dupiate forum

Forum Ogólne - Gdzie warto wybrać się na zakupy??

pscoua - Pon Lis 28, 2005 00:25
Temat postu: Gdzie warto wybrać się na zakupy??
Witam drogie kobietki!
Może wiecie gdzie znajdę jakieś ciekawe ciuszki? :zawstydzony: Chodzi mi głównie o kurteczkę na zimę jakąś może... ;)
Słyszałam, że otworzyli jakieś nowe centrum w Katowicach? A coś bliżej? Bo nasz GCH to totalna porażka niestety... :(
Nie było mnie jakiś czas w kraju, dlatego nie za bardzo orientuję się co, gdzie i jak.. :/

p4cz3k - Pon Lis 28, 2005 00:36

centrum w katowicach owszem sie pojawilo - silesia - ale podobno ceny sa tam malo konkurencyjne :-/
kisia - Pon Lis 28, 2005 00:41

ja zazwyczaj jeżdżę do M1, Plejady w Bytomiu, Platana w Zabrzu, 3 Stawy w Katowicach i tym podobnych :D
W Gliwicach naprawde ciężko coś trafić ciekawego :(

frohike - Pon Lis 28, 2005 01:50

ja na zakupy do M1 badz Platana jezdze
kobi - Pon Lis 28, 2005 08:16

Tak jak poprzednicy... M1 i Plejada :)
pscoua - Pon Lis 28, 2005 10:08

kobi, frohike, p4cz3k, przepraszam za te "kobietki" na początku :krzeslem:

Dzięki wszystkim za info! :D Legitke mi podbili, mogę spokojnie wyruszać w "świat" (na połówce ha!).. :hyhy: Może i tą niekonkurencyjną Silesie odwiedzę(?) Hm...

Major - Pon Lis 28, 2005 13:10

W m1 i platanie dokladnie to samo oferuja :P
Ja w katowicach na krociutkiej uliczce (na przeciwko wyjscia z glownego dworca) robie zakupy. Niestety w Gliwicach nie ma za wiele sklepow ktore oferuja duzą roznorodnosc ubran.

espi - Pon Lis 28, 2005 13:45

Byłam w Silesii w niedzielę tydzień temu i wtedy ceny były suuuuper. Dużo niższe niż w M1 np. No i sklepy fajne tam są. H&M np. Polecam, choć to rzeczywiście trochę daleko. :kwasny:
Major - Pon Lis 28, 2005 14:12

Podobno na otwarcie wszystkie sklepy w silesii miały ceny o 50% niższe.
trunks - Pon Lis 28, 2005 14:12

ja kupuje w M1 bądź GCH
espi - Pon Lis 28, 2005 16:10

Cytat:
Podobno na otwarcie wszystkie sklepy w silesii miały ceny o 50% niższe.

Nie wiem czy o 50% ale niższe niż normalnie na pewno. :)

Major - Pon Lis 28, 2005 16:57

tzn napewno tak było, bo siostra z chłopakiem tam była i takie obniżki były. Pewnie i tak nikt na tym nieucierpiał z sprzedawców :P
prosports - Pon Lis 28, 2005 17:19

pscoua napisał/a:
Słyszałam, że otworzyli jakieś nowe centrum w Katowicach?

No otwarli...Ale ceny...nie są konkurencyjne. Pozatym to jest wielki nie wypał ja tam więcej nie pojade. Z dachu cieknie...wybija kachle z podłogi. A pozatym jak mocniej zawieje to wszystko sie sypie i skrzypi. A no jasne jeszcze zapomniałem że do 9 wieczorem jest otwarte;)

Olaa - Pon Lis 28, 2005 19:28

silesia ponoc to porazka i slyszalam od wielu osob ze jednak ceny takie niskie nie byly w niektorych sklepach wrecz sporo drozsze w porownaniu do tych samych firmowych w innym miejscu- osobiscie polecam M1 i platan i czasem mozna cos wynalezc ciekawego w gch ale to czasem
pscoua - Pon Lis 28, 2005 19:51

Ha! Ku mojemu zdziwieniu (ogromnemu) weszłam na pięterko do GCH i.. ;)
Znalazłam wymarzoną kurteczkę :D :hurra:

Osobiście nie lubie M1, zdecydowanie wolę Platanka :)

