RADIOWOZY DLA POLICJI |
Autor |
Wiadomość |
Frycek
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 20:25 RADIOWOZY DLA POLICJI
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
We wtorek, 24 stycznia, prezydent Gliwic przekaże Komendzie Miejskiej Policji 6 nowych radiowozów – trzy samochody „PEUGEOT” typu „Partner” oraz trzy pojazdy marki „SKODA OCTAVIA”. ?ączna wartość aut wynosi 262.785 zł. – Ze środków budżetu miejskiego Gliwic przeznaczono na ten cel 150 tysięcy zł – informuje Janusz Adam Siejko, zastępca skarbnika miasta. Przekazanie radiowozów odbędzie się na terenie Komendy Miejskiej Policji przy ul. Powstańców Warszawy (początek uroczystości – godz. 15.00). (luz)
Informacje : Marek Jarzębowski, rzecznik prasowy UM, tel. 032-239-12-89
24 stycznia 2006 |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 21:33
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Miejmy nadzieje, ze te autka nie beda tylko na pokaz..... |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 08:19
|

|
Szamanka napisał/a: | ze te autka nie beda tylko na pokaz..... |
z całą pewnością nie będą, jeżdżą już po Gliwicach od dwóch tygodni chyba, peugeocików jeszcze nie widziałam ale jedną skodiczką już miałam okazję się dwa czy trzy razy przejechać - bardzo zacny - mimo że nie lubię knedli ;) |
Ostatnio zmieniony przez Dorotka Sro Sty 25, 2006 09:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 08:36
|

|
Tak dzis widzialem jeden z tych samochodow, co z tego ze po moim zgloszeniu ze złodzieje sie kreca oni przyjechali po 30 minutach.Skandal i oni chca zwalczyc przestepczosc :wsciekly: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 11:16
|

|
wolf, moze im nie chciało odpalic(mroz i te sprawy) :D |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 11:20
|

|
Ja juz kiedys cos sobie ubzduralem ze jak wygram w totka to im kupie malucha hehe takie 130 konny , to napewno dojada w 10 minut, bo tak jak oni przyjechali to ja cale miasto przejade kilka razy. :dobani: |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 11:53
|

|
taaaa, bo właśnie w całych Gliwicach mieszka tylko jeden człowiek (czatujący po nocach pod oknem), na którego każde zawołanie wszyscy gliniarze, strażnicy, strażacy i kto żyw powinni się zjawić natychmiast :rotfl: może Cię juz znają i daltego sie nie spieszyli ;) czy Ty facet byłeś z czegokolwiek, kiedykolwiek zadowolony, bo jakoś z Twoich postów wynika że kompletnie nic Ci się nie podoba :dobani: |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 11:56
|

|
Policja jak i wojsko powinno jak w zegarku chodzic, jak kogos beda mordowac to co przyjada po pol godzinnie, ja sie zastanawiam czy ty zawsze tak poztywnie bedziesz patrzec jak ci zwinna samochod rob narobia szkod, zdaje mi sie ze nawet nie wiesz ile trzeba spraw potem po wlamaniu zalatwiac i po kradziezy.
I nie czatuje pod oknem tylko jak alarm wyje to sie wstaje odruchowo, ale w polsce jest wiecej takich ludzi jak ty co maja wdupie ze alarm wyje i potem jest tzw znieczulica narodowa. Biją kogos to sie udaje ,nie widze tego nie moja sprawa.
Mam mniej lat od ciebie ale widze ze stoje bardziej twardo na ziemi niz ty :wsciekly: |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:03
|

|
masz mniej lat ode mnie a już jesteś takim MALKONTENTEM :dobani: buczysz cały zcas i marudzisz na zmianę ...... ale widac i takie.... osobowości muszą łazić po tym świecie :zdziwko:
ciekawe czy gdziekolwiek na forum umieściłeś chociaż jeden wpis okraszony inną emotką niż zniesmaczony, do bani, wściekły, zdegustowany itp. |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:08
|

|
Mam swoje forum i jakos nikt mojego zdania nie podwarza,mowie co mysle a tobie to wcale nie musi sie podobac, widocznie prawda ciebie boli. |
|
|
|
|
madziar
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:12
|

