dupiate forum

Forum Ogólne - JAKA PRACę WYKONUJESZ KIM JESTEŚ

PAKuS - Czw Kwi 21, 2005 12:31
Temat postu: JAKA PRACę WYKONUJESZ KIM JESTEŚ
Ja bym chciał wiedzieć czym się zajmujecie na codzień i co robicie
PAKuS - Czw Kwi 21, 2005 12:51

teraz to Ja pracuję na budowie ale teraz prywatnie sobie zarabiam kasę
kaszanna - Czw Kwi 21, 2005 12:52

A ja jestem specjalistą ds. handlowych w firmie która zajmuje się sprzedażą włókien stalowych do zbrojenia betonu :hyhy:
PAKuS - Czw Kwi 21, 2005 12:55

a fajnie Ci się tam pracuje :?: :?:
kazidelko - Czw Kwi 21, 2005 12:59

Jestem zatrudniony w prywatnej firmie.Moim zadaniem jest nadzor nad reszta zalogi utrzymujacej czystosc, aopatrzenie, ogistyka, latnosci, rozliczanie kart pracy,szukanie zbytu na uslugi...itp :)
kaszanna - Czw Kwi 21, 2005 13:14

Pracuje mi się nieźle choć brakuje mi damskiego towarzystwa :)
Aither - Czw Kwi 21, 2005 13:15

a ja pracuje w sferze finansowej zostala zdegradowana z kierownika na kasjera i obecnie pracuje wlasnie na tym stanowisku... praca z pieniedzmi jest okropna.
Asia_:) - Czw Kwi 21, 2005 14:29

a ja się uczę
w czerwcu mam dyplom z analityki medycznej :)

a tak sobie dorabiam promocjami
festynikami
koncertami itd

of - Czw Kwi 21, 2005 14:43

po pierwsze jestem doktorantem "na ukończeniu" :)
po drugie informatykiem i grafikiem dla kilku slaskich firm
po trzecie adminem "mojej prywatnej" sieci
po czwarte elektrykiem
i po piate, dla czystej przyjemnosci, zajmuje sie elektronika

to tyle jesli chodzi o te przyziemne, codzienne, zawodowe zajecia :)

ANIUS - Czw Kwi 21, 2005 21:22

ehhh mgr filologii ang
i kolejne studia na rozbiegu (menedzerskie)
a coz robie?:) mecze studentow oraz pracownikow jednej z duzych gliwickich firm jako lektor:)

Frycek - Czw Kwi 21, 2005 22:07

Z zawodu ..mechanik samochodowy (nie przyznaje sie)

Pracuje w Firmie Transportowej ,jestem Kierownikiem Oddzialu w Gliwicach , obslugujemy min. fabryke Opla, dostarczamy czesci z innych fabryk.

kisia - Czw Kwi 21, 2005 22:08

Pracuję w firmie zajmującej się m.in projektowaniem obiektów sportowych, basenów, pływalni. Zajmuję się sprawami administracyjno-prawno-finansowymi.
Z zawodu wyuczonego jestem gastronomem.
Z zawodu koniecznego jestem sprzątaczką, praczką, prasowaczką, pielęgniarką, kucharką i kierownikiem zespołu jakim jest moja rodzina :D

ANIUS - Czw Kwi 21, 2005 22:13

kisia dobrze, ze przypomnialas
ja tez pelnie funkcje sprzataczki, kucharki, praczki, prasowaczki, kreatora wnetrz, zony :hyhy: eeeeee no i inne takie we wlasnym domku dla wlasnego męża :hyhy: :hyhy: eehhhh ten etat nie jest najlepiej płatny hahahahaha

Mariusz - Czw Kwi 21, 2005 22:33

Przyszły funkcjonariusz Policji, sekcja kryminalna, wydział dochodzeniowo śledczy, bądź sekcja ruchu drogowego, wydział kontroli drogowej ;-)
frohike - Czw Kwi 21, 2005 22:53

A ja pracuje w kontroli jakości układów wspomagania hamulców samochodowych, a dokladniej testuje czy spelniaja wszystkie wymogi klientów :P
Frycek - Czw Kwi 21, 2005 23:10

Cytat:
bądź sekcja ruchu drogowego, wydział kontroli drogowej ;-)

czyli krawężnik :P ...bez urazy :oczami:

Asienka - Pią Kwi 22, 2005 05:30

aktualnie pracuje w TP SA :rotfl: na 9393 :/
ale mam zamiar zmienic pracę :)

Frycek - Pią Kwi 22, 2005 08:05

Asienka napisał/a:
ale mam zamiar zmienic pracę

to ktora to z kolei :niepewny: powinni Cie wpisac do Ksiegi rekordow w zmianie p :padam: :P racy

Piotrulek - Pią Kwi 22, 2005 09:11

W obecnej chwili pracuję jako...właściciel firmy handlowo-usługowej :(
A pracowałem jako:
- operator procesów chemicznych (zawód wyuczony) :hyhy:
- administrator :rotfl:
- malarz,malarz wysokościowy :D
- formierz(w Niemczech) :padam:
- kafelkarz(w Niemczech) :orany:
- przedstawiciel handlowy :)

PAKuS - Pią Kwi 22, 2005 13:32

aha a Ja tak wogule to to miedzy czasie szykam pracy
Mariusz - Pią Kwi 22, 2005 14:17

Frycek napisał/a:
Cytat:
bądź sekcja ruchu drogowego, wydział kontroli drogowej ;-)

czyli krawężnik :P ...bez urazy :oczami:

Mylisz pojęcia. "Krawężniki" to panowie z OP (Oddział Prewencji).
A na "drogówkę" różnie się mówi: smerfy, pieczarki ...

Frycek - Pią Kwi 22, 2005 15:01

Mariusz napisał/a:
smerfy, pieczarki ...

Wczoraj widzialem jak "pieczarki" :hyhy: smigali ich nowym nabytkiem Peugotem 307 Combi na autostradzie

AgnieszkaL - Pią Kwi 22, 2005 16:40

pracuję w księgowosci to zabawne ale zawsze mówiłam ze nie będę pracowac w księgowosci a tu jednak, nie wiem co będzie za jakis czas
Mariusz - Pią Kwi 22, 2005 17:59

Frycek napisał/a:
Wczoraj widzialem jak "pieczarki" :hyhy: smigali ich nowym nabytkiem Peugotem 307 Combi na autostradzie

Zapewne Komenda Wojwódzka Policji w Katowicach ;-)
Nasza już dostała swoja działkę na przyszłe kilka lat :) Ople Astra Combi ;)

Nelvana - Pią Kwi 22, 2005 18:17

Prowadzę biuro obsługi klienta w średniej wielkości firmie. :) Użeram się jednym słowem z użyszkodnikami. ;) Czasem bywa śmiesznie, czasem niezbyt przyjemnie, ale przeważnie jest sympatycznie. :oczami:
FlashMan - Pią Kwi 22, 2005 18:30

Moim wyuczonym zawodem od 1993/1994 roku jest uczeń. Pracowałem w kilku firmach (zerówce, podstawówce, gimnazjum teraz w liceum), za rok będę kończył staż w tej czwartej i zamierzam w piątej - na studiach, które są obecnie moim największym marzeniem. Mam w swoim sercu taką małą nadzieję, że może się na nie dostanę...
kisia - Sob Kwi 23, 2005 09:12

FlashMan napewno się dostaniesz :)
PAKuS - Sob Kwi 23, 2005 18:59

kisia napisał/a:
napewno się dostaniesz Wesoly

to prawda a ja jeszcze dodam że że przydało By Ci sire szczęście i życze powodzenia

FlashMan - Sob Kwi 23, 2005 22:47

Kisiu, dziękuje, że we mnie wierzysz :zawstydzony: ;)
Demmo - Nie Kwi 24, 2005 01:07

ja oprócz tego że strasznie się męczę na uczelni, gdzie nagle wszyscy zwariowali, co chwilę mam kolosy, kartkówy, laboratoria (np ostatnio miałem 100 stron materiałów na jedną laborkę i tą wiedze trzeba zdać przed laborką... ble.. o jakichś synchrotronowych spektroskopach fotoelektronowych.. co to wogóle jest i po co to komu? no i po co to mi? :/), obrony laborek na konsultacjach przez co tracą nasz czas, ale nic ich to nie obchodzi że czekamy na obronę minimum godzinę w kolejce.. ehh.. no ale poza właśnie tym to zajmuje się projektowaniem stron internetowych, prezentacji, plakatów i innych takich związanych z grafiką, no i dorabiam sobie w firmie zajmującej się projektowaniem instalacji elektrycznych :]
FlashMan - Nie Kwi 24, 2005 10:07