Frycek - Pon Lis 28, 2005 23:44

Ja w najblizszym czasie wybieram sie żonka do Plejady
trunks - Pon Lis 28, 2005 23:49

no ba GCH nie jest zły :)
kobi - Pon Lis 28, 2005 23:53

trunks napisał/a:
GCH nie jest zły

Zapomniałem o nim wspomnieć - czasami można znaleźć niezłe rzeczy za niską cenę :)

pscoua - Wto Lis 29, 2005 00:04

Tak czy siak to denerwujące, że na każdym kroku zamiast jakiegoś fajnego sklepiku, centrum handlowego, etc - same banki... hyh :dobani:
No cóż.. Gliwice miasto Biznesmenów :zdegustowany: :rotfl:

Dorothea - Wto Lis 29, 2005 00:09

pscoua, jest troche tych sklepow w Gliwicach, ale nie zawsze mozna cos w nich znależc ciekawego to fakt.......Nie sądziesz ze czesto jest tak jak idziesz sobie tylko przez miasto bez zamiaru kupowania czegokolwiek, to widzisz kilka rzeczy na wystawach ktore Ci sie podobają, natomiast kiedy juz sie wybierasz na zakupy , to jakims dziwnym trafem wszystko znika i do domku wracasz z pustymi łapkami??Ja zawsze tak mam, nie wiem jak inni :D
pscoua - Wto Lis 29, 2005 00:17

A ja mam tak chyba jeszcze częściej niż Ty Dorothea hyh ;)
Ale przyznaj.. Czy udane zakupki nie polepszają Ci humorku?? :D

Jak zawiodą, to pozostaje mi tylko gorąca kąpiel w pomarańczkach/mandarynkach (i inne moje tajne sposoby)... Ale zawsze mimo wszystko zakupy na pierwszym miejscu :P (gorzej jak funduszy brak, wtedy to totalna klapa! )
Ech te kobiety! :oczami:

Dorothea - Wto Lis 29, 2005 00:28

pscoua, zakupy zawsze mi polepszają humor hihihihihhihi, a jak mam doła to nie mam umiaru.Wtedy to bym kupowała i kupowała, ale rozsądek czasami mowi mi aby przestac :rotfl: :rotfl: Dobrze,ze jest takie cos jak rozsądek hihihihiii
Olaa - Wto Lis 29, 2005 00:59

ja bym kupowala i kupowala nawet bez dola :rotfl: uwielbiam to zajecie ale na szczescie umiem sie ograniczyc ;) teraz na dluzszy czas musze pozegnac sie z zakupkami bo musze troche kasy wydac na akcesoria do asg :(
p4cz3k - Wto Lis 29, 2005 10:54

moje zakupy wygladaja komicznie ;=] i przyznaje nie lubie ich robic

zazwyczaj wchodze do pierwszego sklepu...patrze cos mi sie podoba...ale mowie sobie...ide poszukac jeszcze...i tak po kilka godzinach wracam do tego pierwszego sklepu i to kupuje ;=]

musze sie kiedys do tego zachwalanego "platana/platanu?" wybrac

pscoua - Wto Lis 29, 2005 11:05

Hah :D Pamiętam, jak poszłam kiedyś z kumplem "na zakupy", bo chciał kupić spodnie... Weszliśmy do (1) sklepu, wziął pierwsze z brzegu do ręki, poprosił o swój rozmiar i zapłacił. :cool: Ja oczywiście :szok: (nieprzywyczajona) Hyhyhy, ech Ci mężczyźni.. :serce:
Dobrze, że Mój Kocur jest inny! :P Z nim mogłabym chodzić po sklepach godzinami - nie frustruje się prawie wcale.. ;) :hurra: W słoneczenej Italli osiągneliśmy rekord.. 10godzin po miasteczku handlowym :mur: :help:

cinque - Wto Lis 29, 2005 11:45

pscoua, :rotfl: :rotfl: no nieźle

taki mi sie raz mezczyzna przydarzyl, ktory tez lubil zakupy, doznalam wtedy permanentnego szoku po poprzednich doswiadczeniach :D
Co najlepsze, wchodzilismy np. do House of Color, ktory to sklep bardzo lubie, ale zawsze mam problem, zeby sobie tam cos wynalezc, a on od progu mowil "Ooo! To bedzie dla Ciebie idealne", przymierzalam, i bylo idealne :)
Rewelacja :)

pscoua - Wto Lis 29, 2005 11:54

cinque, czy Ty przypadkiem nie poznałaś Mojego Mężczyzny wtedy?! :przestraszony:

Ja mam dokładnie tak samo! :D Śmieję się, że mnie ubiera Mój Perfekt..

