dupiate forum

Forum Ogólne - Przedszkola z odziałami integracyjnymi - opinie?

kropka75 - Czw Cze 14, 2012 08:32
Temat postu: Przedszkola z odziałami integracyjnymi - opinie?
Witam.

W naszym mieście są trzy przedszkola publiczne z oddziałami integracyjnymi, na ulicach: Mickiewicza, Sienkiewicza i Górnych Wałów.

Chodzą tam Wasze dzieci? Możecie coś o nich napisać?

Z rozmów tel. na dzień dobry najmniej pasuje mi to na Mickiewicza. Najbardziej na Sienkiewicza. Odwrotnie proporcjonalnie do atrakcyjnej odległości od domu, pech. :)

Każda opinia mile widziane.
Nie ukrywam, że najważniejsze byłyby opinie rodziców dzieci niepełnosprawnych.

Pozdrawiam

llaneta - Wto Cze 19, 2012 10:16

Moja córa chodziła do przedszkola na Mickiewicza i byłam mega zadowolona , dziecko chciało rano wstać i być pierwsze a jak odbierałam to nie chciała iść do domu .Myślę że po rozmowie telefonicznej trudno wybrać przedszkole bo rozmawia się z dyrektorką przedszkola która nie zajmuje się na stałe dziećmi .
Lama71 - Nie Paź 21, 2012 17:08

Mój syn chodził na Sienkiewicza. Bardzo był zadowolony. Bardzo duży teren wokół przedszkola, zacieniony. Dobry dojazd, naprawdę kapitalne miejsce. Odbierając dziecko, można wyskoczyć do parku naprzeciwko.
kropka75 - Pią Sty 11, 2013 11:05

Dziękuję za odp.

Rozważam dwie opcje właśnie. Te, które skomentowaliście. :)

Nie chcę wybrać przez telefon, ale chciałam się najpierw rozeznać w rozmowie z dyrekcją. A z tej (na Mickiewicza) nic nie wynikało, bo pani dyrektor tam mało komunikatywna. Miałam wrażenie, że robi mi łaskę w tej rozmowie i najchętniej wypchnęłaby dziecko, nim z nim przyszłam.

Ale już taki czas, że można iść osobiście.
Wcześniej nie chcieli się umawiać.