dupiate forum

Forum Ogólne - Czy w Gliwicach powstaje nowy sklep H&M?

monolcia - Czw Kwi 21, 2005 08:53
Temat postu: Czy w Gliwicach powstaje nowy sklep H&M?
Witam serdecznie.Mam prośbę, ponoc na bilbordach na drodze wjazdowej do Gliwic są ogłoszenia o rychłym otwarciu sklepu H&M.Jeśli to prawda to gdzie i kiedy?Dziekuję za pomoc.Pozdrawiam
cinque - Czw Kwi 21, 2005 09:08

O! Ciekawe gdzie? Mam nadzieję, że nie będzie taki jak Terranova - mam wrażenie, że tam są same odrzuty i stare modele...
frohike - Czw Kwi 21, 2005 09:30

mnie dziewczyny dobiłyscie, co to sa za sklepy H&M i Terranova
ANIUS - Czw Kwi 21, 2005 09:36

A ja uwazam H&M za starszne dziadostwo. Mialam te (nie)przyjemnosc kupic kilka rzeczy w H&M zwlaszcza w Nieczech, kiedy jeszcze nie znalam ich jakosci, uwazalam, ze sa te ciuszki takie mlodziezowe, takie super i w takiej fajnej cenie (w Nieczech wiadomo z cenami w euro to tylko H&M ma ceny na poziomie polskiego reserved). Potem doszlam do wniosku, ze sa to naprawde slabej jakosci materialy, kiepskie wykonanie, niedokladne, a po praniu niejdan rzecz wyglada jak szmata.... Poza tym, uwazam, ze wiele rzeczyznaszego tzw balcerka, czy handelka jest lepszych i zdecydowanie tanszych. Jak otworzyli niedawno sklep w Czeladzi H&M to sie ucieszylam, ze jest w poblizu, ale po pierwszej wizycie na otwarciu sklepu odechcialo mi sie juz wogle tych szmatek:) Podzielilam sie opinia:). Ale nic nie wiem na temat tego,ze mialby taki sklepik powstac w Gliwicach. Chyba , ze ...w ktorej z nowychgalerii, ktore maja do konca roku pojawic sie w Gliwicach.
cinque - Czw Kwi 21, 2005 10:03

ANIUS napisał/a:
Chyba , ze ...w ktorej z nowychgalerii, ktore maja do konca roku pojawic sie w Gliwicach.

Jakich nowych galerii? Nic nie wiem :D
A poza tym podzielam generalnie Twoją opinię

ANIUS napisał/a:
starszne dziadostwo

ale na tych końcowych wyprzedażach można za grosze jednak sie skusić :D

Kupiłam w H&M w Alfie w Gdańsku spodnie latem, i teraz używam je tylko do spacerów z pokoju do kuchni... ;)

Frycek - Czw Kwi 21, 2005 11:02

ANIUS napisał/a:
Chyba , ze ...w ktorej z nowychgalerii, ktore maja do konca roku pojawic sie w Gliwicach.

chodzi o tzw. nowe gliwce ktore maja powstac....centra handlowe,rozrywka itd...
frohike napisał/a:
co to sa za sklepy H&M i Terranova

Nie wiem co do H&M , ale Terranove widzialem w Tychach

Generalnie chodzi o hipermarkety :rotfl:

Aither - Czw Kwi 21, 2005 11:02

dlatego ja sie wole zywic niz ubierac... poza tym malo jest sklepow z ciuchami na co jeszcze jeden ?
ANIUS - Czw Kwi 21, 2005 16:23

Frycek no nie zakwalifikujemy sklepu terranowa czy h&m jako hipermarket:) powiedziałabym, ze sa to sieci ciuszkowe a'la reserved :)

cinque
ja tez kupilam kilka rzeczy , generalnie juz ich nie mam:) smiercia naturalna, po pierwszych praniach padly na dzióbek:)
aczkolwiek w styczniu br dalam im szanse i kupilam marynarke (aka z drozszych, bo uwazam, ze te rzeczy mozna tam podzielic na tansze i drozsze dziadostwo) i do dnia dzisiejszego ja nosze , nawet do pracy:) hmmm jedna rzecz im sie udala:)

co do wyprzedazy - tak za grosze mozna te szmatki kupic

FlashMan - Pon Maj 02, 2005 23:45

Ja uważam, że H&M do dobra firma, mam koszulę tej firmy i jesteb bardzo zadowolony z jakosci tego wyrobu. Ale koszule zakupiłem w niemieckim sklepie...
ANIUS - Wto Maj 03, 2005 09:59

No dobrze, nie mozemy generalizowac. W kazdym badz razie wiekszosc rzeczy to dno. Niektore kolekcje im sie udaja:)
Bea.tka - Nie Lis 23, 2008 14:37

ANIUS napisał/a:
No dobrze, nie mozemy generalizowac. W kazdym badz razie wiekszosc rzeczy to dno. Niektore kolekcje im sie udaja:)

zgadzam sie ale mimo to mam jakis sentyment do tego sklepu i dalej tam kupuje co jakis czas natkne sie na rzeczy które po praniu wygladaja jak szmaty ale mnie to jakos nie zraza a chyba powinno czy to uzależnienie :szok:

kisia - Nie Lis 23, 2008 22:29

ja w nim kupuję tylko bieliznę :)