cinque - Wto Lis 29, 2005 12:10

pscoua, don't worry, dawno i nieprawda (aczkolwiek nabytki mi pozostały i świadczą, że jednak można... ;) )

tak poza tym to niespecjalnie lubię zakupy, czasem na poprawę humoru - owszem, lub w przypadku dysponowania nieograniczonymi funduszami ;)

p4cz3k - Sob Gru 03, 2005 15:48

okej :=] pare osob poruszylo tutaj temat centrum silesia...ja tam dzis bylem...i...omfg...po 40 minutach dostalem oczoplonsu...nei wiedzialem gdzie popatrzec...co przejzec...sklepow multum...wybor duzy...na ceny nie zwracalem uwagi...bo i tak nie chcialem nic kupic..mozna kupic od firmowej spinki do wlosow...po plaszcz z najnowszej kolecji bugati...nic dodac nic ujac duzy wybor :=] ale za duzo ludzi...i za duzo jak na jedna glowe :=]

(btw prawie sie zgubilem:P)

Krzysio - Sob Gru 03, 2005 18:28

dlatego najlepiej zanim sie zacznie krecic po takim centrum trzeba sie zaopatrzyc w kompas i mape, mysle ze gdzie tam w SCC istnieje taki sklep :P:P
Major - Sob Gru 03, 2005 18:31

Słyszałem jakie ceny w sklepie bugatti mają ;P Kurtka za 20tys zł :P
Szamanka - Pon Gru 05, 2005 22:47

Dzwoniac do kraju dziadkow( tudziez Gliwice) dowiedzialam sie,ze na Zwyciestwa w jednym sklepie :kwasny: ( tylko jaka to nazwa byla...<mysle,mysle>)panuje wielka lu panowala wysprzedaz ciuszkow.Z tego co wiem,sklep ma fajne ubrania

nie przypomne sobie nazwy...ale pewnie ktos skojarzy....zaraz za "diabelkami" i za skrzyzowaniem,jak sie nie myle byla tam jakas ksiegarnia kiedys

cosik mi swieci ze to na P :kwasny:

Major - Pon Gru 05, 2005 22:49

Ikar ? :D
Szamanka - Pon Gru 05, 2005 22:50

Major, nie ta strona :hyhy: kierunek Rynek :D
Major - Pon Gru 05, 2005 22:51

rezerwed ?
Szamanka - Pon Gru 05, 2005 22:54

:kwasny: a moze i to Rezerwad jest :niepewny:

prawda,ze blisko bylam z literkami :hyhy:

Major - Pon Gru 05, 2005 22:56

Reserved :D tak brzmi chyba poprawnie, w zasadzie nie wiem, bo sie tam nie ubieram. Pare razy zajżałem do tego sklepu, ale nigdy nic nieprzykuło mnie na dłuższą chwile. Zwyczajnie zwyczajne rzeczy mają za czasem przesadnie wysoką cene.
Szamanka - Pon Gru 05, 2005 22:59

Major, wiem,ze z cenami czasami przesadzaja,ale jakos ostanio byly tam przeceny i to nawet chyba wielkoprocentowe.....poniewaz moj 19-letni bratanek pochwali sie,ze zakupil sobie super sweter za 60 zl.
pscoua - Pon Gru 05, 2005 23:03

O właśnie! Ja dziś tam widziałam świetne sweterki dla mężczyzn!! :D Niestety dla siebie NIC NIGDY nie mogę znaleźć.. :|
Major - Pon Gru 05, 2005 23:07

Może widzieliście jakieś przeceny na szersze sztruksy najlepiej ciemne. Musze sobie jakieś spodnie na zime kupić, bo w tych co obecnie chodze nie zawsze chcą mnie na dyskoteki wpuszczać :P z powodu pasków na bokach mimo, że to nie dres. Ehh te stereotypy.
pscoua - Pon Gru 05, 2005 23:11

Major, tylko uważaj, żeby Ci te sztruksy pupki nie powiększały, bo byłaby szkoda!! :rotfl:
Major - Pon Gru 05, 2005 23:16

:P Szkoda czego ? :P Co tam najwyżej mnie ktoś z pawianem pomyli :P
Ale do rzeczy, sztruks dobra rzecz jeśli ma krój dobry i pewnie bede zmuszony znowu do katowic jechać, a tam pewnie popłyne na kasie, a chciałbym w obecnym stanie tego uniknąć.

