Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:42 |
u gila |
Autor |
Wiadomość |
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 15:31
|
|
Cytat: | nie no to jest niesmaczne ... |
Robi się jeszcze gorsze,w tych fast foodach w szczególności,wiem z obserwacji....fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 15:33
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
Piotrulek o jezusicku nie badz taki i nie mow... bardzo Cie prosze :P |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 16:37
|
|
Aither napisał/a: | bardzo Cie prosze |
Ok,duszko już nic nie mowię... |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 13:01
|

|
a ja widziałem jak w takim junk-foodzie kolesiowi spadł "kotlet" do hamburgera na ziemię po czym go podniósł, oskrobał delikatnie nożem z brudu i spowrotem do piecyka.. ;)
innym razem widziałem jak na wyszyńskiego w doner kebabie koleś zbierał kawałaki surówek które mu pospadały podczasa nakładania gdzies na okoliczne blaty i wrzucał spowrotem do pojemników.. a blaty nie wyglądały na wyśmienicie czyste :looka:
dlatego ja staram się nie jestść w takich miejscach... bo jak pomyślę sobie ile rzeczy jeszcze nie widziałem w stosunku do tych które miałem nieprzyjemnosć widzieć, to dzięki, ja postoję.. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 13:50
|
Smoczyca

|
Piotrulek "duszko" ? :D buhehehehe jej fajne :) no ale tak szczerze mowiac to wole nie wiedziec co tam robia... moze i nie jem tego [i dzieki Bogu] ale chyba nie moglabym spokojnie patrzec na to ze ktos z moich znajomkow wcina to ze smakiem... ja tam wole nie jesc kto wie ile "zyc" to juz przezylo...
Demmo heheheheee :) no racja racja :) |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 17:05
|

|
Piotrulek napisał/a: | Nie znam gila i nie cierpię fast food'ów... |
ja znam gila ale tak jak kilega nie jadam Fast Food :D |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 17:18
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Demmo napisał/a: | padł "kotlet" do hamburgera na ziemię po czym go podniósł, oskrobał delikatnie nożem z brudu i spowrotem do piecyka.. |
no bo w piwkarniku wszelakie bakterie się spala i będzie sterylny ;) :rotfl: wydaje mi się że nie tylko w fast fudowniach tak robią :kwasny: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 18:21
|
Smoczyca

|
kisia eno nie przesadzaj nie sadzisz chyba ze to "apetyczne" ja wole czasem nie wiedziec co jem :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Wrz 07, 2005 17:16
|

Imię: Piotr
|
powiem w skrucie i troszke wulgarnie :P
wykurpiiii DUUUUZE HAMBURGERY i sa ok ;] |
|
|
|
|
bywalec
Wysłany: Czw Wrz 08, 2005 14:45
|

|
Bułki mają jakieś takie... można by nimi przeciekające łodzie łatać... a że duże są okrutnie to na całkiem duży okręt starczy ;) |
|
|
|
|
Danielo
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 22:28
|

|
Dla mnie to są najlepsze hamburgery w Gliwicach 1. Smakiem , 2. Wielkośćią i dodatkiami sałatek i inne :P tylko lokal za mały :/ ale tak to ok, jak pierwszy raz widzialem tak (dupnego) hamburgera na początku nie wiedziałem jak za niego się zabrać Poelcam ten lokal wszystkim :))))))))))) |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 22:41
|

|
Pani wlascicielka juz zna mnie i moich kumpli bo co tydzien zamiast na wyklad przyjezdzamy :P Ostatnio dostalismy picie gratis :P |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 16:43
|

|
Mi tam jedzenie nie bardzo smakuje a wyglad też nie za piekny.
Wiec omijam Gila |
|
|
|
|
ruckzuck
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 14:14
|

|
Gil jest sympatyczny i wszyscy co na niego narzekają, nie mają racji. Każdy fastfood jest niezdrowy. Tylko pytanie, gdzie w innej takiej budce dostaniesz swieżutkie pokrojone warzywka? |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 16:00
|

|
gil to porazka, kiedys sie skusilem bo wszyscy moim znajomi tak go zachwalali. wiec poijechalem kupilem duzego hamburgera...ktory rzeczywiscie byl duzy. ale doznaniach optycznych sie skonczylo. w smaku beznadziejny, zamiast kotleta to jakies ...nie wiem co to bylo, gumiasty bo z mikrofalowki. w srodku syf ze szkoda gadac...ogolnie rzecz biorac...radze ommijac szerokim lukiem |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 16:14
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
Ugila od zawsze wszystko było mega ale z czasem sie zrobiło powszednio tak samo jak na maciejowie |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 21:00
|

Imię: Piotr
|
krystian napisał/a: | w smaku beznadziejny, zamiast kotleta to jakies ...nie wiem co to bylo, gumiasty bo z mikrofalowki. w srodku syf ze szkoda gadac...ogolnie rzecz biorac...radze ommijac szerokim lukiem | kazdy polski hamburger tak wygląda ( nie liczac mc donalda) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 21:19
|
|
Gmeras napisał/a: | kazdy polski hamburger tak wygląda ( nie liczac mc donalda) |
Piotrusiu,mc donald nie jest polski i dzięki za to,ponieważ podobny"papier toaletowy"uformowany na kształt kotleta byłby w naszej narodowej kuchni nie do zjedzenia... |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 22:52
|

|
krystian, nie zgodze sie ze z mikrofalowki:] z pana Gilowa w pewnym momencie bylismy w takich swietnych stosunkach ze pozwiedzalismy zaplecze, i mikrofalowki tam nie znajdziesz... kotlety z hambów sa grzane w piekarniko-grilu...
ja tam jestem za kanapkami firmowymi sa super extra !! |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 05:29
|

|
Tonio napisał/a: | kotlety z hambów sa grzane w piekarniko-grilu... | spoko...a bulka?? |
|
|
|
|
|