D'n'B? |
Autor |
Wiadomość |
Grzybas
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 23:44 D'n'B?
|

|
hej, nie brakuje wam czasem w Gliwicach dram'ow?
....tak jak kiedys ktos powiedzial: "caly slask jest <ciach> dramowy tylko w gliwicach nic sie nie dzieje"
chyba ze o czyms nie wiem :D i odbywaja sie jakies undergroundowe imprezy?
czy ma ktos jakis pomysl aby zmienic cos?
pzdr
Edit by kobi: nie przeklinać :P |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 00:07
|

|
eee w ilu jeszcze dzialach sie znajduje ten topic??? :rotfl: |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 00:19
|

Zaproszone osoby: 2
|
Nie ważne w ilu, ważne że się ktoś ocknął i zaczął krzyczeć, że w GCE nie ma DNB ! :D Aj chciałoby się imprezek z połamanymi bitami w naszym mieście. |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 00:48
|

|
Major, mimo wszytsko troche to denerwujace widziec we wszystkich dzialach to samo- wystarczy w jednym :) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 00:54
|

|
Gdzie w G C Eee grają D N B eee ? :D |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 10:05
|

|
Nie wiem jak wam ale mi strasznie brakuje dramikow, zeby zasmakowac tego typu imprezy ostatnio musialem odwiedzic Tarnoskie... i strasznie pozytywnie odebralem klub o nazwie yazz, klimat idealny, ludzie - nie da sie tego opisac, tylko czemu trzeba narobic kilometrow zeby tego posluchac :(
ps
sorrki jak sie temat powtorzyl ale nie mialem czasu, ochoty zeby przejrzec wszystkie tematy |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 18:35
|

|
W raz u nas była impreza DNB w dawnym klubie B3. Niestety nie miałem możlwości zostać na całość, a zapowiadało się ciekawie. |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 19:28
|

|
To pewnie bylismi i razem :P bo to byla chyba jedna taka impreza jakies 2 lata temu bodajze pod koniec wakacji :P takie rzeczy sie pamieta :d, trzeba koniecznie cos zorganizowac jakby sie pare osob zebralo :D i ugadalo sie co do miejscowy a rezte powinno sie spokojnie zalatwic - chlopaki (dj'e) jakby ich poprosic to pewnie by nie odmowili tylko tu licza sie koszta :( , gadalem kiedys z kamolskym dobry gosciu, idealnie gra powiedzial ze nie ma problemu wystarczy dac cynk zabiera swoje deki i wita w naszym miescie......... |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 23:29
|

|
No to trzeba obmontować jakiś lokal. Może w Promilu nie bedą stwarzać, oni tam coraz częściej jakieś "gwiazdy" spraszają. Co prawda komercyjne, ale kto wie. |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 00:48
|

|
Trzeba sie łapać wszystkiego moze byc nawet promil ale w nim nie bedzie za bardzo klimatu :P i nie sadze ze ktos by sie tam zainteresowal taka muzyka, dzis bylem i jak zwykle leci sama komercha popu, zwyklego tandetnego techno etc. Fajna miejscowa moglby byc nowe b3 - quasar czy jakos tak, tam czasami leca breaki ale jednak to nie to samo:D przydaloby sie cos z mroczniejszych klimatow tudziez jungle o to by bylo intersujace:D my tu gadau gadu a do roboty trza sie wziasc jakos. Major troche wiecej ludzi musi odszukac ten temat tzn zainteresowanych mam nadzieje ze sa jeszcze jacys dramowigliwiczanie! Za duzo u nas housow :( z czego bardzo kluje mnie serducho :). Powininni co tydzien jakis inny styl muzy zapodoawac a tu nic tez zaluje ze zaden klub np nie zainteresowal sie Acidem ktory tez daje rade. Tu spojrzec na Wrocek ktory jest strasznie kwasny... takze nie mozna sie poddawac :D pzdr |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 01:09
|

|
Mi brak klubowego DnB lub czegoś w stylu Infected Mushroom.
Na forum nie wiele osób słucha DnB. Jedynie to Dyszka i tyle. Jungle to Appo i pare osob tylko podsłuchujących, ale nie zagłębiających się. |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 11:08
|

|
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 13:30
|

|
Trza by pomyśleć na klimatycznym klubem i nie zadużym, bo jak dla mnie bravo na taki temat się nie nadaje. Tylko problem co? :P |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 18:37
|

|
h t t p;//w w w ncdnb, c o m/artist_files/chomp/Chomp-KnightofDyingSun.mp3 takie numery chce słuchać w gliwicach :D Grzybas, udziel się jeszcze w temacie o muzyce elektronicznej h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/rozmowy/viewtopic.php?t=1850 |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 13:13
|

|
Teraz widze ze w kilku miejscach jest poruszony ten temat :D
choc od jakiegos czasu Major "walczysz" zeby cos bylo dramowego to jednak nic nie idzie, rzeczywiscie jest bardzo malo osob zainteresowanych w gliwicach albo poprostu nie ma jak ich zainfekowac tym :D byly by imprezy pojawiliby sie kilka razy i juz by pokochali te klimaty... dziwne na prawde dziwne zeby nie bylo w g-ce ani jednego dj ktory rozkrecilby taka impreze |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 13:18
|

|
To wynika właśnie z faktu, że nikt ludziom nie chce pokazać, że przy tym da się bawić. Zdziwiony byłem jak puściłem paru osobą sety, a oni odpowiedzieli: co to ? Fajna muza, szkoda, że nie ma takich na imprezach... Wszystko przez opiekunów lokali, którzy narzucają co ma być grane...albo tandetnych DJ`i ... |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 15:55
|

|
przejrzalem dzis, co sie konkretnego dzieje na slasku
w najblizszym czasie i najblizej gliwic jak tylko sie da :D
chcialbym zahaczyc o te imprezy :)
h t t p;//w w w bibainfo, p l/forum/viewtopic.php?t=15181
h t t p;//w w w bibainfo, p l/forum/viewtopic.php?t=15731
wygladaja porzadnie
a tu cos u nas ale tylko breaki, napisalbym na bibieinfo, p l w tym temacie ale pewnie sie poobrazaja h t t p;//w w w bibainfo, p l/forum/viewtopic.php?t=15731 |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 17:27
|

|
Ta Chorzowska impreza brzmi niezle, no i mialbym moze gdzie sie przenocowac, ale niestety nie w tym miesiacu :kwasny: zreszta koliduje tez ze spotkaniem forumowym, na ktore juz sie nastawilem dawno. |
|
|
|
|
Grzybas
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 19:27
|

|
mhm :D mi jak sie nie uda wyrwac z g-ce to sprobuje zajrzec do quasara i zobaczyc co oni nazywaja breakami :D |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 20:12
|

|
też prawa, raz słyszałem o imprezie breakowej na której grali zwykły hip hop :rotfl: |
|
|
|
|
|