Olaa - Wto Gru 06, 2005 00:14

o ja tez chce sobie jakies przyzwoite sztruksy damskie kupic...hmmm bedzie trzeba polazic :hyhy:
Major - Wto Gru 06, 2005 00:14

:D Może jakieś wspólne zakupy ? :P
p4cz3k - Wto Gru 06, 2005 00:19

ja sie musze tez przed swietami wybrac...moze uda mi sie cos ciekawego kupic :=]

i nie wiem czemu ... korci mnie zeby sie znowu wybrac do katowic...do silesi...tylko kurfa...ile tam jest ludzi...a ja wole takie ciche spokojne zakupy :=]

kobi - Wto Gru 06, 2005 00:27

Też muszę się wybrać na zakupy po jakieś ciuchy :/ Ale samemu jakoś mi się nie chce :/
Szamanka - Wto Gru 06, 2005 00:30

Umowcie sie na grupowe spotkanie

przynajmnie bedzie mozna doradzic sobie wzajemnie :hyhy:

p4cz3k - Wto Gru 06, 2005 00:35

hahah forumowe zakupy:>

forumowe spotkanie,
forumowa pilka
forumowe jedzonko
-||- lyzwy
itd itp

i jeszcze zakupy ;=]

do czego jeszcze dojdzie:>

Szamanka - Wto Gru 06, 2005 00:35

p4cz3k, teraz lepiej zamilczec ;)
Major - Wto Gru 06, 2005 00:36

Idąc z postępem nieśmiało zaproponuje forumowy sex :zawstydzony:
No to co z tymi zakupami ? ;)

p4cz3k - Wto Gru 06, 2005 00:38

Major napisał/a:
Idąc z postępem nieśmiało zaproponuje forumowy sex Zawstydzony

niesmialo zasygnalizuje...ze nie zdzwil bym sie gdyby juz cos takiego mialo miejsce :hyhy:

ale nie wnikam :=]

co do zakupow...moze sobota/niedziela?

Olaa - Wto Gru 06, 2005 01:04

p4cz3k, Major, swintuchy!!!!! :P u mnie zakupy w tym tygodniu odpdaja :zdegustowany: :/
kobi - Wto Gru 06, 2005 08:19

Olaa, świntuchy bo chcą isć na zakupy? :niepewny:

W sumie to do takiej Silesii w grupie to bym się wybrał bo samemu nie chce mi się :P

asik - Wto Gru 06, 2005 08:19

Olaa, w green poincie były fajne sztruksy i w całkiem przystępnej cenie:)

a w silesi byłam w ostatnią niedzielę i masakra... wysiadła im klimatyzacja i było okropnie gorąco.. nie mówiąc już o masie ludzi przepychających się.. grrr.. nigdy więcej..

Dorotka - Wto Gru 06, 2005 08:21

kobi napisał/a:
świntuchy bo chcą isć na zakupy?
taaaa.... :rotfl: :rotfl:
Major - Wto Gru 06, 2005 18:51

Do silesii to się nie prędzej niż za pół roku wybiore. Nie mam zamiaru cisnąć się w tłumie, tylko po to, żeby zobaczeć jak sklepy wyglądają. A teraz jeszcze święta. Eeee poczekam, aż się ludziom znudzi.
Dana - Wto Gru 06, 2005 18:53

Gdzie warto wybrać się na zakupy??
odpowiedż - nigdzie ,trzeba wydawać pieniądze :rotfl: :P

Admike - Sro Gru 07, 2005 09:28

polecam Centrum Handlowe "David Jones" w Melbourne ;)

zapomniałem dodać,że potrzebna do tego platynowa Visa lub American Express Paltinum :D

cinque - Sro Gru 07, 2005 10:35

Admike napisał/a:
polecam Centrum Handlowe "David Jones" w Melbourne

zapomniałem dodać,że potrzebna do tego platynowa Visa lub American Express Paltinum

nie widzę problemu :P :P :P
to kiedy się wybieramy? :rotfl:
wybrałabym się na jakieś zakupki

Dana - Sro Gru 07, 2005 13:33

cinque, oczywiście Ty Ja i Admike, z platynową Visa :D
Axel2006 - Czw Gru 08, 2005 14:51

Dana, to i ja sie wybiore, wezme swoje złote i platynowe i wyruszamy
cinque - Czw Gru 08, 2005 14:53

Axel2006 napisał/a:
Dana, to i ja sie wybiore, wezme swoje złote i platynowe i wyruszamy

