czeka chyba dwa tygodnie i sie szczepi na wscieklizne i to kosztuje okolo 20 zeta.
A weterynarz jest za zółtym przystankiem w sosnicy kierujac sie w strone zabrza w takim białym jednorodzinnym domku |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 18:42
|
|
a ja polecam doktora Wrzosoka,super fachowiec,oprocz praktyki ma sklep na ul.Zygmunta Starego z żarciem dla zwierząt...serwisuje u niego swojego papuga i żarcie też ma bardzo tanie ... :D :D :hurra: :hurra: zapomnialem powiedzieć,ze on rownież naprawie inne stworzenia nie tylko papugi... :D |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 19:07
|

|
Dobrze wiedzieć bo muszę kupić jakieś dobre ziarno dla mojego szczygiełka, całą zimę specjalnie nie otwierałam okna w pomieszczeniu gdzie przebywa żeby się nie wypierzył i broń boże zachorował a odkąd przy tych upałach zaczęłam otwierać okno to ten stwór sypie się jak szalony i ani be ani me, taki z niego pożytek ;)
Dla mojej Teq niestety nie znalazłam dobrego fachowca i pozostałam przy tym który leczył moje dwa poprzednie psiury, całe szczęście że na razie odpukać nie choruje zbyt poważnie. |
|
|
|
|
|