Radio Maryja i TV Trwam |
Co uważasz o Radiu Maryja i TV Trwam ? |
to ju?ź jest jak sekta |
|
63% |
[ 24 ] |
to sÄ? normalne rozg??osne katolickie |
|
2% |
[ 1 ] |
jak niewiadomo o co chodzi to o kase chodzi |
|
21% |
[ 8 ] |
co Wy od nich chcecie??? |
|
2% |
[ 1 ] |
nie s??ucham,nie ogladam,nie interesuje mnie to |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 38 |
Wszystkich Głosów: 38 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gmeras
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 00:13
|

Imię: Piotr
|
Bzyki napisał/a: | pytasz a wiesz :D no jasne ze glosowalem :D jako obywatel polski mam prawo i obowiazkowo ze tego prawa korzystam i mam zamiar korzystac :P
chocby mieli kandydowac sami debile, to i tak bede glosowal, bo jest szansa ze ktorys debil okaze sie mniejszym debilem od drugiego i cos moze z tego byc, ale co to nie odpowiem konkretnie :P ja glosowalem na PO bo oni wydawali sie najmniej po****ni z tej calej szajki :P
_________________ | :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :ok: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :hyhy: Brawo :P |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 11:34
|

|
Aither napisał/a: | Dorothea walcz o swoje |
staram sie i jak widzisz wystawione zostały przeciwko mnie działa armatnie...... ;)
Moja postawa jest nieodpowiednia buahahaha, dobre.
Byłam u lekarza i powiedział ,ze nie mam krzywego kregosłupa :hyhy: :D
madziar napisał/a: | Dorothea a ja doceniam Twoją szczerość |
dzieki wielkie :calus: , odrazu mi lepiej
Wiec co tam w Radyjku nowego słychac?Wie ktos moze??? |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 11:55
|
|
Dorothea, Gmeras, Bzyki, Major, proszę wrócić do tematu i to natychmiast... :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cenzura: :cenzura: :cenzura: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 11:59
|

|
Piotrulek, nie wiem czemu do mnie to piszesz, ja cały czas pisałam na temat, nie widzisz,ze byłam atakowana, wiec chyba mam prawo sie bronic??
Czy moze takiego prawa juz tez nie ma na tym forum??? |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:03
|
|
Dorothea napisał/a: | Czy moze takiego prawa juz tez nie ma na tym forum |
jest taka możliwość na tym forum,oczywiście pod warunkiem ,że mowimy w danym temacie na temat...o wyborach proponuję porozmawiać w temacie już do tego stworzonym... |
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:44
|

|
O!! w tym temacie jeszcze się nie wypowiadałem. :)
A więc takie jest moje zdanie. Zlikwidować te wszystkie pseudokościelne radyjka i telewizje. to tylko pralnie brudnych pieniędzy. A kaznodzieje tylko na tym się bogacą. Ogólnie to uważam że księży też nie powinno być. Ciągną tylko kasę z tacy, bujają się nowymi autkami i po agencjach towarzyskich jeżdzą przepie....... pieniążki z niedzielnej tacy.
Nie to że jestem nie wierzący. Ale jak idę do kościoła to idę spotkać się z Bogiem a nie słuchać gderania marnego czarnoksiężnika który jeszcze nieraz zachęca z ambony na kogo głosować. Tyle.!! |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:50
|

|
manexxl napisał/a: | A więc takie jest moje zdanie. Zlikwidować te wszystkie pseudokościelne radyjka i telewizje. to tylko pralnie brudnych pieniędzy. A kaznodzieje tylko na tym się bogacą. Ogólnie to uważam że księży też nie powinno być. Ciągną tylko kasę z tacy, bujają się nowymi autkami i po agencjach towarzyskich jeżdzą przepie....... pieniążki z niedzielnej tacy.
Nie to że jestem nie wierzący. Ale jak idę do kościoła to idę spotkać się z Bogiem a nie słuchać gderania marnego czarnoksiężnika który jeszcze nieraz zachęca z ambony na kogo głosować. Tyle.!!
_________________ | radio moze zostac ale niech sie nie podszywa pod glos katolicki bo maja prawo istnieć manexxl napisał/a: | Ogólnie to uważam że księży też nie powinno być. | a kto by dawał dobre rady kazania kto odprawiał by msze do kościoła zawsze można iść kiedy mszy nie ma i wyciszyc się ale wy tak gadacie ile oni to kasy mają chcecie dajecie niechcecie nie dajecie to jest takie trudne do pojęcia ?Ja naszczescie sie nie spotkałem z tym zeby ksiądz mi wmawial na kogo mam glosowac :] |
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:56
|

|
Gmeras napisałeś kto by dawał dobre rady
A skąd ksiądz może wiedzieć co dla mnie jest dobre, i dlaczego jego rada akurat zawsze jest dobra. A na kazaniach zawsze jakoś mnie spanie brało :) Zawsze mnie wkurzało dlaczego ksiądz jeździ nową Toyotą, przecież 5 letnim Polonezem tez wszędzie dojedzie. |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 13:44
|