Dana, jedna platynowa nam chyba wystarczy?
to ja nie biorę swoich :P

pscoua - Czw Gru 08, 2005 15:26

cinque, nie nie.. Ja bym na waszym miejscu wzięła wszystkie :P Po co ryzykować?? :cwaniak:
cinque - Czw Gru 08, 2005 15:29

pscoua, miałam na myśli jednego własciciela... :zawstydzony:
swoje to jeszcze zgubię albo co... :rotfl: ;)

Harcerka - Nie Gru 11, 2005 11:01

wlasnie swieta i prezenty:)))
ja chetnie do Silesii pojade:)))) lubie takie centra:))))
bylam 1 dzien po otwarciu:)) i kupilam ciuszki na 50% ceny z metki:) cholera wie czynie przeklejali na wyższe:))) zeby miec z czego schodzic:)
hehe...
Platam w Zabrzu fajna rzecz;)) i Real:)

Krzysio - Nie Gru 11, 2005 19:59

hmm z tego co wiem to raczej nie daja 50 % znizki :P nalepili tylko taka metke, albo cena byla taka sama albo jeszcze podniesli (: wszedzie tak robia
Harcerka - Nie Gru 11, 2005 21:58

no mozliwe..ale ceny byly standardowe:) a liczyli polowe
wiec jakas znika byla;)

Krzysio - Sob Gru 17, 2005 18:09

dzis bylem na zakupach aby sobie humor poprawic i chyba go sobie nie poprawilem bo nie jestem zadowolony z tego co sobie kupilem :| :kwasny:
praz - Sob Gru 17, 2005 22:02

to po co kupowaleś ?:>
Dorothea - Nie Gru 18, 2005 11:38

Bzyki, no własnie po co????
Krzysio - Nie Gru 18, 2005 13:54

kupilem bo bylo mi potrzebne :P ech ja chyba tak zawsze ma za jak cos kupie to mi sie nie podoba :P:P
tuchałowa - Sob Cze 23, 2007 00:35
Temat postu: W jakich sklepach ''się ubieracie''?
Pewnie gdzieś już taki temat istnieje, ale nie rzucił się mi w oczy. Ciekawa jestem czy macie swoje ulubione sklepy, w których najczęściej zaopatrujecie(a jeżeli tak to gdzie) się w ubiór czy może chodzicie po wszystkich i gdy natraficie na coś fajnego- kupujecie? Ja mam jakieś dziwne zwyczaje, bo wchodzę zawsze do tych samych sklepów, a potem się dziwię, że niczego nie mogę na siebie znaleźć. ;)
magusia24 - Sob Cze 23, 2007 07:52

Ja mam swoje ulubione.Ale czasem i w tych ulubionych nie moge nic ciekawego wyszukac :zdegustowany: Lubie jezdzic do Silesi w Katowicach bo w jednym miejscu jest wszystko. Dlatego czekam na otwarcie Forum bo nie bede musiala jezdzic tak daleko :P
Najczesciej kupuje w Reserved,Diverse,Orseyu czasem w House cosik wypatrze :) Ale wszystko zalezy od tego czego szukam. Poza tym jesli zauwaze cos ciekawego na wystawie to oczywiscie musze wejsc do danego sklepu ;)

Aither - Sob Cze 23, 2007 08:49

ja ostatnio z namietnoscia ubieram sie w reserved :) fajne tam maja ciuszki i w moim guscie :P i najwazniejsze jeszcze w moim rozmiarze :D
Morqana - Sob Cze 23, 2007 09:59

Ja brdzo lubie H&M i Vero Mode... z przyzwyczajenia tam wchodze :) i zawsze znajdę coś dla siebie :)

magusia24 napisał/a:
Dlatego czekam na otwarcie Forum bo nie bede musiala jezdzic tak daleko :P

Nie tylko ty Kochana ;) ...byle do czwartku, jak tam wbije ... my :D

Aither - Sob Cze 23, 2007 10:22

do forum sobie poczekam :) nie bede szla tam przynajmniej przez miesiac :D zawsze na otwarcie sa tlumy a ja nie lubie slalomow gigantow na zakupach bo czesto wpadam na ludzi :D
magusia24 - Sob Cze 23, 2007 10:49

Cytat:
Nie tylko ty Kochana ...byle do czwartku, jak tam wbije ... my
Dokladnie kochana :ok:
Aither napisał/a:
zawsze na otwarcie sa tlumy a ja nie lubie slalomow gigantow na zakupach bo czesto wpadam na ludzi