Demmo co do uczelni to rzeczywiście masz ciężko, ale należy mysleć o tym, że dobrze, że studiujesz bo bez studiów nie ma szans na dobrą pracę - przynajmniej dla roczników 198X i wyżej. Życzę Ci powodzenia. Co do projektowania plakatów..., współpracujesz moze z jakąś firmą poligraficzną? I ile kosztuje zaprojektowanie u Ciebie jednego plakatu?
Piotrulek - Nie Kwi 24, 2005 10:24

Demmo napisał/a:
dorabiam sobie w firmie zajmującej się projektowaniem instalacji elektrycznych

Jako przyszly inżynier powinienes mieć jakąś znajomość innych tematów niż tylko tych ,ktore ty uważasz za konieczne

Demmo - Nie Kwi 24, 2005 16:12

ee.. a czy ja powiedziałem że nie? to że sobie dorabiam robiąc to to chyba nic złego? ;) ogólnie różni się to od programu moich studiów bo jesteśmy nieco bardziej nastawieni na elektronikę, ale jakby nie było to co to za róznica 400 amperów a 200mA :rotfl: mam o tyle fajnie, że podoba mi się to co robię.. zarówno w tym projektowaniu instalacji, jak i w grafice..
tzn idąc do roboty, gdzie meczę się z jakimś problemem, rozwiązanie go daje sporo satysfakcji, zawsze można się czegoś nauczyć...
i porównując wynagrodzenie za grafikę z wynagrodzeniem za te instalacje, to instalacje wypadają marnie ;) róznica jest taka że grafika to robota z doskoku, tzn jak coś jest, to się robi, a jak nie ma to bieda, a instalacje to jakby nie było stały dochód :]

hmm.. co do tego projektowania plakatów.. jak narazie projektowałem jeden :rotfl: na potrzeby KNI (koło naukowe inżynierów) przy Politechnice Śląskiej... i ja go jedynie zaprojektowałem, swoje skasowałem, a drukiem martwili się już oni..
bo to było tak, że koleś przez kolegę kolegi, który miał kolegę załatwiał ze mną, że skoro zajmuję sie grafiką to może coś wystrugam dla nich ;)
jak ktoś widział na polibudzie plakat informujący o kursie a AutoCADa, to właśnie widział moje dzieło.. trochę bieda że polibuda nie miała zbyt wielkich funduszy i wszystko poleciało w czarnobiałym.. kolorowy lepiej się prezentuje.. no ale co tam ;)
w kazdym razie jakbyś potrzebował full profi z drukarni to też nie widzę problemu.. możliwe że była by też możliwość za nieco mniejszą kasę niż w drukarni machnąć taki plakat na drukarce A3 kolor ;) ale oglnie wszystko zależy od potrzeb i funduszy.. jeżeli jesteś czymś zainteresowany, a nie tak tylko pytasz, to zapraszam na PW lub gg: 1833992 to jakoś się dogadamy :]

Uszatek - Nie Kwi 24, 2005 17:12

A ja sobie studiuję fizykę :)
Demmo - Pią Kwi 29, 2005 00:57

dla zainteresowanych napiszę, ze za jakiś tydzień będę miał drukarkę A3, wiec nic tylko zamiawiać plakaty :D
PAKuS - Pią Kwi 29, 2005 08:53

no to fajnie bedziuesz miał DEMMO
Demmo - Pią Kwi 29, 2005 18:11

ludzie będą mieli fajnie.. bo za niewielką kase będzie można sobie zmontować dowolną liczbę plakatów, a nie wielokrotność 100 jak to zwykle bywa w drukarni ;)

no ale ja w sumie też będę miał fajnie.. w końcu po to ją kupuję ;) trzeba trochę zainwestować, żeby móc coś z biznesu wyciągnąć..
mam nadzieję że ładnie będzie się sprzedawać ;) trzeba by się rozreklamowac gdzieś.. no i w końcu zmienic zakres działalności na stronce.. ogólnie ją zmienic.. bo badziew jest jak narazie ;)

limnea - Nie Maj 01, 2005 00:21

Powiem tak:
aktualnie - telefony, telefony jeszcze raz telefony.
numer jest krótki : 112.
Jeżeli wiecie gdzie aktualnie w Gliwicach mieści się siedziba stodwunastki to wiecie gdzie pracuję.

Mariusz - Nie Maj 01, 2005 09:41

limnea napisał/a:
Powiem tak:
Jeżeli wiecie gdzie aktualnie w Gliwicach mieści się siedziba stodwunastki to wiecie gdzie pracuję.

Centrum Ratownictwa Gliwice ...
To policjantem jesteś ????

Frycek - Nie Maj 01, 2005 09:42

Demmo - mysleze mozemy nazwiazac wspolprace :)
mozna by zaprojektowac jakis plakat reklamujacy forum :hyhy: i pozniej rozwiesic w kilku miejscach :) a co do reklamy to :hyhy:

of - Nie Maj 01, 2005 11:17

Mariusz napisał/a:
limnea napisał/a:
Powiem tak:

prawie :rotfl:

Mariusz - Nie Maj 01, 2005 14:09

To znaczy ...
Demmo - Nie Maj 01, 2005 14:16

Frycek-->się pomyśli :]

muszę jak najszybciej skołować jakieś zlecenia na to żeby inwestycja sie zwróciła.. :)

of - Nie Maj 01, 2005 17:44

Mariusz napisał/a:
To znaczy ...

jak bedzie to pewnie sam Ci powie ;)
w kazdym razie ma za soba dluga droge zwiazana ze
sluzba w naszym miescie :)

Asienka - Nie Maj 01, 2005 21:11

Frycek napisał/a:
Asienka napisał/a:
ale mam zamiar zmienic pracę

to ktora to z kolei :niepewny: powinni Cie wpisac do Ksiegi rekordow w zmianie p :padam: :P racy

No i kiedy mnie wpiszą , bo od środy zaczynam prace w firmie IT która zajmuje sie raklama w internecie :D

Gmeras - Nie Maj 01, 2005 21:12

Ja sie ucze :)
darkenstein - Pon Maj 02, 2005 00:38

h t t p;//balustrady.fm.interia, p l ale zawsze chcialem zostac seks instruktorem ;)
ANIUS - Pon Maj 02, 2005 09:19

hihih , nic straconego darkenstein[b] musisz tylko dodac taka informacje na strone z balustradami ;) klient sie w koncu znajdzie
limnea - Pon Maj 02, 2005 22:23

Mariusz napisał/a:

Dobrze kombinujesz, tylko że w CRG nie pracują sami policjanci (jest tu ich zaledwie kilku); są tu też ludzie z PSP i Pog. Ratunkowego i Straży Miejskiej i Służb Miejskich. I to wszystko też odbiera tel.112. Jeżeli stanowiska policji są zajęte, (a przeważnie są zajęte) rozmowy są odbierane przez pozostałe służby. Oczywiście póki co działają dodatkowo stare telefony alarmowe (podobno do końca wakacji) tzw. dziewiątki

Piotrulek - Pon Maj 02, 2005 22:26

limnea napisał/a:
rozmowy są odbierane przez pozostałe służby. Oczywiście póki co działają dodatkowo stare telefony alarmowe (podobno do końca wakacji) tzw. dziewiątki

Czyli jesteś mundurowy???

Dana - Pon Maj 02, 2005 22:26

wykonuje prace dla pieniedzy nie przynosi mi ona satuysfakcji ani spełnienia moich zainteresowań - ale daje rade nie jest żle :D
of - Pon Maj 02, 2005 22:27

Piotrulek napisał/a:
limnea napisał/a:
rozmowy są odbierane przez pozostałe służby. Oczywiście póki co działają dodatkowo stare telefony alarmowe (podobno do końca wakacji) tzw. dziewiątki

no pewnie... nawet uzbrojony :D

Piotrulek - Pon Maj 02, 2005 22:29

osfald napisał/a:
nawet uzbrojony

To już go lubię jeszcze bardziej... :)

Mariusz - Pon Maj 02, 2005 23:19

Będzie nas 4 ochorniarzy na urodzinowym spotkaniu.
Mam nadzieje, że Limnea wpadnie :)
Tylko jak z tym uzbrojeniem ?:) Walter P-64 ? :rotfl:

limnea - Pon Maj 02, 2005 23:39

osfald napisał/a:
no pewnie... nawet uzbrojony

Osfald nie ściemniaj... :hyhy: :hyhy: :hyhy:
Mariusz napisał/a:
P-64 ?

