Radio Maryja i TV Trwam |
Co uważasz o Radiu Maryja i TV Trwam ? |
to ju?ź jest jak sekta |
|
63% |
[ 24 ] |
to sÄ? normalne rozg??osne katolickie |
|
2% |
[ 1 ] |
jak niewiadomo o co chodzi to o kase chodzi |
|
21% |
[ 8 ] |
co Wy od nich chcecie??? |
|
2% |
[ 1 ] |
nie s??ucham,nie ogladam,nie interesuje mnie to |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 38 |
Wszystkich Głosów: 38 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 16:55
|
|
TY chyba niewiesz co to agitacja :hyhy: Gdybym chciał agitować zrobiłbym nowy topik.I wtedy bym napisał rzeczy o których ci się nie śniło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 17:08
|

|
Cytat: | I wtedy bym napisał rzeczy o których ci się nie śniło
_________________ |
Tylko po co??? |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 17:19
|

Zaproszone osoby: 2
|
Jeśli Ty wierzysz w to co piszą w gazecie Fakty i Mity to nic tylko pogratulować wyobraźni :) |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 19:29
|
|
Atena po to aby znać prawdę. Major a przecztałeś chćby jeden egzemplaż tej gazety??????A może pochwal się co ty czytasz(Nasz Dziennik,Niedziela itp????????). :dobani: :ok: :zakrecony: |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 20:00
|

|
Mysle, ze kwestie dotyczace wiary i religii sa niezwykle osobiste Wykraczaja daleko poza to,co obiektywne, bo odwoluja sie do spraw duszy Zgadzam sie, ze tylko prawda jest ciekawa, ale ona ma rozne oblicze w zaleznosci od priorytetow i okreslonej perspektywy, w jakiej ja postrzegamy Ale mysle tez, ze kazdy kto jej poszukuje, w koncu odnajdzie, ale moze idac inna droga... ;) |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 20:35
|
|
Wszystkie drogi prowadzą do Boga,nawet te najbardziej kręte. :padam: :D |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 22:07
|

|
Cytat: |
Wszystkie drogi prowadzą do Boga,nawet te najbardziej kręte. |
AMEN |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 11:55
|
|
Jacek13 napisał/a: | Nasz Dziennik,Niedziela |
ja czytam goscia niedzielnego :P :rotfl: i co to oznacza ze jestem gorszy ? :P |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 11:34
|
|
Bzyki napisał/a: | ja czytam goscia niedzielnego :P :rotfl: i co to oznacza ze jestem gorszy | Wcale to nic nie oznacza,tylko dlaczego mi wypomniano że czytam Fakty i Mity???????????????????????????????????????????? :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 12:23
|

|
A ktore tresci bardziej Cie interesuja: fakty :przestraszony: czy mity :szok: ? |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 12:39
|
|
atena nie zmuszaj mnie do tego abym stał się niemiły w stosunku do ciebie.Zakończyłem temat i basta.Jeśli tego nie rozumiesz to pogadamy inaczej :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: |
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 14:19
|

|
Ja kiedyś czytałem świerszczyk a czasami Nowiny Gliwickie ale coraz więcej tam reklam a coraz mniej dobrych artykułów. No cóż takie czasy. I w sumie na tym się skończyła moja przygoda z czytaniem prasy. Za to bardzo chętnie czytam wpowiedzi braci i sióstr z naszego Forum :):):) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 14:32
|

Zaproszone osoby: 2
|
Teraz zauważyłem, że post który napisałem na pytanie: czy czytałem jakiś numer Faktów i Mitów? Odpowiedź brzmi: tak. Czytałem i to nie jeden numer. Kolega namiętnie to kupował i czytywał. Wiem co tam jest napisane i jeśli ktoś jest zawziętym antyklerykiem to napewno wszystko tam napisane będzie faktem. Tylko trzeba mieć też porównanie z rzeczywistością i bardziej otwarty umysł, żeby część z tego podważyć. |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 16:38
|

|
Jacek13 napisał/a: | atena nie zmuszaj mnie do tego abym stał się niemiły w stosunku do ciebie.Zakończyłem temat i basta.Jeśli tego nie rozumiesz to pogadamy inaczej
_________________ |
Grozisz mi?!
A swoja droga to czy bedziesz mniej lub bardziej mily jest mi absolutnie obojetne! |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 16:43
|

Imię: Mariusz Damian
|
Jacek13 napisał/a: | eśli tego nie rozumiesz to pogadamy inaczej :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: |
No ja nie wiem czy to akurat Tobie nie należy pokazać avatar oznaczony zwrotem "idiota".
Gdzie szacunek dla kobiety ?
Tylko nie wyskakuj do mnie z hasłami typu:"Za młody jesteś !", itp., bo mnie to już nie bawi, rozumiesz ? To tylko tak nawiasem ujmując.
Wtedy ja z Tobą inaczej porozmawiam. |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 17:08
|
|
Mariusz napisał/a: | Wtedy ja z Tobą inaczej porozmawiam. |
wrrry, Mariusz jaki ty grozny :P z banki mu z banki :D
Jacek13 napisał/a: | tylko dlaczego mi wypomniano że czytam Fakty i Mity???????????????????????????????????????????? :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: |
nie wiem, widocznie ktos czyta fakty bez mitow lub mit bez fatkow a goscia niedzielnego tylko ja :P |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 19:00
|

|
Mariusz, mysle, ze u niektorych pewne tematy wywoluja zbyt wielkie emocje i nie potrafia nad soba panowac :wsciekly: . Troche to smutne :/ i niegodne doroslej( rzekomo) osoby. |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 19:17
|

Imię: Mariusz Damian
|
Pomimo wysokiej temperatury jaką mamy na zewnątrz, mam nadzieję, że ostudziłem zapał tego pana ... ;) |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 19:21
|
|
Mariusz napisał/a: | że ostudziłem zapał tego pana ... |
zapomniales dodac starszego :P
to my jestesmy piekni i mlodzi :hyhy: :D :hurra: |
|