Poprzedni temat «» Następny temat
Nielubiane miejsca w Gliwicach
Autor Wiadomość
Krzysio
[Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 19:13     

Mariusz napisał/a:
zazwyczaj chudzi jak sztyl od miotły, a ręcę rozkłądają szeroko i pełny lans ;)

tacy sa najlepsi :rotfl: rece szeroko i mysli ze ma moc :zdziwko:
voyteck 
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 20:21     

Bzyki napisał/a:
Mariusz napisał/a:
zazwyczaj chudzi jak sztyl od miotły, a ręcę rozkłądają szeroko i pełny lans ;)

tacy sa najlepsi :rotfl: rece szeroko i mysli ze ma moc :zdziwko:

Zwłaszcza jak są po 3 browarach , wtedy to mają Moc
PW Email Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 20:50     

Imię: Mariusz Damian
Wtedy gleba i powiedzieć :"Całować mrówki po du.pie". Nie ma się co p*******ć z gówniarzami.
Ostatnio zmieniony przez kobi Sob Kwi 29, 2006 22:54, w całości zmieniany 1 raz  
PW Email Cytuj
madziar 
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 23:11     

Bzyki napisał/a:
madziar, chodzisz i sie bujasz na prawo i lewo :rotfl:

dzięki za wyjaśnienie, szukałam bardziej skomplikowanego znacznia, a to takie proste. Myślałam ze ci w dresach co się kiwają to właśnie piorą innych, a tu okazuje się że sami za to bujanie moga dostać. Na szczęście nie bujam się, dresów też nie noszę, przynajmniej nie na ulicę. Ale niektórzy bujają się tak naturalnie i ida prosto, więc wychodzi ze się bujają i napinają. To mają chodzić jak paralici? Na to wygląda. Ja myślę ze jak jakiś bandzior ma swoj dzień to napadnie kogokolwiek za cokolwiek :kwasny:
PW Email Cytuj
wolf 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 00:02     

Mariusz napisał/a:
Wtedy gleba i powiedzieć :"Całować mrówki po du.pie". Nie ma się co p*******ć z gówniarzami.
Taki gówniarz może ci noża w plery zapakowac, wiec nie badz taki pewny siebie, bo sie mozesz kiedys przejechać.
Pozatym swojego czasu w dresie chodzilem hehe
PW Email Cytuj
krystian 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 06:21     

dla mnie to jest bzdura, zeby bic kogos bo idzie w dresie, albo ze sie napina albo cokolwiek. jak dla mnie ten koles moze chodzic tak zamaszyscie, ze o latarnie sie obija. na swoim dresie moze miec 100 tych paskow. dopoki nie zaczepia mnie to wbijam w niego i w jego wyglad oraz zachowanie. jesli swoim zachowaniem robi z siebie wiesniaka to tylko i wylacznie jego problem. mnie nic do tego...zreszta nie zwracam na takich ludzi uwagii i moze dlatego nie pamietam kiedy widzialem gdzies na ulicy jakiegos typa w dresie. no moze za wyjatkiem siebie:P ostatnio nie mialem czystych spodni wiec ubralem spodnie dresowe...uhahaha ale ze mnie dresiarz co??!!
PW Email Cytuj
voyteck 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 11:14     

krystian, Zgadzam sie z tym napinaniem . Bo np. jesli koleś idzie ubrany nie firmowe, albo poprostu zwyczajnie lub coś w tym stylu . To odrazu jest wieśniakiem itp a jesli koleś idzie w ubraniu max firmowy , gdzie na same buty wydał ok. 500pln to taki koleś sie napina i też jest źle .
No to jak w końcu .
Bo mi to jest kompletnie obojętne kto w czym chodzi .
Jesli kogos stac niech sobie kupuje butki nawet za 1tys pln i gów.. mnie to generalnie interesuje
PW Email Cytuj
wolf 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:10     

Racja Krystian i Voytecki. Ważne jest jaki człowiek jest a nie jak jest ubrany i jak chodzi.
Ale widze ze tu jeden sam sie napina hehe
PW Email Cytuj
krystian 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:16     

wolf napisał/a:
Ale widze ze tu jeden sam sie napina hehe
o kim mowa??
PW Email Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:21     

Krystian, a kto powiedział żeby bić takiego człowieka ?;-)
Dopóki nie wystartuje do mnie to nie będzie żadnego konfliktu ;-) A z reguły takie typki lubią przed kolegami/dziewczyną popisywać się.

wolf napisał/a:
Taki gówniarz może ci noża w plery zapakowac, wiec nie badz taki pewny siebie, bo sie mozesz kiedys przejechać.