P-83 w magazynie Policji od 20.03.05

Piotrulek napisał/a:

Broń Boże - już nie...
Poćcie się dalej...
Mariusz napisał/a:
4 ochorniarzy

O czym piszesz?

kisia - Pon Maj 02, 2005 23:43

Asienka zmieniasz prace :?: a ja chciałam Cie prosić o przysługe bo mie mogę sie dogadać z tymi w TP :kwasny:
Mariusz - Wto Maj 03, 2005 10:34

limnea napisał/a:

Mariusz napisał/a:
P-64 ?

P-83 w magazynie Policji od 20.03.05

To nie tak źle, a i tak zapewne policjanci siedzący na stołkach mają lepszą broń w postaci Glocków, niż Ci na patrolach :D
limnea napisał/a:
Mariusz napisał/a:
4 ochorniarzy

O czym piszesz?

O urodzinowym forumowym spotkaniu.

of - Wto Maj 03, 2005 11:14

nie wiem czy Brat doczytal ale urzadza sie tu spotkanko forumowiczow z okazji 1 roku dzialalnosci forum.
Co do ochroniarzy to Mariusz chyba myslal o sobie, Tobie i o mnie :rotfl: ... ale nie kojarze czwartej osoby :looka:

PS
Brat tylko bron zostaw w magazynie, a jak nie to ja biore swojego Kimara :rotfl:

Mariusz - Wto Maj 03, 2005 11:18

... i Pakuś :)
Nie wiem jak Dev ... bo coś kręci ... :P

Dev - Wto Maj 03, 2005 11:20

POSTARAM sie byc....
PAKuS - Wto Maj 03, 2005 14:13

Mariusz napisał/a:
... i Pakuś Wesoly

Ja myślałem że już o mnie zapomniałeś

Mariusz - Wto Maj 03, 2005 17:17

Dev napisał/a:
POSTARAM sie byc....

Nie masz się starać, tylko po prostu ... być ... :)

Dev - Wto Maj 03, 2005 18:11

wiem wiem tez Cie chce przytulic.. ale nie wiem czy sie uda :hyhy: :rotfl: :rotfl: . Dobra nie robmy OT :]
Mariusz - Wto Maj 03, 2005 20:35

heh :D
darkenstein - Wto Maj 03, 2005 23:36

staram sie robic to najlepiej jak umiem
h t t p;//balustrady.fm.interia, p l

Dana - Sro Maj 04, 2005 18:31

darkenstein

zobaczyłam jeśli to twoja robota to stwierdzam że -UMIESZ-ja napewno zamowiłabym poręcze schodowe :)

Demmo - Czw Maj 05, 2005 00:14

ło jezu.. darkenstein :przestraszony:

h t t p;//balustrady.fm.interia, p l :looka: :rotfl: :zawstydzony:

przydałoby się nieco odmienić wizerunek tej strony :/ jak co to polecam swoje usługi i zapraszam na PW :]

Obi Wan - Nie Maj 08, 2005 12:22

Demmo napisał/a:
ło jezu.. darkenstein :przestraszony:

h t t p;//balustrady.fm.interia, p l :looka: :rotfl: :zawstydzony:

przydałoby się nieco odmienić wizerunek tej strony :/ jak co to polecam swoje usługi i zapraszam na PW :]

Stronkę sobie napewno poprawi ale balustradki SUPER!!! wiem bo znajomy ma je
A ja to sobie w hucie stali pracuje.
Było mi dobrze byłem mistrzem zmiany i sie wiodło.
Nawet ludzi za bardzo nie ścigałem.
Teraz kupił zakład PRYWACIARZ i zredukował stanowiska.
Zostałem "szumnie" elektonikiem zmiany - specjalistą do spraw technicznych.
Co robie ?? systemy komp. , proces produkcyjny, sieci itd
No i ta płynna stal ODJAZD.
Ps. Przywitac się zapomniałem bo kupę czasu mnie nie było
CZeść więc.

aa zapomniałem napisać że lepiej mi sie teraz pracuje hih hi

Basik - Wto Maj 10, 2005 00:34

A ja sobie pracuje w firmie Monicon Technology w Irlandii
w w w monicon, c o m tu mozecie zobaczyc czym sie zajmuje.
A oprocz tego dorabiam sobie w takiej restauracyjce....

Aither - Wto Maj 10, 2005 07:43

obecnie juz nie pracuje :) ale sie szuka znowu :)
Basik - Wto Maj 10, 2005 20:50

A dzisiaj do mnie zadzwonili z innej firmy i tez zaoferowali prace:) To taka american medical company:) ale sie ciesze:) :D
Demmo - Wto Maj 10, 2005 21:27

Basik napisał/a:
A ja sobie pracuje w firmie Monicon Technology w Irlandii

a to teraz jesteś w Polsce czy w Irlandii?

Basik - Wto Maj 10, 2005 21:48

Demmo
W Irlandii

PAKuS - Pią Maj 13, 2005 11:27

Basik napisał/a:
W Irlandii

to fajnie się masz

Demmo - Pią Maj 13, 2005 14:46

To możemy zrobić spotkanie forumowe w Dublnie :D
zolw - Pią Maj 13, 2005 18:18

a ja jestem leniem :] ...
Aither - Pon Maj 16, 2005 13:04

a ja podwojonym leniem :) i w dodatku zatrudnilam sie w domu na pelny etat marudy :D
zania - Czw Cze 02, 2005 10:33

a ja pracuje w UM, kasa mala, stres duzy, uczciwosc nie jest w cenie, a pozatym z przyjemnościa zajmuje sie moja rodzina : dwiema slicznymi corkami i nie tak slicznym mezem:)
Mariusz - Czw Cze 02, 2005 14:35

To córki możesz na VIII spotkanie przyprowadzić :)
Frycek - Czw Cze 02, 2005 15:27

Mariusz napisał/a:
To córki możesz na VIII spotkanie przyprowadzić

zgadzam sie :) , meza zostaw w domu :)

Mariusz - Czw Cze 02, 2005 17:20

Frycek napisał/a:
zgadzam sie :) , meza zostaw w domu :)

A Ty co się tak interesujesz, co ?:P

zania - Pią Cze 03, 2005 12:47

obydwie to moze nie , mlodsza ma 7,5 miesiaca, ale starsza nastolatka ,ladna laska;)
Mariusz - Pią Cze 03, 2005 14:21

:)
Aither - Pią Cze 03, 2005 14:25

zania tociezki zawod kochajaca zona i etat matki :) a jakie masz wynagrodzenie ? :)
zania - Sob Cze 04, 2005 23:01

wynagrodzenie jako zona? od czesu do czasu opier...... a jako matka? codziennie promienne usmiechy, w pracy zarabiam kilkanascie stow
trunks - Nie Cze 05, 2005 01:23

wazne, ze jest praca hehe. Ja jestem na 5 roku studow na naszej polibudzie, wlasnie robie dyplom (w Anglii w ramach programu Sokrates/Erasmus).......
zania - Pon Cze 06, 2005 12:17

w Anglii , to juz cos, ladnie bedzie wygladalo w CV :)
Dorotka - Pon Cze 06, 2005 14:55

a ja sobie tak samo jak zania jestem urzędaskiem :-) (nie mylić broń boże z biurwą) pracowałam do zeszłego roku pare ładnych lat w Urzędzie a teraz pracuję w jednostce organizacyjnej wyodrębnionej z Urzędu. Zania a w jakim Wydziale pracujesz? Może się znamy z Urzędu.

Nawiasem mówiąc Mariuszku to opelek już się skasował i rzeczywiście mamy teraz w Gliwicach pięknego zieloniutkiego peugocika kombi :-) ale mnie się i tak naaaajbardziej podobają dwa motorki i dwie pieczarki na tych motorkach :-)

Mariusz - Pon Cze 06, 2005 23:05

Dorotka napisał/a:
Nawiasem mówiąc Mariuszku to opelek już się skasował

Nawet wiem kto .. syn elitarnego policjanta z Gliwic - pan S. G.
Dorotka napisał/a:
i rzeczywiście mamy teraz w Gliwicach pięknego zieloniutkiego peugocika kombi :-)

Ja go tam jeszcze nie widziałem ;) Będę wypatrywał :)
Dorotka napisał/a:
ale mnie się i tak naaaajbardziej podobają dwa motorki i dwie pieczarki na tych motorkach :-)

Niestety nie znam tych ludzików, ale widać, że umieją jeździć na tych motorach ;)

Aither - Pon Cze 06, 2005 23:09

motorki ? :D a cos fajnego na nich ? :D hehehehe :] te "pieczareczki" brzmia smakowicie :D :rotfl: :hyhy:
Ischtwan - Wto Cze 07, 2005 07:49

a ja ostatnio poznałem niejakiego Jacka z gliwickiej drogówki, który posuwa takim właśnie motorkiem, ale marudził, że powyżej 200 nie pojedzie :rotfl:
200!!

zania - Wto Cze 07, 2005 10:56

Dorotka napisał/a:
Może się znamy z Urzędu.

moze, znam jedna dorotke z jednostki ,hehe, pracowalas moze przy spisie?

