Radio Maryja i TV Trwam |
Co uważasz o Radiu Maryja i TV Trwam ? |
to ju?ź jest jak sekta |
|
63% |
[ 24 ] |
to sÄ? normalne rozg??osne katolickie |
|
2% |
[ 1 ] |
jak niewiadomo o co chodzi to o kase chodzi |
|
21% |
[ 8 ] |
co Wy od nich chcecie??? |
|
2% |
[ 1 ] |
nie s??ucham,nie ogladam,nie interesuje mnie to |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 38 |
Wszystkich Głosów: 38 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Dorotka
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 10:31
|

|
Mariusz napisał/a: | No ja nie wiem czy to akurat Tobie nie należy pokazać avatar oznaczony zwrotem "idiota". | :zdziwko: :niepewny: a Ty co? |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 15:30
|

|
uhahah coz za ozywiona dyskusja tutaj panuje:) az milo poczytac:P takich akcji to nawet ja nie mialem:P |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 18:31
|

Imię: Mariusz Damian
|
A Wy co ?
Na publiczność za późno :P |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 20:09
|

|
krystian napisał/a: | takich akcji to nawet ja nie mialem | bo Ci przypomnę ;) Mariusz napisał/a: | Na publiczność za późno | jak chodziło Ci o puibliczność to jeszcze gorzej :zly: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 20:28
|

|
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 20:48
|

|
Mariusz napisał/a: | Marudna się robisz | takie moje prawo :hyhy: nie złość się Wielkoludzie :) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 21:14
|

Zaproszone osoby: 2
|
Reszte rozmówek przenieście na PW, a my powrócimy do tematu Radio Maryja i TV Trwam |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 21:23
|
|
Mariusz, Dorotka, do porządku Was kochani przywracam... :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 12:31
|
|
Mariusz napisał/a: |
No ja nie wiem czy to akurat Tobie nie należy pokazać avatar oznaczony zwrotem "idiota" | Jestem ciekawy czy będziesz "taki błyskotliwy"jak spotkamy się na żywo. Mariusz napisał/a: | Gdzie szacunek dla kobiety | Agdzie szacunek dla starszych??????????????????????????????????????? Cytat: | zapomniales dodac starszego :P
to my jestesmy piekni i mlodz | i nie bardzo rozgarnięci :rotfl: :rotfl: :rotfl :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony: |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 18:14
|
|
Jacek13 napisał/a: | i nie bardzo rozgarnięci |
chyba widac bardziej kto tu jest nierozgarniety :P no coz nie bede pokazywalem palcem na ciebie ale kazdy widzi :rotfl:
Major napisał/a: | a my powrócimy do tematu Radio Maryja i TV Trwam |
ten tamet to podpucha :D przeciez mielismy tu rozmawiac o wierze i naszym stosunku do wiary i religii :P
kiedys ogladalem zagadke kodu leonarda da vinci :P
jak mysliscie czy jezus mogl miec dziecko ? :] jakby to wplynelo na wasz stusunek do wiary gdybyscie sie dowiedzieli ze przez te wszystkie lata kosciol zatajal prawde ? :P teoretycznie tylko pytam, wcale nie twierdze ze to moze byc prawda :p |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 19:12
|

|
Bzyki, Słonko!
Ale tylko Prawda jest ciekawa! :super: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 19:50
|

|
Jacek13 napisał/a: | Jestem ciekawy czy będziesz "taki błyskotliwy"jak spotkamy się na żywo. |
No oczywiście. Nie rzucam słów na wiatr.
Jacek13 napisał/a: | A gdzie szacunek dla starszych?? |
Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. Pisałem Ci wyżej, żebyś mi nie wyskakiwał z takimi tekstami. To żenujące ...
Jacek13 napisał/a: | i nie bardzo rozgarnięci :rotfl: :rotfl: :rotfl :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony: |
Wyluzuj człowieczku.
KONIEC.
Powracając do tematu:
Słyszeliście, że w jakimś mieście urządzono zabawę rzutu moherowym beretem i pewien Pan (chyba radny owego miasta) wyraził swoje niezadowolenie. Chciał to zgłosić na jakimś tam zebraniu, bo to godzi w jego pogląd na świat i coś tam coś tam. Porażka :suchy: |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 00:19
|

Zaproszone osoby: 2
|
Gdzieś kiedyś słyszałem, że Jezus mógł mieć dzieci, możliwe że jakieś herezje teraz prawie, ale słyszałem to ze strony ambony. Życie Jezusa zapewne mogło wyglądać troche inaczej, my znamy tylko pewne etapy z jego życia. Chociaż nie wiem jak to jest, bo nie studiuje pisma świętego. |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 17:51
|

Imię: Bożydar :]
|
Bardzo proszę o powrót do właściwego tematu. Każde kolejne obraźliwe posty będą kasowane - jeżeli nie przyniesie to skutku, to będą kolejne kroki :P :offtopic: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 18:59
|
|
Major napisał/a: | Gdzieś kiedyś słyszałem, że Jezus mógł mieć dzieci, możliwe że jakieś herezje teraz prawie |
chyba w piekle byleś...bez urazy proszę... |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 20:59
|

|
Dla zainteresowanych tym watkiem polecam pojawiajace sie co jakis czas swietne dokumenty na DISCOVERY i na NATIONAL GEOGRAPHIC (tu juz jutro o 22:00 "Zlamanie kodu Leonarda da Vinci). Wyjasnienia opieraja sie na dokumentach analizowanych przez historykow sztuki, teologow, filozofow, zarowno wierzacych, jak i ateistow, a wiec sa obiektywne i bazuja na konkretach. Ogladalam na obu tych kanalach (to sa dwie rozne propozycje) i udalo mi sie uzyskac odpowiedz na wiekszosc watpliwosci. |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 00:45
|
|
atena napisał/a: | i udalo mi sie uzyskac odpowiedz na wiekszosc watpliwosci. |
czyli jezus mial nieslubne dziecko ? :D no ladnie ladnie,<ciach> a potem prosil ojca o wybaczenie :P
czujecie ten czad, byc potomkiem jezusa ? :D |
Ostatnio zmieniony przez Nie Lip 02, 2006 12:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 09:05
|

Imię: Piotr
|
Bzyki napisał/a: | czujecie ten czad, byc potomkiem jezusa ? | nie czuje czadu sprawdź czy masz sprawny junkers :P |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 12:19
|

|
Cytat: | czyli jezus mial nieslubne dziecko ? no ladnie ladnie, podupczyl sobie a potem prosil ojca o wybaczenie
czujecie ten czad, byc potomkiem jezusa ?
_________________ |
Bzyki!!! Juz mi brak sil do Ciebie... :( |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 12:55
|
|
Cytat: | Bzyki!!! Juz mi brak sil do Ciebie... :( |
no czo ? :P ze mna to tak jak walka z lucyferem, tylko ze jeszcze gorzej bo ja istnieje naprawde :evil: ave satan :oblicze:
Gmeras napisał/a: | czy masz sprawny junkers :P |
nie mam junkersu :P za duzo czadu bylo :rotfl: |
|
|
|
|
|