Zamknięty przez: Frycek Nie Lut 12, 2006 11:54 |
przebrała miarka |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:51
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
Mariusz, :super: hehehehe no juz myslalam ze tylko ja to widze :) |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:53
|

Imię: Mariusz Damian
|
Dzięki ;-)
Podałbym jeszcze kilka przykładów, ale nie wiem jakbym się pokazał na spotkaniach forumowych :rotfl: chyba z ochroną :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:55
|
Smoczyca

|
Mariusz, jak ja jeszcze chodze cala to Tobie tez nic nie zrobia... czego sie boisz ? to tylko profile na forum |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:55
|

|
no to może załóżmy dodatkowo temat "sprawa Piotrulka i Wolfa" ;) wszyscy będą mieli pełną jasność dlaczego Wolf nie lubi Piotrulka - kto chce to sobie poczyta, kto niezechce to sobie zignoruje. Ale niezależnie od tego cóż to za wielka sprawa to nie jest moim zdaniem powód żeby Piotrulek przestał być moderatorem. Za chwilę się okaże, że ktoś tam nie lubi Kobiegobo ten go kopnął w czasei meczu i pojawi się temat zabrać modka Kobiemu - tak sobie można bez sensu do us.... śmierci (naszej albo forum) |
Ostatnio zmieniony przez Dorotka Sob Lut 11, 2006 17:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:56
|

Imię: Bożydar :]
|
1. Topik ten jest wynikiem walki miedzy wolfem a Piotrulkiem a nie rzeczową sprawą.
2. No tak, jak my możemy śmieć usuwać czyjeś posty? Rozpiździjmy całe to forum i już. Po co jakiekolwiek tematy? Zróbmy tylko jeden topik i każdy będzie pisał co chciał, zero kasowania, cenzury... bo po co? Moze zlikwidować funkcję moderatora? |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:58
|
Smoczyca

|
Dorotka, czyli co wszyscy mamy sie zatkac i byc cicho bo tak sobie ElYta zadecydowala? no sorry ale tak nie bedzie poki na forum bedzie tak jak jest... |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:00
|

|
Aither napisał/a: | Dorotka, czyli co wszyscy mamy sie zatkac |
oczywiście że nie - jest temat moderatorzy i tam sobie można swoje żale na temat ich pracy opisać - ale zakładanie nowego tematu tylko dlatego że ktoś kogoś nie lubi jest moim zdaniem bez sensu. Oczywiście żę można założyć cały dział z tematami zakładanymi o tym kto kogo nie lubi i dlaczego tylko po co? |
Ostatnio zmieniony przez Dorotka Sob Lut 11, 2006 18:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:02
|
Smoczyca

|
Dorotka, a dlaczego nie ? gdzie to jest zabronione ? kazdy moze zalozyc swoj temat... ja w tym przypadku popieram wolfa... pisze to co mu sie nie podoba... tego nikt mu nie zabtoni :) |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:03
|
|
Dorotka napisał/a: | że ktoś tam nie lubi Kobiegobo ten go kopnął w czasei meczu i pojawi się temat zabrać modka Kobiemu - |
p4cz3k, mnie dzis brutalnie sfaulowal, postuluje o odwolanie go z funkcji moderatora :rotfl: |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:09
|

|
Aither, to może założyć inny temat, w którym napiszecie o co tak naprawdę Wam chodzi - koniecznie Piotrulek musi być kozłem ofiarnym dlatego że się komuś parę rzeczy na forum nie podoba? Nie podoba się zapewne całkiem zasadnie i zapewne tzreba je zmienić - tylko pierwszy post i postulat wypieprzenia Piotrulka z funkcji modka chyba nie zmieni tego co Wam się nie podoba prawda? |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:11
|
|
Dorotka napisał/a: | koniecznie Piotrulek musi być kozłem ofiarnym dlatego że się komuś parę rzeczy na forum nie podoba? |
pozwole dorzucic kilka groszy, skoro kilka osob ma jakies "ale" do Piotrulka to cos musi w tym byc, i to na pewno nie jest zaden spisek :) |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:13
|