Dorotka - Wto Cze 07, 2005 11:51

pracowałaś :)
zania - Wto Cze 07, 2005 11:54

wiec sie znamy :)
Dorotka - Wto Cze 07, 2005 11:57

na razie to Ty znasz mnie - bo ja dalej nie mam bladego pojęcia kim jesteś :) zdradź coś więcej - Wydział, imię.... cokolwiek
zania - Wto Cze 07, 2005 12:30

wyslalam Ci prywatna wiadomosc:)
Demmo - Wto Cze 07, 2005 18:00

a ja widziałem zielonego "pyzio" kombi jak kasowali na andersa.. ostatnio też widziałem srebrne kombi na bytomce.. tylko co to było? nie jestem pewien.. ale pewnie Wy mi powiecie :hyhy:
Frycek - Czw Cze 23, 2005 15:18

Kaszanna - jestem specjalistą ds. handlowych w firmie która zajmuje się sprzedażą włókien stalowych do zbrojenia betonu.

Kazidelko - Jestem zatrudniony w prywatnej firmie.Moim zadaniem jest nadzor nad reszta zalogi utrzymujacej czystosc, aopatrzenie, ogistyka, latnosci, rozliczanie kart pracy,szukanie zbytu na uslugi...itp

Kisia - Pracuję w firmie zajmującej się m.in projektowaniem obiektów sportowych, basenów, pływalni. Zajmuję się sprawami administracyjno-prawno-finansowymi.

Frohike -pracuje w kontroli jakości układów wspomagania hamulców samochodowych, a dokladniej testuje czy spelniaja wszystkie wymogi klientów

Asienka - aktualnie pracuje w TP SA na 9393

Frycek - Firma transportowa w w w cjint, p l (odział gliwice - kierownik oddzialu )

Piotrulek - właściciel firmy handlowo-usługowej

Agagatka - pracuję w księgowości

Nelvana - Prowadzę biuro obsługi klienta w średniej wielkości firmie

Limnea - aktualnie - telefony, telefony jeszcze raz telefony.

Darkenstein – Balustrady h t t p;//balustrady.fm.interia, p l

Basik - A ja sobie pracuje w firmie Monicon Technology w Irlandii

Zania - pracuje w UM, kasa

Dorotka - jestem urzędaskiem UM

ANIUS - Czw Cze 23, 2005 16:12

aaaaaaa ANIUS? :P
lektor jezyka biznesu :D

lisza - Czw Cze 23, 2005 16:24

LISZA - transport. ;)
cinque - Czw Cze 23, 2005 16:26

cinque
hmmm, jakby to nazwac - logistyka w wydawnictwie :)

lisza - Czw Cze 23, 2005 16:30

hehe kazdy tylko usługuje albo informuje. Za chwile nikt nie bedzie nic produkował... :niepewny:
KMoonwalker - Czw Cze 23, 2005 18:07

hmm generalnie studia ... poza tym różnie to bywa ... informatyk-programista, webmaster, grafik komputerowy, projektant instalacji sieci, czasem tłumacz, a ostatnio walczę z księgowością w jednej firmie ...
KMoonwalker - Czw Cze 23, 2005 18:11

no cóż Lisza ... to doprowadzić może z czasem do kryzysu... ale nie martwił bym się ... nie da się tylko "jeść" trzeba jeszcze coś produkować ... po prostu rynek jest tak ukształtowany, że mamy korporacje produkujące od pralek po samochody i wyspecjalizowane małe firmy robiące różne rzeczy wg zapotrzebowania ;)
frohike - Czw Cze 23, 2005 23:16

Frycek napisał/a:
Asienka - aktualnie pracuje w TP SA na 9393

mi sie zdawalo ze teraz pracuje w firmie z branzy IT i nie jest to TPsa

zania - Pią Cze 24, 2005 09:59

kto takie gupoty napisaL?????
Frycek napisał/a:

jestem urzedaskiem w um alre nie kasa ,hehe

morigan - Pią Cze 24, 2005 11:14

A ja jestem studentką pedagogiki Specjalnej, aktualnie pracuje jako opiekunka do dzieci :) Dwójka niezmordowanych dzieciaków :)
Frycek - Pią Cze 24, 2005 13:01

zania napisał/a:
kto takie gupoty napisaL?????
Frycek napisał:

jestem urzedaskiem w um alre nie kasa ,hehe

ja tylko zebralem dane wszystkie :P ...noc kazy prace moze zmienic :P
oj,pokielbaisilo mi sie:)

Mariusz - Pią Cze 24, 2005 21:05

A ja od dzisiaj pracuje w myjni samochodowej, naprzeciw Urzędu Paszportowego ;) Fajnie jest, ludzie też są OK, tylko dużo aut do roboty ... nudzić się nie nudzimy.
kisia - Sob Cze 25, 2005 13:19

Mariusz oooo to ja przyjade swoją afką to mi ja ładnie umyjesz :)
lisza napisał/a:
kazdy tylko usługuje albo informuje. Za chwile nikt nie bedzie nic produkował...

lisza ależ my wszyscy też produkujemy--->się na forum :D

PAKuS - Sob Cze 25, 2005 18:06

kisia napisał/a:
ależ my wszyscy też produkujemy--->się na forum

dok ładnie a się pocimy c tego pisania

Szamanka - Pią Lip 22, 2005 23:49

Coz,a ja jestem przyslowiowa "pigula" ;) ale nie szpital czy jakas przychodnia jest miejscem gdzie zakladam swoje "biale ubranko ".Opiekuje sie ludzimi...starszymi ludzmi...pomagam im miec ta lepsza,szczesliwsza "jesien zycia" i powiem ze,kocham to co robie
Aither - Sob Lip 23, 2005 15:29

Szamanka niech zgadne to cos z domem starcow ? :) fajnie :) bardzo wdzieczna praca :)
kisia - Sob Lip 23, 2005 20:11

dom spokojnej starości łaniej brzmi :)Szamanko podziwiam
Piotrulek - Nie Lip 24, 2005 10:38

Szamanka napisał/a:
pomagam im miec ta lepsza,szczesliwsza "jesien zycia" i

Jestem pelen podziwu i szacunku do pracy ktorą wykonujesz,a za razem do ciebie,trzeba mieć naprawdę wielkie serce,aby taką pracę wykonywać, :padam: :padam: :padam: ...brawo

Szamanka - Nie Lip 24, 2005 15:30

Tak moje kochane ...pracuje w Domu Spokojnej Starosci ( najlepiej mozna to tak powiedziec) Praca,ktora kocham ,jak juz wspomnialam,ktora mimo,ze nie nalezy do najprzyjemniejszych daje mi satysfakcje.Czuje sie tym ludzia potrzebna,widze w ich oczach wdziecznosc mimo cierpienia,strachu i bolu...wiem ze dla nich to ja i moi koledzy z pracy jestesmy czasami jednyna rodzina jaka maja.
Aither - Pon Lip 25, 2005 16:08

:) jej fajowa praca :)
darkenstein - Pią Lip 29, 2005 00:07

Szamanka to znaczy ze kiedys sie spotkamy :D
a tak powaznie to musisz miec wielkie serce ze tam pracujesz .

Szamanka - Pią Lip 29, 2005 07:41

Darkenstein :D po znajomosci bedziesz mial znizke ( no ja tez zartuje)...a serducho moje jak kazde inne,wielkosc normalna,bije jak nalezy.... :)
Appo - Pią Lip 29, 2005 10:45

hmm.... a u mnie nazwijmy to 'mała poligrafia' :D czyli grafika wektorowa ;)
darkenstein - Pią Lip 29, 2005 22:30

Szamanka dzieki za niedlugo skorzystam i z miejsca i twijego dobrego serca :)
bocianu - Nie Lip 31, 2005 21:33

a ja na codzien pracuje w starostwie powiatowym
w gliwicach jako informatyk. poza tym mam otwarta
dzialalnosc gospodarcza i zajmuje sie komponowaniem
muzyki do reklam, prezentacji, audycji itp...