Tu sie zgadza.Pamietam co sie dzialo gdy bylo otwarcie Silesi.Masakra.
My pojdziemy rano ;) Wtedy nie powinno byc az tak zle.Bynajmniej mam taka nadzieje ;)

troyek - Sob Cze 23, 2007 10:53

ja ostatnio tylko kupuje rzeczy w sieci.. ew jak mi rodzinka cos z niemiec przywiezie.
nie mam juz ochoty ubierac sie w reporterze czy innym takim sklepie, kupie np koszulke a na miescie X osob nosi to samo. porazka dla mnie
zaczelem tez ostatnio chodzic do lumpexu :D i (...) jest tak szuuuuuuuuukac wszystkiego. i na fajne okazy sie trafia ;>

Morqana - Sob Cze 23, 2007 11:45

magusia24 napisał/a:
My pojdziemy rano ;) Wtedy nie powinno byc az tak zle.Bynajmniej mam taka nadzieje ;)

Ludzie beda w pracy :P to wykupimy to, co najlepsze :P

Aither - Sob Cze 23, 2007 13:01

hehehehe zebyscie sie nie zdziwili u mnie chlopacy biora dzien wolnego na otwarcie forum :D
frohike - Sob Cze 23, 2007 13:24

ja lubie Carry
katarzyna35k-ce - Sob Cze 23, 2007 13:43

ARMIANII , CHANEL :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Wieczorny - Sob Cze 23, 2007 14:36

koszulki, to tylko allegro.
nie lubię, jak pół miasta chodzi w tym samym.
bluzy raczej też.
jeansy - ostatnio spasowały mi w americanosie.
buty - hd.
chyba tyle ;)

magusia24 - Sob Cze 23, 2007 14:41

Aither napisał/a:

hehehehe zebyscie sie nie zdziwili u mnie chlopacy biora dzien wolnego na otwarcie forum

No to teraz dalas mi troche do myslenia. Najwyzej zawrocimy i pojdziemy po weekendzie ;)
MorQaNa napisał/a:
to wykupimy to, co najlepsze

widze ze masz zamiar wszystkie sklepy odwiedzic ;)

HELGA - Nie Cze 24, 2007 12:39

Ulubiony sklep i tu chyba nie bede oryginalna to reserved jestem jakby nawet troche uzalezniona od tej marki ale zeby przełamać ich styl zagladam do H&M mozna tam wygrzebac naprawde fajniste szmatki moze troche z tego powodu czuje sie tam jak w lumpeksie lubie tez Promod. Sama juz czekam z niecierpilwościa na otwarcie Forum z czysto praktycznej sprawy , nareszcie wszystkie marki w zasiegu reki i pod jednym dachem :) ( bede miała oszczedności na benzynie hihi ).
HELGA - Nie Cze 24, 2007 12:49

Czytałam , ze bedzie tez Bershka i Oysho znacie moze te marki ? czy ich ciuszki sa dobrej jakosci ? .
Harcerka - Nie Cze 24, 2007 12:59

Bershka to chyba cos takiego max 34 rozmiar;)
w Silesii chyba jest jeden ich sklep:)))
jezeli omnie chodzi to nic ciekawego:)))

ja zakupuje jedynie koszule i spodnie na kant wiec jezeli chodzi o spodnie to Orsay - przy mojej ponad 30cm roznicy pomiedzy biodrami a pasem ich spodnie leza najlepiej:)) wczesniej kupowalam w Promodzie ale ten sklep przesszedl dziwna i niekorzystna dla siebie metamorfoze;)))'

Koszule - Orsay, Camaieu, Zara czasem reporter lub reserved

Simple czy Monnary - w zaleznosci od promocji:)

Buty: byleby byly skorzane;))) a ja i tak glownie chodze w czarnych i kwadratowych:)))- kiedys BUT-S ale teraz w zaleznosci od promocji:)) GRossi/Rylko/Tamaris - tam w zasadzei maja numer 41 bo w CCC nie uswiadczysz:) albo jesli juz jakies "dżapońskie" 41 sie zdarzy to mi brakuje ok 1 cm:) w dlugosci:)

jezeli chodzi o strje sportowe: dzinsy - Fashion HOuse (wrangler, lee) a bluzeczki (HOuse)

HELGA - Nie Cze 24, 2007 13:11

Harcerka napisał/a:
Bershka to chyba cos takiego max 34 rozmiar;)

