zakłady fotograficzne |
Autor |
Wiadomość |
p4cz3k
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 12:42 zakłady fotograficzne
|

Imię: Marcin
|
No wiec, tak dzis idac przez miasto zauwazylem ze mamy ich dosc sporo...ale ilosci nie zawsze chodzi w parze z jakoscia...wiadomo...czasem jestesmy zmuszeni do zrobienia zdjecia...czy to do dowodu...czy paszportu...czy tez do prawa jazdy...czasem zdaza sie ze w jakims zakladzie...zrobia zdjecie tak fatalnie...ze strach pokazywac pozniej legitymacje ... czy dowod osobisty :]
osobiscie moge polecic zaklad fotograficzny na ul. matejki ... robilem tam zdjecia 2 razy...i bylem bardzo zadowolony :)
natomiast odradzam wszelkiego rdz szybkie zdjecia ... takie jakie oferuja np w tesco w fotojokerze...katastrofa...niby zdjecie po 10 minutach mamy...ale jakosc jest dyskusyjna :p |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 12:50
|

Imię: Piotr
|
tez polecam matejki zamuwiłem 4 dostałem 8 zdjęc :P |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 13:17
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Zakład Fotograficzny "Foto Piast" Państwa Kamińskich na Boh. Getta Warszawskiego
zdjęcie zgrywaja na dyskietkę.
wydaje mi się że normalne zakłady fotograficzne robią takie same zdjęcia do dowodów, praw jazdy czy tym podobne, ponieważ sa określone wymogi ( tło , którestam ucho odsłoniete, bez ozdób, bez okularów)
Gorzej jest gdy chce się zrobić pamiątkowe zdjęcia ślubne, komunijne itp |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 13:24
|

Imię: Marcin
|
kisia tak sa okreslone normy...ale...chodzi o oswietlenie...reke fotografa...nawet o sama korekte i obrobke cyfrowa zdjecia...kiedys bylem w zakladzie fotograficznym rowniez na matejki...ale w tym niby centrum...po schodach na gore...i na samym koncu...zdjecie bylo fatalne...jedyne co mnie uratowalo...to to ze zdjecie w dowodzie jest czarno biale :] |
|
|
|
|
Alinka
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 13:43
|

Imię: Ala
|
ja ostatnio robilam zdjecie na mature u takiej starszej pani, miala historyczny sprzet, ustawiala mnie do zdjecia chyba z 15 minut, ale fotki pierwsza klasa, czarno-białe , ładne,no i wyszlo jakos 10 zl za małe zdjecie.. a co do zdjec to na mature moglam miec kolczyki itp, zas jak robilam na paszport i dowod to nie moglam miec zadnej bizuteri i odsloniete ucho... a co do szybkich zdjec, kiedys mialam robione zdjecie w 15 minut i jakos była bardzo dobra, uwazam ze bylo to jedno z ladniejszych zdjec jakie mam:P |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 13:56
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Cytat: | uwazam ze bylo to jedno z ladniejszych zdjec jakie mam:P |
bo jak sie ma łana buxke to wszędzie zdjęcia wyjda ładne ;) :D p4cz3k napisał/a: | osobiscie moge polecic zaklad fotograficzny na ul. matejki |
p4cz3k napisał/a: | bylem w zakladzie fotograficznym rowniez na matejki...ale w tym niby centrum...po schodach na gore...i na samym koncu...zdjecie bylo fatalne |
:szok: a ja własnie myślałam, ze zachwalasz ten zakłd w domu usług na górze. Nie wiedziałam że na Matejki zą dwa zakłady foto :zdziwko: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 14:20
|

Imię: Mariusz Damian
|
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 16:12
|

|
Zakład Fotograficzny na ul. Styczyńskiego przed skrzyżowaniem z Andersa (Państwo Gondek go prowadzą o ile dobrze zapamiętałam nazwisko) - szybko i bardzo przyjemnie a efekty .... bardzo zacne :) |
|
|
|
|
kiju
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 22:35
|

|
Dokladnie tylko Digi Foto |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 11:09
|

Imię: Kamil, ale możesz mi mówić ELVIS
|
ja caly czas chodze do " Foto 2 " h t t p;//foto.gliwice, p l/
polecam ten punkt : )
jestem zadowolony z ich usług. : ) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 12:43
|

Zaproszone osoby: 2
|
Dorotka napisał/a: | Zakład Fotograficzny na ul. Styczyńskiego przed skrzyżowaniem z Andersa (Państwo Gondek go prowadzą o ile dobrze zapamiętałam nazwisko) - szybko i bardzo przyjemnie a efekty .... bardzo zacne :) |
Potwierdzam to co Dorotka napisała. Zrobiłem u nich zdjęcia na płytce wyglądam jak ja (czyli masakra), ale na fotce bardzo ładnie, zrobienie 4ch zdjęć kosztowało mnie 20zł +4zł za wypalenie na płytke i trwało to w sumie może z 7min. Jednak ze zdjęć jestem naprawde zadowolony. Polecam też tą firme do zdjęć ślubnych, byłem na takiej sesji, mają domek w bojkowie i pierwsza klasa. Szczególnie te w plenerze. |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 12:45
|

|
Major napisał/a: | zdjęć ślubnych |
potwierdzam, robią bardzo ładne zdjecia,miałam przyjemnosc nawet tam "wystepowac"
Major napisał/a: | wyglądam jak ja (czyli masakra), |
no nie przesadzaj bardzo Cie prosze :D |
|
|
|
|
|