Aither - Nie Lip 31, 2005 21:50

bocianu lol mam znajomka co tez tam pracuje :D ma na imie Grzegorz N...
niezgrzeszona Stysia - Pon Sie 01, 2005 14:55

jestesm sobie urzedaskiem i siedze za biuraskiem
kiedy 15,30 godzina wybija ludzie do domu, tak szybko jak żmija
ja o 15,30 wychodze i na zebranie wspólnotek biegne,
bo tym ze sie zajmuje i troche żałuje...
bo kiedy pogoda fajniusia to nura do wody sie chce a nie w papierki a feee..

kobi - Wto Sie 02, 2005 14:53

Inżynier aplikacyjny - cokolwiek by to znaczyło :rotfl:
trunks - Czw Sie 04, 2005 23:15

fajnie inzynier, tez chcialbym juz nim byc, ale ten dyplom mnie dobija (daremny temat -_-)
morigan - Wto Sie 09, 2005 20:12

no i juz zadnej pracy nie wykonuje ;( znowu jestem bezrodotną studentką :( a pare groszy zawsze się przydało ;(;(
Admike - Pią Sie 12, 2005 07:16

Ja jestem z wykształcenia Inżynierem Środowiska (wow!!jak to brzmi... :D :rotfl: :P )

Pracuję jako referent ds. marketingu firmy naprawiającej wagony kolejowe (czyli jak widzicie dokładnie to,co studiowałem... :D )

Poza tym, na stare lata zachciało mi się jeszcze studiować :D i od października rozpocznę drugi rok studiów w trybie zaocznym w Nauczycielskim Kolegium Języków Obcych w Opolu na specjalności język niemiecki.

Dorotka - Pią Sie 12, 2005 08:25

na jakie lata??? stare??? chyba coś źle przeczytalam ;)
Admike - Pią Sie 12, 2005 08:38

Dorotka napisał/a:
na jakie lata??? stare??? chyba coś źle przeczytalam ;)

niestety :( od miesiąca jestem 28-latkiem :( :/

frohike - Pią Sie 12, 2005 09:29

Admike napisał/a:
niestety od miesiąca jestem 28-latkiem

moglo byc gorzej ;)

Szamanka - Pią Sie 12, 2005 16:06

Admike to potem nie bedziemy gadac my bedziemy "szprechac"
kisia - Sob Sie 13, 2005 00:07

morigan przykro mi :(

Admike napisał/a:
na stare lata

Admike napisał/a:
od miesiąca jestem 28-latkiem

a nie nakopał Ci tak jeszcze nikt :?: :zdegustowany:

Dana - Sob Sie 13, 2005 00:11

Admike napisał:
od miesiąca jestem 28-latkiem

a nie nakopał Ci tak jeszcze nikt

właśnie ;)

Mariusz - Sob Sie 13, 2005 21:35

Bo nasze kobietki to ło jo jo joj ! :D
trunks - Sob Sie 13, 2005 23:31

przewrażliwione czy jak :P
frohike - Nie Sie 14, 2005 11:58

trunks napisał/a:
przewrażliwione czy jak

stare baby juz tak mają

Dana - Nie Sie 14, 2005 12:04

no jak mozna pisać

niestety od miesiąca jestem 28-latkiem

ja mając 28 lat skakałabym o tak :hurra:
pozatym facet 28 lat ma powodzenie u kobiet przed 28 i po 28 -taki fajny wiek a on minki szczela o takie :( :zly: zamiast :D

pozdrawiam serdecznie Admike ;) :D

Szamanka - Nie Sie 14, 2005 16:42

Mlody frohike napisal
Cytat:
stare baby juz tak mają
:zly: :zly: :zly: :zly: :zly:

domysl sie zostawiam bez komentarza

Admike - Sro Sie 17, 2005 07:30

kisia napisał/a:

Dana napisał/a:

właśnie

pomocy!!! chcą mnie tu skopać!!! :rotfl: ;)
Moja mama zawsze mi powtarzała,żebym nigdy się nie kłócił z kobietą,bo nie wiadomo,co może mieć pod ręką... Tak więc moje drogie kisia i Dana obiecuję już nie narzekać na mój wiek,a w szczególności za 2 lata,gdy pojawi mi sie 3 z przodu... :D

Dana napisał/a:
pozatym facet 28 lat ma powodzenie u kobiet przed 28 i po 28 -taki fajny wiek a on minki szczela o takie zamiast

pozdrawiam serdecznie Admike

dziękuję Ci Dana, ja Ciebie również pozdrawiam

Frycek - Pon Wrz 19, 2005 06:34

Poniewaz przybylo kilka nowych osob ,chetnie sie dowiem co porabiaja :)
p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 11:26

nudza sie w pracy :=]
asik - Pon Wrz 19, 2005 12:07

sprzedaje wiaty :rotfl:
Asienka - Pon Wrz 19, 2005 18:57

asik napisał/a:
sprzedaje wiaty

w pierwszym momencie myślałam że KWIATY :rotfl:

p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 19:18

ja przez chwile myslalem ze wiarty ;=]
Piotrulek - Pon Wrz 19, 2005 19:30

p4cz3k napisał/a:
nudza sie w pracy

uważaj,żeby tego twój szef nie przeczytał ... :( :(

p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 19:38

w zasadzie jestem prawie ze szefem :]

nie no dobra mam szefa ... widuje sie z nim raz na miesiac kiedy podpisuje przelew na moje konto z wyplata :]

Piotrulek - Pon Wrz 19, 2005 20:11

p4cz3k napisał/a:
widuje sie z nim raz na miesiac kiedy podpisuje przelew na moje konto z wyplata

to masz nie zl?? fuchę ,tylkio pozazdroÂ?cić.........ale ja nie zazdroszczę :dobani: :dobani: :dobani:

asik - Pon Wrz 19, 2005 23:30

Asienka napisał/a:
w pierwszym momencie myślałam że KWIATY

p4cz3k napisał/a:
ja przez chwile myslalem ze wiarty ;=]

wiaty przystankowe:)) moi drodzy:D

kobi - Pon Wrz 19, 2005 23:33

asik napisał/a:
wiaty przystankowe

To ja poproszę jedną do domu ;) Taką tramwajową, ze znakiem oczywiście i rozkładem jazdy ;)

kisia - Pon Wrz 19, 2005 23:39

Asienka napisał/a:
asik napisał/a:
sprzedaje wiaty

w pierwszym momencie myślałam że KWIATY :rotfl:

a ja WATY :rotfl: :rotfl:

asik - Wto Wrz 20, 2005 00:21

kobi napisał/a:
To ja poproszę jedną do domu Taką tramwajową, ze znakiem oczywiście i rozkładem jazdy

tak do domu to się nie da:P na plecach jej nie przyniosę:P

Frycek - Wto Wrz 20, 2005 06:54

asik napisał/a:
tak do domu to się nie da:P na plecach jej nie przyniosę

wszystko da sie zalatwic..spokojnie :)

asik - Wto Wrz 20, 2005 08:03

Frycek napisał/a:
wszystko da sie zalatwic..spokojnie

Frycuś :P zapomnij :) żadnych wiat na plecach nosić nie będę :P

p4cz3k - Wto Wrz 20, 2005 08:40

kurcze a ja bym chcial miec w pokoju taka budke telefoniczna :] jak sa w londynie na ulicach :] da sie zalatwic?:>
kobi - Wto Wrz 20, 2005 09:28

asik napisał/a:
tak do domu to się nie da

Co się nie da? :P Nie musisz tego nosić :P Ważne byś załatwiła :D

asik - Wto Wrz 20, 2005 10:28

się załatwi i budkę i wiatę :rotfl:
tylko co ja z tego będę miała?:P

kobi - Wto Wrz 20, 2005 11:10

asik napisał/a:
tylko co ja z tego będę miała?

Materialistko :P A gdzie ludzka solidarność? Chęć pomocy? Bezinteresowność? :P

p4cz3k - Wto Wrz 20, 2005 11:12

asik, wdziecznosc...choc to w naszych czasach nie jest stabilna waluta
asik - Wto Wrz 20, 2005 11:16

Panowie materialistka nie materialistka :P o siebie trzeba dbać i tyle :rotfl:
kobi - Wto Wrz 20, 2005 11:24

Asik, już my o Ciebie zadbamy :D
asik - Wto Wrz 20, 2005 11:27

kobi, obiecanki ;)
Frycek - Wto Wrz 20, 2005 12:32

asik napisał/a:
kobi, obiecanki

on obiecuje,ja sie wywiazuje :) :rotfl:

asik - Wto Wrz 20, 2005 12:34

Frycek napisał/a:
on obiecuje,ja sie wywiazuje

no proszę :P

panowie jesteście niemożliwi :P

Tomachos - Wto Wrz 20, 2005 12:36

A ja jestem prezesem Stowarzyszenia Leni Gliwickich:)
bocianu - Wto Wrz 20, 2005 13:04

a ja jestem honorowym członkiem "TUR"
- Towarzystwa Unikania Roboty

kobi - Wto Wrz 20, 2005 13:11

bocianu napisał/a:
a ja jestem (...) członkiem"

:rotfl:
Sorki, ale zawsze mam takie skojarzenia. Taka mała anegdota się z tym wiąże z czasów ogólniaka, ale i tak nikt nie zrozumie :P

trunks - Wto Wrz 20, 2005 14:24

no niektorym to wszystko sie z jednym kojazy :oczami:
bocianu - Wto Wrz 20, 2005 15:20

głodnemu chleb na myśli...
kobi - Wto Wrz 20, 2005 15:26

bocianu napisał/a:
głodnemu chleb na myśli...