Dlatego oczy trzeba mieć nie tylko z przodu, ale i z tyłu. Nie wiem jak Ty, ale ja sobie w kasze dmuchać nie dam. Wole być pewny siebie niż nie wiedzieć co zrobić w takiej sytuacji.
PW Email Cytuj
wolf 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:22     

Wiesz jeden mnie tu uczyl Krystian ze przemoca nic sie nie zdziala, a sam pisze jakies dziwne zdania z ktorych wynikach ze bez podstawnie by bil. Jakos chyba Mariuszek to napisal "Wtedy gleba i powiedzieć :"Całować mrówki po du.pie". Nie ma się co p*******ć z gówniarzami. :zawstydzony:
Nie badz taki pewny ze wszedzie oczy masz, bo raz moze ciebie ten instynkt zawiesc i co wtedy tez bedziesz tak sie napinac, cos mi sie zdaje że nie
PW Email Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:32     

wolf napisał/a:
Wiesz jeden mnie tu uczyl Krystian ze przemoca nic sie nie zdziala

Też o tym mówiłem, też się z tym zgadzam.

wolf napisał/a:
a sam pisze jakies dziwne zdania z ktorych wynikach ze bez podstawnie by bil.

Czytaj chłopie dokładnie posty. Pisałem, że dopóki nikt mnie nie zaatakuje nie bedzie żadnego konfliktu i z nikim nie będę rozwiązywać problemu za pomocą pięści.

wolf napisał/a:
Nie badz taki pewny ze wszedzie oczy masz, bo raz moze ciebie ten instynkt zawiesc i co wtedy tez bedziesz tak sie napinac, cos mi sie zdaje że nie

Pewnie, że tak ... nikt nie jest doskonały.
PW Email Cytuj
p4cz3k 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:35     

Imię: Marcin
Mariusz napisał/a:
A jak widze takich panów co się bujają w taki rażący sposób to mnie się dzieje "coś" ... zazwyczaj chudzi jak sztyl od miotły, a ręcę rozkłądają szeroko i pełny lans ;)

wiesz nie dosc ze sztyl od miotly to jeszcze dwa telewizory niosa ;]

madziar napisał/a:
Ale niektórzy bujają się tak naturalnie i ida prosto

ja po powrocie z wakacji zawsze sie bujam...a nawet zataczam :] po kilkunastu dniach na lodce...trudno sie odzwyczaic od tego bujania :]

a co do dresow...to chcial bym zauwazyc ze sa to bardzo wygodne spodnie :] moze nie jest to szczyt elegancji...ale samemu zdaza mi sie gdzies wyjsc w dresach (mowie odrazu :P nie mam zadnych paskow...lecz zwykle bawelniane dresy) np. przez miesiac jak mialem noge w gipsie ... tylko dresy byly wstanie przez niego sie przebic :P

---

w ogole co to za uogulnianie po ubraniu? owszem sa ludzie po ktorych odrazu widac ze szukaja zwady...ale nie kazdy czlowiek w czapeczce po solarium i w adidasach to odrazu ... jakis tam napinator :=]
Ostatnio zmieniony przez p4cz3k Nie Kwi 30, 2006 12:41, w całości zmieniany 1 raz  
PW Email Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:38     

p4cz3k napisał/a:
wiesz nie dosc ze sztyl od miotly to jeszcze dwa telewizory niosa ;]

Takie niewidzialne :D Dlatego te ręcę są rozkłądane tak szeroko ;-)
PW Email Cytuj
Major 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 13:04     

Zaproszone osoby: 2
Nie no, śmieszni są kolesie co się spinają, u mnie na osiedlu jest paru takich, jeden nawet ostatnio przybrał mięśni (ahh te wspaniałe sposoby szybkiego nabierania masy) teraz nawet nabrał odwage, żeby mi się perfidnie w oczy patrzeć zawsze kiedy go mijam :P Co do dresu i ubrania sportowego to wkurza mnie w naszych dyskotekach tekst typu "w ubraniu sportowym nie wpuszczamy". Kurde nie ważne co za spodnie mam i nie są dresem, ale mają pasek i dla nich już jest to ubranie sportowe. Co kogo obchodzi jak ja się ubieram :kwasny:
PW Email www Cytuj
Krzysio
[Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 22:39     

Major napisał/a:
jeden nawet ostatnio przybrał mięśni (ahh te wspaniałe sposoby szybkiego nabierania masy)

wiesz, tu mu przybedzie, tam ubedzie i gitara gra :rotfl: a potem trzeba jakos sie wyladowac jesli "tak nie mozna" ;)
Mariusz 
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 23:01     

Skąś się to musi brać :D Tak jak mówi Bzyki :D
PW Email Cytuj
Odpowiedz do tematu