Bershka to hiszpańska marka ta sama co Zara , słyszałam ale nie byłam w tym sklepie w Silesi a co do rozmiaru to akurat mi to pasuje bo niestety z tym mam straszne kłopoty moja górna częsc ciała jest niestety wątła :) Pytanie tylko czy to nie jest marka adresowana do 15 latek bo na to juz od dawna sie nie załapuje :)

Harcerka - Nie Cze 24, 2007 13:16

mnie interesuje raczej dolna czesc;)) z gorna nie mam problemu z zakupami ciuchów;)

Zara to wedlug mnie elegancja:) a Bershka to raczej...moda liceum:)

ale nie kwestionuje jakosci ciuchow;)

magusia24 - Nie Cze 24, 2007 13:56

Harcerka napisał/a:
wczesniej kupowalam w Promodzie ale ten sklep przesszedl dziwna i niekorzystna dla siebie metamorfoze;)))'

Mam takie same odczucia.Wczesniej mieli tam naprawde fajne ciuszki a teraz ubrania jakie tam sa to porazka.Zdecydowanie nie sa w moim stylu :dobani:
Harcerka napisał/a:
dzinsy - Fashion HOuse (wrangler, lee)

Ja natomiast dzinsy lubie kupowac w americanosie.
HELGA napisał/a:
zagladam do H&M mozna tam wygrzebac naprawde fajniste szmatki

Wlasnie trzeba wygrzebac bo maja tam tyle ubran na tych wieszakach. I trzeba przez to sporo czasu spedzic w tym sklepie

Mariusz - Nie Cze 24, 2007 14:16

Jeśli chodzi o spodnie to ostatnio zapatrzyłem się w firmę JR design z Warszawy ... spodnie na podstawę wybieram sobie sam, a oni mi robią przeróbki według mojego projektu. Jakiś napisz, naszywka ... i mam pewność, że nikt w mieście nie będzie miał takich spodni jak ja :D
Dwie pary spodni już od nich otrzymałem i jestem zadowolony :)

No, a koszulki to alledrogo ;)

kisia - Nie Cze 24, 2007 14:25

tuchałowa napisał/a:
Pewnie gdzieś już taki temat istnieje, ale nie rzucił się mi w oczy
tematy zostały scalone :)
asq - Nie Cze 24, 2007 15:25

A ja mam zawsze 2 problemy: spodnie i rękawy za krótkie. Bo z butami już sobie radzę i tak się zastanawiam czy jest gdzieś sklep z odzieżą dla niewymiarowo długich? Oprócz allegro oczywiście bo tam asortymentu niewiele.
kisia - Nie Cze 24, 2007 15:49

Cytat:
u mnie chlopacy biora dzien wolnego na otwarcie forum
a mówi się ze faceci nie lubią chodzic po sklepach ;)
Major - Nie Cze 24, 2007 16:59

kisia napisał/a:
a mówi się ze faceci nie lubią chodzic po sklepach

znam takiego co nie robi nic poza chodzeniem po sklepach. W zasadzie to jak gdzies idzie zeby sie przejsc to tylko do sklepow z ciuchami. Dla mnie to nienormalne :P

Bot - Nie Cze 24, 2007 20:16

kisia napisał/a:
a mówi się ze faceci nie lubią chodzic po sklepach

Się nie znasz... pooglądać laski co buszują po sklepach :D

Olaa - Pon Cze 25, 2007 09:53

jeśli ktokolwiek uważa Greenpoint za wartościowy sklep to ogłaszam, że zaczęła się wyprzedaż :P :D
Arex30 - Pon Cze 25, 2007 15:56

Olaa, a nie jest to reklama :D oczywiście ukryta .....
No bo wiesz.

trunks - Pon Cze 25, 2007 16:32

Olaa, a co jet w promocji, jakies jesienno zimowe rzeczy ?
Morqana - Pon Cze 25, 2007 17:01

GreenPoint ?? :niepewny: a co to jest ?

Arex30 napisał/a:
Olaa, a nie jest to reklama :D oczywiście ukryta .....