Wręcz przeciwnie :P Ja tu wspominam o historii z tym związanej a głodni mi to wypominają :P Ech... Baby Wam trzeba :D

asik - Wto Wrz 20, 2005 15:27

kobi, kobiety a nie baby :P
Frycek - Sro Wrz 21, 2005 08:04

:ban?:
p4cz3k - Sro Wrz 21, 2005 09:45

oj Frycek sie chyba denerwuje za OT :=]

no to jestem ksiegowym / pomocnikiem ksiegowego - to w teori - a w praktyce robei wszystko w firmie co jest w danej chwili do zrobienia :=] (sprzatam, kseruje, pisze, bilans miesieczny, itd itp)

do tego studiuje (to tez forma pracy) 3 semestr marketing i od 3.X.05 rozpoczynam studia na gliwickiej politechnice

(planuje pogodzic prace ze studiami :=])

asik - Sro Wrz 21, 2005 09:48

p4cz3k, witam kolege po fachu:))

co prawda nie pracuję w zawodzie ale to już całkiem inna historia:)

Frycek - Sro Wrz 21, 2005 10:15

p4cz3k napisał/a:
no to jestem ksiegowym

juz wiem kto bedzie mi PITY rozliczal :hyhy: :zawstydzony:

p4cz3k - Sro Wrz 21, 2005 10:22

Frycku, ja narazie tak jak mowie jestem na 3 semestrze... :] pitami sie jeszcze nei bawilem :=] narazie tylko bilans a to jest zupelnei inna bajka :=] za 2 lata moge sie tym zajac :]

asik :=]

asik - Sro Wrz 21, 2005 10:25

p4cz3k, :)

a Pity to pestka:)

p4cz3k - Sro Wrz 21, 2005 10:27

no przekonam sie juz nei dlugo :=]

jak cos zapisuje sie na korepetycje do Ciebei :=]

Frycek - Sro Wrz 21, 2005 10:42

asik napisał/a:
a Pity to pestka:)

dziesuje ze sie zglosilas na ochotnika:0napewno sie zglosze bo wtym roku mam mnostwo odliczen :rotfl: i chcialbym jak najwiecej :) uzyskac

asik - Sro Wrz 21, 2005 10:57

p4cz3k napisał/a:
jak cos zapisuje sie na korepetycje do Ciebei :=]

zapraszam:)
Frycek napisał/a:
dziesuje ze sie zglosilas na ochotnika:0napewno sie zglosze bo wtym roku mam mnostwo odliczen i chcialbym jak najwiecej uzyskac

zgłosiła nie zgłosiła :) chętnie pomogę :)

Piotrulek - Sro Wrz 21, 2005 18:33

Frycek napisał/a:
i chcialbym jak najwiecej uzyskac

bez względu na to kto ci bedzie obliczal,dostaniesz tylko tyle kasy ile wynika z matematki i twoich rachunkow... ;) i bez kombionatorstwa mi tutaj Prezesie... ;)

Everlast - Pon Lis 07, 2005 19:43

No to czas na mnie
z wykształcenia mgr historii od lat funk. policji sekcja kryminalna

czyli zabiłeś? :przestraszony: uciekłeś? :orany: to ja cię znajdę ;)

Mariusz - Pon Lis 07, 2005 19:48

Ujawnił się nam ... :)
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 19:51

:przestraszony: :przestraszony: kryminalna nam na kark sprowadzli :przestraszony:

od dzis mamy kleszcze,pluskwy( cza jak to tam sie nazywa) :niepewny:

jestesmy obserowani :kwasny:

Czy oprocz tych dwoch "ananasow" ktos tu nosi jeszcze mundur? :niepewny:

Everlast - Pon Lis 07, 2005 19:57

Szamanka napisał/a:
" ktos tu nosi jeszcze mundur? :

a kto i gdzie napisał, że nosi mundur? :rotfl:

...permanentna inwigilacja :super:

frohike - Pon Lis 07, 2005 20:04

dobrze ze nie ma nikogo do walki z piractwem komputerowym :D
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 20:05

frohike, :krzeslem: cichaj,przecie on jest z kriminalnej
Piotrulek - Pon Lis 07, 2005 20:11

Everlast napisał/a:
policji sekcja kryminalna

bardzo ciekawa i ekscytująca praca :D :D jestem pelenm szacunku dla naszych strożów prawa

Everlast - Pon Lis 07, 2005 20:13

Oj juz przestańcie się nasmiewać zawód jak każdy inny. Moder Zamknąć Topic ~!!!! ;)
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 20:14

Everlast, niczego sie nie bedzie zamykac,czekamy na reszte by sie pochwalila :D
Piotrulek - Pon Lis 07, 2005 20:21

Everlast napisał/a:
przestańcie się nasmiewać zawód

nikt się nie naśmiewa,to ciężka i odpowiedzialna praca i bardzo niebezpieczna...jestem pelen szacunku

frohike - Pon Lis 07, 2005 20:26

Piotrulek, nie podlizuj sie :P

Everlast, teraz Mariusz bedzie mial pomocnika bo czasem tylko on bronil policjantow

Gmeras - Pon Lis 07, 2005 20:28

Może jakies specjalne taryfu ulgowe dla forumowiczów ? ;]
Piotrulek - Pon Lis 07, 2005 20:33

frohike napisał/a:
nie podlizuj sie

jestem krysztalowo czysty i nie mam powodu się podlizywać,ale zbliżamy się do OT,przepraszam,musialem się usprawiedliwić :D :D

Mariusz - Pon Lis 07, 2005 20:49

frohike napisał/a:
Everlast, teraz Mariusz bedzie mial pomocnika bo czasem tylko on bronil policjantow

No właśnie, ciesze się, że Everlast dołączył do nas ;) Teraz on jako prawdziwy policjant powinien przejąć moją rolę - rolę obronną ;) Ja mu mogę pomagać ewentualnie ;)

Piotrulek - Pon Lis 07, 2005 20:55

Mariusz napisał/a:
Ja mu mogę pomagać ewentualnie

Do dzieła Mariuszku,ale wracajmy do tematu o prezentacji swojej wykonywanej pracy...

Frycek - Wto Lis 08, 2005 05:53

To sie teraz nazywa "bezpieczne Forum " :rotfl: :rotfl:
Dorotka - Wto Lis 08, 2005 07:45

Everlast, a sekcja kryminalna na komendzie w Zabrzu czy w Gliwicach? bo jak w Gliwicach to może się znamy
Fenix - Wto Lis 08, 2005 11:26

Puki co jestem bezrobotnym bez prawa do zasiłku lubie to słowo ale może już nie długo zostane fotografem nie wiem zobaczymy w najbliższej przyszłości.
Mariusz - Wto Lis 08, 2005 13:50

Dorotka napisał/a:
Everlast, a sekcja kryminalna na komendzie w Zabrzu czy w Gliwicach? bo jak w Gliwicach to może się znamy

Everlast w Zabrzu służy ;)

Admike - Wto Lis 08, 2005 13:52

a ja już za niedługo będę się bawił w nauczyciela języka niemieckiego,powiem szczerze,że czuję się tym faktem podekscytowany... :zawstydzony:
Szamanka - Wto Lis 08, 2005 16:08

Admike, :super: moje gratulacje...a pochwal sie gdzie... :D
Bary i swinki - Wto Lis 08, 2005 16:38

Ja pracuje w kwiaciarni i wykonuje prace.... cięzką :P
Admike - Sro Lis 09, 2005 08:06

Szamanka napisał/a:
Admike, :super: moje gratulacje...a pochwal sie gdzie... :D

w Zespole Szkół im. Prymasa Tysiąclecia Stefana Kardynała Wyszyńskiego w Opolu Droga Szamanko

narazie tylko w ramach praktyk, w dwóch klasach,w których jest duuuuża przewaga dziewczyn... jak ja się mam skupić patrząc na te roznegliżowane nastolatki?? :zawstydzony: :rotfl:

Pozdrawiam
Baxxterek

Szamanka - Sro Lis 09, 2005 09:06

Nie chce za wiele pisac aby nie zapeszyc,ale prawdopodobnie na nastepny rok,przyznany zostanie mi kurs roczny

teraz jedynie miala kilkudniowe kursy...temat Alzheimer

Ten ma byc z praktyka,wyjazdem :D ...chyba powinnam sie cieszyc :D

Meggi - Sro Lis 09, 2005 09:18

:)
A ja sobie jestem technikiem ekonomistą, z takim jednym kursem uniwersytetu Cambridge :) <a się pochwalę, a co! pracowałam na to!>
Obecnie pierwszy rok teologii na UŚ.