|
Dorotka napisał/a: | Piotrulek przestał być moderatorem |
Nie z pewnoscią nie o to chodzi ,robi dobrze swoą "robote na forum",ale moze co nieco przemysli i troche odpuści ,złagodnieje nie mozna tak ciach - za sprawa antypatii i sympatii :D |
Ostatnio zmieniony przez Dana Sob Lut 11, 2006 18:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:14
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
a mnie tam moze z 2 posy znikły i nie wiem kto skasowal. Rygor moze faktycznie jest czasem zbyt duzy, z jednej strony to dobrze bo nie ma takiego bałaganu, ale z drugiej strony moze to byc denerwujące bo ktos napisał cos co akurat chciał napisać bo wydawalo mu sie to fajne/zabawne/ciekawe a bylo nie na temat i zostalo usunięte. Dlatego proponował bym usuwać posty bardziej selektywnie, a nie tylko patrząc na to czy akurat jest na temat |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:16
|
Smoczyca

|
Dorotka, czy Ty wyczytalas gdzies ze chce usunac Piotra z modka? chodzi o dupolizustwo... a ze fala poszla to co sie czepiasz... przeczytaj wszystkie poty a nie tylo pierwszy i ostatni....
zwisa mi to... ja popieram tylko to co zostalo napisane o sfawolach modow i usuwaniu postow... nie wypowiedzialam sie co do usuniecia Piotra ze stanowiska |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:18
|

|
kisia napisał/a: | normalnie mnie śmieszycie, jeszcze nie dawno była afera, ze na forum jest bałagan i wszędzie pełno postów nie na temat, a moderatorzy nic nie robią, a jak coś robią to oczywiście wielkie oburzenie ze śmią kasować posty |
Kisia wogole wydaje mi sie ze nie rozumiesz calego tematu, chyba jeszcze raz wytlumacze.
Niemozna sie wypowiedziec normanie na forum bo jak piotrulkowi sie wypowiedz nie spodoba, lub ktos sie nie zgadza z nim, ma inne zadanie na jakis temat, to kasuje posty I TO JEST FEER WEDLUG CIEBIE ??? on ludzi obrazi a jak ktos mu odpowie tym samym stylem, to Piotrulek o jezu obraziles mnie, łamiesz regulamin To też jest w porzadku, że on może obrażac a jak ktos odpowie mu to wypowiedz kasuje???
I tak mozna bylo za obserwowac na wypowiedzi co wkleilem na samym poczatku tematu kolegi frohike.
Pozatym dorotko mnie szlag trafia jak czytam temat a naraz tematy znikaja i nic kupy a ni dupy sie nie trzyma [b]I to też jest wporzadku???
Tak OT, kasujcie OT ale nie wypowiedzi co trzymia w kupie cały temat.
Uzytkownicy dostaja upomnienia ze OTa moderator powzyej prawa i wali kiedy chce OT za Ot i jest nie tykalny a co on świeta krowa jest???
I mam sie prawo wypowiedziec, a nie ze wypowiadam sie a moje posty czy innych ludzi znikaja bo ktos nie ma takiego samego zdania jak Piotrulek.
Co do cholery jest Komuna nadeszla ze jest cenzura. :mad: |
Ostatnio zmieniony przez wolf Sob Lut 11, 2006 18:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:18
|

|
Aither, wiem o co chodzi i z tym się akurat zgadzam - ale temat został założony przez Wolfa w moim mniemaniu wybitnie przeciwko Piotrowi - a z tym się nie zgadzam i to mi się nie podoba. |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:21
|

|
eliminacja nie jest dobra to prowadzi do niczego
kompromis -przemyslenia -dialog-wyjasnienie -dobre intencje stron ,a nie ślepa złość
To jest droga ....czasami ponosi ale trzeba wrócić do tego co p/w komromis-prze...... :] |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:23
|

|
Dorotka napisał/a: | Aither, wiem o co chodzi i z tym się akurat zgadzam - ale temat został założony przez Wolfa w moim mniemaniu wybitnie przeciwko Piotrowi - a z tym się nie zgadzam i to mi się nie podoba. |
Dorotko jakby sie innym mod tak samo zachowywal jak Piotrulek z kasowaniem tematow tak samo bym postapil.
Moderator ma byc moderatorem a nie rozpier... całe tematy bo mu sie tak podoba |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 18:24
|
|
Dorotka napisał/a: | ale temat został założony przez Wolfa w moim mniemaniu wybitnie przeciwko Piotrowi - a z tym się nie zgadzam i to mi się nie podoba. |
ale ma do tego prawo, wolnosc slowa :] komuna upadla 17 lat temu
ja popieram wolfa, jak bunt to bunt :P |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 19:48
|

Imię: Mariusz
|