To jest reklama :D i to nawet nei ukryta :P

tuchałowa - Pon Cze 25, 2007 17:17

Dziś byłam u Olii w Greenpioncie i w promocji jest dużo letnich bluzek - bardzo ładne i chyba się tam wybiorę ponownie jak zdobędę trochę kasy :D
Olaa - Pon Cze 25, 2007 22:48

racja, moze i to jest reklama- ale piszac to nie pomyslalam, ze bedzie- poprostu zaczely sie promocje i stwierdzialam ze ta informacja dla kobietek z forum moze byc najzwyczajniej przydatna, gdybym wiedziala w ktorych sklepach jeszcze w M1 zaczely sie wyprzedaze to tez bym napisala :) a temat brzmi gdzie warto, prawda? zatem uwazam ze jesli chce sie cos kupic calkiem przyzwoitego, z tegorocznej kolekcji, a portfel nie wydaje sie najgrubszy w obecnej chwili, to warto tam zajrzec, bo co fajniejsze rzeczy na poczatku kazdej wyprzedazy znikaja z polek, a w kolejnych dostawach juz sie nie pojawiaja- mysle ogolnie, ze jest to okazja poki wsyztsko nie jest jeszcze przebrane (jak to bywa w KAZDYM sklepie po ponad miesiacu wyprzedazy), a jesli ktos moze na tym skorzystac to wole, zeby to byla znajoma Forumka ;)
tuchałowa - Wto Cze 26, 2007 00:54

Ale to przecież nie jest reklama....o to w tym temacie chodzi, żeby napisać, gdzie warto iść na zakupy, żeby kupić coś interesującego i tanio, prawda?:) a chyba najłatwiej doradzić podając nazwę sklepu, no chyba, że przejdziemy na jakieś szyfry :]
p4cz3k - Wto Cze 26, 2007 01:46

Oluu a znajdziesz cos dla p4cz3k :=] ??? :)
tuchałowa - Wto Cze 26, 2007 01:53

p4cz3k, dziś jak byłam to upatrzyłam Ci śliczną spódniczkę w kwiaty, więc na pewno:=]
frohike - Wto Cze 26, 2007 02:10

tuchałowa napisał/a:
p4cz3k, dziś jak byłam to upatrzyłam Ci śliczną spódniczkę w kwiaty, więc na pewno:=]

hehe i stringi :rotfl:

Arex30 - Wto Cze 26, 2007 07:44

frohike, nie (Y) raczej barchany :D
pelulola - Wto Cze 26, 2007 17:31

A ja chciałm polecić sklep na ul. Kochanowskiego w Gliwicach, nazywa się Lawendowy Kredens, nie wiem w jakich ciuszkach gustuja forumowicze, ja raczej muszę ubierac się w miarę elegancko, a tam ceny sa BOSKIE :super: ! Oczywiscie trzeba poszukać, sa ceny z górnej pólki, ale sa tez promocje, jakie fajne! Teraz sklep jest nieczynny- może na czas wakacji? ubolewam!
Arex30 - Wto Cze 26, 2007 18:14

pelulola napisał/a:
polecić sklep na ul. Kochanowskiego w Gliwicach, nazywa się Lawendowy Kredens,
chmmmmmmmm
Mam na końcu języka

R e k l a m a

pelulola - Wto Cze 26, 2007 19:31

ups, tak tylko napisałm.....ale i tak zamknięty, pewnie go zlikwidują :zalamany: . A jak tu reklamowac cos czego już nie ma?
Morqana - Pią Cze 29, 2007 14:11

FORUM GLIWICE... Wszystkie potrzebne mi sklepy.. :P Wczoraj pobuszowałam... i mysle, ze wybiore sie w przyszlym tygodniu ;p
trunks - Pią Cze 29, 2007 15:45

na forum jeszcze mi Reportera brakuje i ewentualnie House'a :)
tuchałowa - Pią Cze 29, 2007 16:55

Właśnie się za chwilkę wybieramy pozwiedzać to gliwickie cudo z P4czki3m, dziś chyba nie powinno być już tak dużo ludzi, co ? :D
Gmeras - Pią Cze 29, 2007 22:44

trunks napisał/a:
na forum jeszcze mi Reportera brakuje
jest reporter

tuchałowa napisał/a:
Właśnie się za chwilkę wybieramy pozwiedzać to gliwickie cudo z P4czki3m, dziś chyba nie powinno być już tak dużo ludzi, co ? :D
to ze tam duzo ludzi jest w niczym nie przeszkadza ludzie rozchodza sie na lewo i prawa i nie trzeba sie przeciskać
frohike - Sob Cze 30, 2007 02:24

Gmeras napisał/a:
trunks napisał/a:
na forum jeszcze mi Reportera brakuje
jest reporter

ale nieczynny jeszcze

p4cz3k - Sob Cze 30, 2007 03:03

no wlasnie :) jakos tak dzis odwiedzielm to miejsce...faktycznie ... sklepow multum...ale czy aby znajde to na co akurat bede mial ochote ?:)