Dorotka - Czw Lis 10, 2005 08:09

Meggi napisał/a:
pierwszy rok teologii na UŚ.
raaaany, chyba trochę ciężki kierunek :| a co zamiarujesz robić po skończeniu akurat takiego kierunku?
Meggi - Czw Lis 10, 2005 08:38

Dorotko kierunek przyjemny, religia od całkiem innej strony niż dotychczas ją znałam - histria kościoła, filozofii, nauka o innych religiach- jest faantastycznie ale dają nam niezły wycisk :)
Potemchciałabym skończyć podyplomowe studia komunikacji społecznej lub mediacji sądowej również u mnie na wydziale. Nie wykluczam tez pracy w mediach :)

zolw - Sro Lis 16, 2005 21:22

konstruktor kombajnów górniczych
Piotrulek - Sro Lis 16, 2005 21:25

zolw napisał/a:
konstruktor kombajnów górniczych

to raczej nie masz wiele pracy skoro kopalnie zamykają,poinieneś się przekształcić na kombajny rolnicze to wtedy mialbyś pole do popisu dzieki LPR i Samoobronie...nie traktujcie tego jako OT,to tylko dobra rada starszego kolegi... :) :) :) :)

zolw - Sro Lis 16, 2005 21:32

Piotrulek, widze że wogóle sie nie orientujesz w sytuacji górnictwa. PS. Nie tylko w Polsce wydobywa się węgiel :chytry:
trunks - Sro Lis 16, 2005 22:43

wlasnie teraz gornictwo przezywa niby ponowny rozkwit....
kobi - Sro Lis 16, 2005 22:57

trunks napisał/a:
wlasnie teraz gornictwo przezywa niby ponowny rozkwit

Podziękujmy Chińczykom za ich popyt na stal :) Także cziku cziku lince :rotfl:

Co do tematu... tak mi się przypomniało, że kiedyś pracowałem w MakSzicie :rotfl: Z nudów z kumplem poszliśmy w któreś wakacje bo ciekawiły nas te wszystkie "historie" o kanapkach ;) Kasy to nie zarobiliśmy, ale i tak nie było to naszym celem ;) Ale fajnie było, niezłą ekipę tam mieliśmy i ubaw :D Jest co wspominać :D

zolw - Czw Lis 17, 2005 07:30

trunks napisał/a:
wlasnie teraz gornictwo przezywa niby ponowny rozkwit....

dokładnie, nawet słyszałem opinie że są firmy które myślą o otwarciu kopalni

Asienka - Czw Lis 17, 2005 20:57

To może ja coś tu napisze bo dawno nie pisałam o moich zmianach :) mianowice co nowego ??? hmmm

ZMIENI?AM PRACE
(nie liczcie która to w tym roku :))

Ale obiecuje że tu uchowam sie na pewno dłużej :D

Ogólnie mi sie podoba :D :ok:

Gmeras - Czw Lis 17, 2005 21:03

a co dokładniej wykonujesz ? :>
Asienka - Czw Lis 17, 2005 21:06

Tajemnica sąsiedzie :D
Gmeras - Czw Lis 17, 2005 21:11

chyba że tak sąsiadko :] :P
tajemnica zawodowa czyli ? ;]

Bary i swinki - Czw Lis 17, 2005 21:54

Asienka napewno jest szpiegiem :P 007 Asienka
Asienka - Pią Lis 18, 2005 07:41

Bary i swinki napisał/a:
Asienka napewno jest szpiegiem Jezyk 007 Asienka

hehe moja ulubiona liczba to 13 wiec wole być szpiegiem 013 :D :rotfl:

Mariusz - Pią Lis 18, 2005 11:09

Na spotkaniu ją wypytamy :P
kobi - Pią Lis 18, 2005 11:38

Albo ona nas, w końcu jest szpiegiem, i przyznamy się do wszystkiego, nawet tego, czego nie zrobiliśmy :rotfl:
Asienka - Pią Lis 18, 2005 11:48

Cytat:
Albo ona nas, w końcu jest szpiegiem, i przyznamy się do wszystkiego, nawet tego, czego nie zrobiliśmy Rotfl

Ja tu cały czas obserwuje co sie dzieje :cisza:

Mariusz - Pią Lis 18, 2005 11:54

Jutro ją zlustrujemy ! :)
Frycek - Pią Lis 18, 2005 12:19

Mariusz napisał/a:
Jutro ją zlustrujemy
:hyhy:
no Acienka - pochwal sie :calus: :ups:

Asienka - Pią Lis 18, 2005 12:27

Frycek napisał/a:
no Acienka - pochwal sie calus Ups

no jak admin prosi to sie pochwale

w w w e-partners, c o m, p l

Jestem współwłaścicielką takiej oto firmy :D

praz - Pią Lis 18, 2005 12:38

kobi napisał/a:
. tak mi się przypomniało, że kiedyś pracowałem w MakSzicie

ja tak z 1,5 roku, a teraz jestem czasem panią przedszkolanką :D

Bożka - Pią Lis 18, 2005 16:40

Jestem pielegniarka, pracowalam w szpitalu, niedawno przenioslam sie do jednej z gliwickich przychodni .
cinque - Pią Lis 18, 2005 16:43

Cytat:
w w w e-partners, c o m, p l

Jestem współwłaścicielką takiej oto firmy

Asienka, gratuluję :D
a więc udało się zrealizować marzenia :D
:super:

frohike - Pią Lis 18, 2005 17:20

Asienka, gratulacje
Asienka - Pią Lis 18, 2005 17:52

Dzięki kochani :) trzymajcie kciuki :D
kobi - Pią Lis 18, 2005 18:36

Bożka napisał/a:
niedawno przenioslam sie do jednej z gliwickich przychodni

A ja się właśnie zapisuję do przychodni bo jakoś nie udało mi się przez ten rok czasu :rotfl:

Frycek - Sob Lis 19, 2005 07:59

Asienka napisał/a:
Jestem współwłaścicielką takiej oto firmy

No to gratulacje

ps. mam nadzieje ze strona w w w forumgliwice, c o m , bedzie bardzo wysoko pozycjonowana :hyhy: :hyhy:
Asienko :calus:

kisia - Sob Lis 19, 2005 08:47

a ja kiedyś pracowałam sobie w redakcji gazety :D
Gmeras - Sob Lis 19, 2005 10:21

szkolnej ? :hyhy:
Fenix - Sob Lis 19, 2005 10:24

Puki co bende sprzedawca na okres próbny w sklepie komputerowym
kobi - Sob Lis 19, 2005 10:26

Gmeras napisał/a:
szkolnej ?

Heh :D skoro wracamy do czasów szkoły to ja byłem... kierownikiem szkolnego sklepiku :rotfl: A miałem tylko 12 lat :D Nieźle prosperowaliśmy wtedy :D Ale nic z tego nie miałem prócz oceny za zachowanie, a bardzo potrzebowałem ją sobie poprawić ;)

Rafalka - Sob Lis 19, 2005 12:39

Ja tez w podstaówce udzielałam sie w sklepiku szkolnym :) :rotfl:
Mikanka - Pon Lis 21, 2005 17:27

A ja w gazetce :hyhy: Redaktorem byłam :luka: Tylko szkołę zmieniłam, a w nowej gazetki ni ma... :zalamany:
Ana - Sob Lis 26, 2005 01:57

szukalam, szukałam, szukałam, łaziłam z podaniami, wysylałam je przez internet i nic.... a tu sami zadzwonili i zaoferowali pracę....

od kilku dni jestem pracownikiem Sądu Rejonowego w Nisku - Wydział Cywilny (dokładnie pracuję na stanowisku pomocnika sekretarza sądowego :D ), czyli w miejscu w którym kiedyś byłam na stażu i do którego bardzo chciałam wrócić :)

kobi - Sob Lis 26, 2005 02:10

Ana napisał/a:
w miejscu w którym kiedyś byłam na stażu i do którego bardzo chciałam wrócić

Nie ma jak pasja :) Gratuluję i życzę powodzenia :)

A ja mam nowe zajęcie ;) Oprócz pracy ;)

