Z czym kojarzą się Gliwice ? |
Autor |
Wiadomość |
Szamanka
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:07
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Z cudowna impreza urodzinowa na jakiej bylam, a teraz z biegniem po miescie |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:10 Sikornik
|
|
to dzielnica mojego dzieciństwa.Te betony po których się skakało i robiło w nich kryjówki :D |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 16:26
|

|
Jacek13 napisał/a: | to dzielnica mojego dzieciństwa.Te betony po których się skakało i robiło w nich kryjówki | hmmmm ktora dzielnica jest dzielnica twojego dziecinstwa bo nie rozumiem?? |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 16:36
|
|
W tytule mojej wypowiedzi zawarta jest nazwa dzielnicy.Trzeba uważnie cztać a potem zadawać pytania!!!!!!!!!!!! :hyhy: |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 16:43
|

|
Jacek13 napisał/a: | W tytule mojej wypowiedzi | proponuje, zebys nic nie wpisywal w tytule wypowiedzi gdy piszesz posta poniewaz nikt (o ile sie nie myle za wyjatkiem ciebie) tego nie robi. dlatego tez nie zwrocilem na to uwagi. nastepnym razem pisz takie rzeczy w poscie, jest to lepiej widoczne |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 17:32
|
|
Propozycja została przyjęta.To jest przyzwyczajenie z pisania komentarzy do omawianych tematów bieżących wydażeń na różnych portalach.Tam się tak pisze.Temat jest zarazem początkiem wypowiedzi. :D |
|
|
|
|
Appo
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 17:36
|

Imię: Marek
|
Mi Gliwice się kojarzą z zielenią, imprezami i stroboskopami ... z tańcem i adrenaliną ... oraz co ważniejsze z przyjaciółmi :] |
|
|
|
|
RaFeN
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 18:28
|

|
Gliwice kojażą mi się głównie z radiostacją i ul.Zywcięstwa. Dla mnie ta nazwa znaczy wiele. Miasto w którym się wychowałem, w którym mieszkam i bardzo cenie to miasto. |
|
|
|
|
|