|
Myśle że wolf ma dużo racji. Niestety nasza policja nie ma pieniedzy nawet na benzynę (sama widzialam zbiórkę po 3 zł wsrod pracownikow policji na benzyne, zeby na akcje jechac). Nie maja komputerów. A kupuje sie takie auta. Tylko skad oni wezma na paliwo do nich. Sama mialam kradzież malucha i 3 wlamania do samochodu i czekalam na policje ponad godzine. Wiesz faktycznie reakcja policji w przypadku zgloszenia wlamania czy napadu powinna byc szybsza. Poza tym my jako sąsiedzi nie interesujemy się tym, że czyjs alarm wyje (bo po co), albo że ktoś krzyczy (bo nie moja sprawa). Może jakby było wiecej takich osób jak wolf to policja mialaby mniej roboty i lepsze wyniki, a my czulibyśmy się bezpieczniej :) |
Ostatnio zmieniony przez madziar Sro Sty 25, 2006 12:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:15
|

|
Dorotka, wolf, czuje sie poprostu urazony,ze smiałas nie zgodzic sie z Jego zdaniem, to trafiło w Jego męską godnosc...
Och Ci faceci |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:19
|

|
wolf, tak też właśnie - TWOJA prawda mnie boli - ja się tam cieszę, że w końcu ktoś kto nie musi tego robić pomaga gliniarzom, remontuje im komendę, kupuje sprzęt i auta. Ale dla Ciebie nawet ten temat jest powodem do buczenia :dobani: Na Twoim forum nikt Twojego zdania nie podwarza.....wow, no poprostu powalił mnie z nóg ten argument. Może za bardzo się do tego przyzwyczaiłeś, że na Twoim forum wszyscy uwielbiają Twoje marudzenie. A mnie się to nie podoba i nie musi - to jedyna kwestia w której się zgadzamy. |
Ostatnio zmieniony przez Dorotka Sro Sty 25, 2006 12:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:25
|

|
Dziewczyno wogole mnie nieznasz wiec nie wypowiadaj sie jaki jestem. |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:32
|

|
Kochani :cisza:
wolf, chyba nie wchodzimy na forum aby sie kłocic, prawda???
:offtopic:
Kazdy ma prawo wypowiedziec własne zdanie |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:37
|

|
Nie wchodze na forum sie kłocic tylko dorotka zawsze ma jakies ale do moich wypowiedzi, ja niemoge wyrazic swojego zdania, opini.Starsznie sie jej boje :rotfl:
A tu zonk bo pisze co mysle i nic jej do tego. :cool: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:43
|

|
wolf, dobrze, juz to wiemy, teraz prosze wrocmy do tematu o radiowozach :D |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 14:42
|

Imię: Mariusz Damian
|
madziar napisał/a: | sama widzialam zbiórkę po 3 zł wsrod pracownikow policji na benzyne, zeby na akcje jechac). Nie maja komputerów. A kupuje sie takie auta. Tylko skad oni wezma na paliwo do nich. |
Jakie bzdury ... napewno nie było to w Gliwicach. Nie mają komputerów ? A widziałaś dyżurkę na KMP w Gliwicach ?
A gdzie niby tą zrzutkę na paliwo widziałaś, co ? |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 14:45
|

Imię: Mariusz Damian
|
wolf napisał/a: | Nie wchodze na forum sie kłocic tylko dorotka zawsze ma jakies ale do moich wypowiedzi, ja niemoge wyrazic swojego zdania, opini.Starsznie sie jej boje :rotfl:
A tu zonk bo pisze co mysle i nic jej do tego. :cool: |
Bo Dorotka ma rację. Mnie też się "coś" dzieje jak czytam takie głupoty. Chłopie, Ty nic nie wiesz o pracy policjantów, a takie herezje wygłaszasz !
Ja rozumiem, że jesteś nowy na forum i chcesz zabłysnąć, ale ten temat to nie "Wychwalarnia", ani "Narzekalnia" ! |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 15:30
|
|
Przypominam wszystkim uczetsnikom tej jalowej dyskusji,że mowimy tu o darowiźnie radiowozow...i niczym więcej... :cisza: :cisza: :cisza: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: |
|
|
|
|
|