Ana - Sob Lis 26, 2005 02:18

dziękuję Kobi :) jakby ktoś brał pod uwagę moje zdanie to chętnie przyjęłabym tam stały etacik, ale cieszę się tym co mam :)

kobi napisał/a:
A ja mam nowe zajęcie

pochwalisz się w końcu swoją pasją? :) ;)

prosports - Sob Lis 26, 2005 09:47

Witam Asienko:) Mnie by bardzo interesowało pozycjonowanie na stronach google i onet. Ale mam przykre doświadczenia z tego rodzajami firm. Zapłaciłem a efekty były marne 3-4 strona w google(gwarantowali pierwszą).A zeby odzyskać pieniążki musiałem udać się do krakowa. Więc jeżeli dajecie jakieś gwarancjie na swoje usługi to ja ustawiam się w kolejce:)
kisia - Nie Lis 27, 2005 04:02

Gmeras napisał/a:
szkolnej ?

nie nie w szkolnej a w pewnej gliwickiej redakcji :D

Frycek - Nie Lis 27, 2005 10:57

maly OT :)
prosports napisał/a:
były marne 3-4 strona w google

jak wpiszecie w google tak - forumgliwice albo forum gliwice to jestesmy na pierwszej pozycji na pierwszej stronie :hyhy:

Meggi - Nie Lis 27, 2005 12:47

Ana, Sonko Ty moje!!! ;) GRATULUJę NOWEJ PRACY!! :ok:
Bary i swinki - Nie Lis 27, 2005 13:59

Niedawno zmieniłem prace teraz będe pracował w Albercie w Zabrzu na promocji piwa Warka Strong :D 3 tygodnie i potem kolejna promocja :D o wiele lepiej płatna praca niż poprzednia :D i będe normalnie zatrudniony :D
Ana - Nie Lis 27, 2005 19:36

Meggi napisał/a:
Ana, Sonko Ty moje!!! ;) GRATULUJę NOWEJ PRACY!! :ok:

dzięki aniołku :calus:

Szamanka - Czw Sty 07, 2010 16:15

"Odsniezam " temacik...by sie dowiedziec male co nie co :)
kisia - Czw Sty 07, 2010 18:31

ja nadal pracuję gdzie pracowałam, masochistka jestem :przestraszony: + pewne zagadnienia kadro-księgowe
plusz0wy - Czw Sty 07, 2010 19:08

student 9 sema + w lutym pewnie się gdzieś zahaczę :D
deni - Czw Sty 07, 2010 19:10

Skoro temat odśnieżony a mnie tu jeszcze nie było to czas napisać o sobie? Wykształcenie teoretycznie związane z reklamą a obecna praca? Stałej nie ma ale działam w sieci jako wirtualna gospodyni. He, w domu czasami tez tylko jako wirtualna :D
Czarnulka - Czw Sty 07, 2010 23:24

deni napisał/a:
wirtualna gospodyni

Aaaaa na czym to polega?
Opłacalna przca? ;)

hosik - Pią Sty 08, 2010 10:39

Ja zaś stety albo niestety pracuję w kadrze kierowniczej na kopalni Sośnica...po studiach kończonych w tym kierunku tylko tam było najłatwiej się załapać no i tak zostałem :P
Aither - Pią Sty 08, 2010 15:35

a u mnie się nic pod tym względem nie zmieniło - dalej buszuję po szosach jako kierowca autobusu i jest mi z tym dobrze ;) ostatnio prażynkę wiozłam ale chyba mnie nie widziała ;) poza tym spooooro ludzi widze z forum ;) nie wiem albo sie tak zmieniłam że mnie nie poznają albo - nie chcą poznawać ;P pamiętajcie - kierowca autobusu nie śpi :D
Basia K - Pią Sty 08, 2010 15:53

Aither napisał/a:
mnie nie poznają albo - nie chcą poznawać

Ja Cię zawsze poznaję. Nawet już jechałam w tej Twojej "budce".

Sklepowa się kłania :looka:

Aither - Pią Sty 08, 2010 15:56

Basia K, a no wiem wiem :D pamiętam :*

ale jaka sklepowa ;D takich to mało jest ;)))

Asia29 - Pią Sty 08, 2010 20:00

Pracuję jako nauczyciel, lektor, tłumacz, korepetytor i pilot wycieczek :)
deni - Pią Sty 08, 2010 22:12

Czarnulko jak się przyłożyć to może chyba być opłacalna jako dorabianie. A na czym polega? A to prowadzenie strony dla pań domu. :)
Aither muszę zacząć się bardziej przyglądać. :)

kisia - Pią Sty 08, 2010 22:14

Asia29, dobrze wiedzieć, jak bede sie gdzieś wybierac uderzę do Ciebie żebyś mi doradziła :)
Asia29 - Pią Sty 08, 2010 22:18

Polecam się. Z przyjemnością Ci doradzę.
Czarnulka - Pią Sty 08, 2010 22:32

Asia29, a jaki jezzyk ? :)
Asia29 - Pią Sty 08, 2010 22:41

Ja zajmuję się niemieckim. Ale mam znajomości wśród tłumaczy każdego języka, więc chętnie pomogę w pośredniczeniu :) Jakby co ;)
Czarnulka - Pią Sty 08, 2010 23:09

Hehe nie nie,też się obracam w tym światku, wiec nie potrzebuje ;) Tak z ciekawości pytalam :)
Asia29 - Pią Sty 08, 2010 23:33

O.K. :)
Admike - Sob Sty 23, 2010 20:38

specjalista ds. magazynowych się kłania (w naszym slangu firmowym nazywa się to "starszym")
kisia - Nie Sty 24, 2010 23:17

Admike, czy to awans ?
Admike - Pon Sty 25, 2010 15:33

kisia w sumie nie,bo nim nas "owad" przejął byłem "kierownikiem działu",kisia, ale przynajmniej finansowo nie straciłem
kisia - Pon Sty 25, 2010 23:26

Admike, dobe i to ,że finansowo się nie pogorszyło :)
alenda - Sob Lip 23, 2011 22:36

Aither ja wiem, że kiedyś wsiadłam, pokazałam ci bilet, powiedziałam Dzień Dobry, poszłam czytać i dopiero jak wysiadłam przesiąść się do drugiego autobusu to zorientowałam się, że to byłaś Ty. Ja tak mam, łażę zamyślona, potrafię wpaść na kogoś, przeprosić i nie zauważyć, że znam, więc jakby co to przepraszam!!!!

Ja ciągle cykam foty na rentgenie, ale umowa mi się niedługo kończy, więc zobaczymy, no ale mam parę innych zawodów jakby co :D

Piotrulek - Nie Lip 24, 2011 08:27

Admike napisał/a:
specjalista ds. magazynowych

kiedyś nazywało się to magazynier i wszyscy wiedzieli o co chodzi...

kisia - Nie Lip 24, 2011 17:34

teraz niestety dużo jest takich tworów, że nawa nic nie mówi o stanowisku, a jeszcze jak jest po angielski to juz w ogóle masakra :zdegustowany:
ziutek997 - Nie Lip 24, 2011 20:53

Jak już ktoś odgrzebał ten temat to i ja się się przedstawię bo od ostatnich wizyt na forum sporo się zmieniało :)
Aktualnie jestem projektantem w branży elektrycznej, z nastawieniem na przemysł a zwłaszcza górnictwo. Tak na prawdę jeszcze nie mam uprawnień budowlanych więc chcąc być ścisłym powinienem raczej powiedzieć "asystent projektanta" :)

plusz0wy - Nie Lip 24, 2011 21:32

inżynier automatyk
aniaxxx91 - Pon Lip 25, 2011 18:10

a ja nie powiem :p :D
dzierlatka - Sro Lip 27, 2011 12:13

Służba Cywilna...
aniaxxx91 - Sro Lip 27, 2011 12:43

Stylizacja paznokci niestety tylko znajomym, gdyż w salonach każdy wymaga 3 letnie doświadczenie.
Appo - Czw Lip 28, 2011 12:47

aniaxxx91 napisał/a:
Stylizacja paznokci niestety tylko znajomym, gdyż w salonach każdy wymaga 3 letnie doświadczenie.

a myślałaś o jakimś kursie/certyfikacie? Dzięki temu miałabyś z głowy "doświadczenie" ;)

Od poniedziałku doradca ds. eksportu na kraje anglojęzyczne+ wkrótce również samozatrudniony przedsiębiorca

aniaxxx91 - Czw Lip 28, 2011 12:51

Mam dyplomy co mi i tak nic nie daje.
kobi - Czw Lip 28, 2011 14:47

Appo napisał/a:
Od poniedziałku doradca ds. eksportu na kraje anglojęzyczne

Branża...?

Appo - Czw Lip 28, 2011 20:44

Produkcja i handel foliami ;)
Karlus - Sob Lip 30, 2011 11:24

Ochrona osób i mienia ;)

W przyszłości Spedycja i Transport.