Zaproszone osoby: 2
|
manexxl napisał/a: | Toyotą, przecież 5 letnim Polonezem tez wszędzie dojedzie. |
W mojej parafii ksiądz ma chyba nawet starszego 4 razy poloneza :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 15:43
|

|
manexxl napisał/a: | A skąd ksiądz może wiedzieć co dla mnie jest dobre, i dlaczego jego rada akurat zawsze jest dobra. A na kazaniach zawsze jakoś mnie spanie brało :) Zawsze mnie wkurzało dlaczego ksiądz jeździ nową Toyotą, przecież 5 letnim Polonezem tez wszędzie dojedzie. | To nie chodź na msze nie dawaj mu w lape i nie bulwersuj sie bo to nie twoje pieniądze |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 16:54
|

|
manexxl, a Ty wolalbys jezdzic polonezem czy toyota? ;) Moze bardziej Cie wkurza sam fakt, ze ktos ma lepszy samochod niz Ty? W tej sytuacji stary polonez tez moglby wkurzć kogos, kto musi jezdzic maluchem,itd. A odwracajac sytuacje, toyota to nie... (niech kazdy wpisze swoj wymarzony model) i kolo sie zamyka
p.s. Ciesz sie, ze toyota szybciej zalatwi Twoje sprawy(jako parafianina, oczywiscie :ok: ) |
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 19:36
|

|
atena napisał/a: | manexxl, a Ty wolalbys jezdzic polonezem czy toyota? ;) Moze bardziej Cie wkurza sam fakt, ze ktos ma lepszy samochod niz Ty? W tej sytuacji stary polonez tez moglby wkurzć kogos, kto musi jezdzic maluchem,itd. A odwracajac sytuacje, toyota to nie... (niech kazdy wpisze swoj wymarzony model) i kolo sie zamyka
p.s. Ciesz sie, ze toyota szybciej zalatwi Twoje sprawy(jako parafianina, oczywiscie :ok: ) |
Po pierwsze to akurat nie jestem parafianinem w żadnej parafii. A po drugie to nie zazdrość. Każdy ma auto jakie sobie kupił na jakie go stać. I tu nie chodzi tylko o auto a ogólnie. Tyle tylko że kaznodzieje zawsze będą wały robić. Bo kto ich rozlicza?? Ile miesięcznie brutto zarabia ksiądz?? |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 20:52
|
|
manexxl napisał/a: | Tyle tylko że kaznodzieje zawsze będą wały robić. Bo kto ich rozlicza?? Ile miesięcznie brutto zarabia ksiądz?? |
zaraz ci ktos napisze ze ktos jak elektryk, tez ze powolania :zdziwko: :rotfl: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 22:20
|

|
manexxl napisał/a: | Tyle tylko że kaznodzieje zawsze będą wały robić. Bo kto ich rozlicza?? Ile miesięcznie brutto zarabia ksiądz?? | parafinan wrzucając do koszyka tez wie ze cos tam idzie na kościół ksiedza jak mu sie nie podoba ze ksiadz dostanie to polecam tvn nie jestes sam gdzie tvn zabiera soibie 10% :P |
|
|
|
|
Ulwar
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 21:12
|

|
katolicym to sekta jestem poganiem jedna wiara pogańska wiara :krzeslem: :krzeslem: rydzyka |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 21:18
|

Imię: Mariusz Damian
|
Ulwar napisał/a: | katolicym to sekta jestem poganiem jedna wiara pogańska wiara :krzeslem: :krzeslem: rydzyka |
Stalin też miał takie poglądy (patrz temat Socjalizmu autora postu wyżej) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 21:34
|

Zaproszone osoby: 2
|
Ulwar, naucz się pisać tak, żeby inni Ciebie zrozumieli.
Obecnie Twoja wypowiedź to "Buka nie lubieć, buka gupki". |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 15:40
|
|
Kościół z Bogiem niema nic wspólnego!!!!!!!Nie potrzeba chodzić do kościoła aby być katolikiem .Bóg jest wszędzie i dokładnie wie co komu potrzeba.Najlepiej modlić się do Szefa bezpośrednio to On szybciej wysłucha.Bo klechy to pośrednicy.A na transakcjach najwięcej zarabia pośrednik.Dlatego papcio Rydzyk ma tyle szmalu bo za pośrednistwem radia i telewizji wysyła prośby ludzi do samego Szefa.Ato kosztuje!!!!!!!!!!!![/b] |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 14:21
|
|
A co to tak nagle temat się urwał??????Czyżby ostatni post tak wszystkich zdołował :mad: Taka niestety jest prawda.Jeśli ktoś będzie miał ochotę na poczytanie dobrej lektry to mogę pożyczyć roczniki FAKTÓW I MITÓW.To jast tygodnik antyklerykalny.Polecam jest dostępny w kioskach w piątki :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
|
|
|
|
atena
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 16:43
|

|
Ciebie chyba nikt nie namawia do opowiedzenia sie "za" Kosciolem, wiec czemu agitujesz do bycia "przeciw"? Bo z Twojej strony to chyba cos wiecej niz wyrazenie wlasnego zdania :dobani: |
|
|
|
|
|