dupiate forum

Forum Ogólne - Firma transportowa

kk - Pon Mar 19, 2012 11:58
Temat postu: Firma transportowa
Czy możecie polecić jakąś firmę transportową, oferującą przewóz osób. Może ktoś z was albo znajomy? Chodzi mi o przewiezienie gości z Gliwic/Knurowa do Wodzisławia Śląskiego na ślub, a następnie po mszy na wesele.

Nad transportem powrotnym jeszcze się zastanawiam - czy lepiej zamówić kolejny (u tego samego wykonawcy czy tez innego) czy kierowcy nie nakarmić i nie przetrzymać na weselu, by potem odwiózł gości.

Ile takie coś może kosztować?

Bot - Pon Mar 19, 2012 20:04

Ja ci mogę polecić Bartek-Expres z Gliwic. Sami korzystaliśmy. Szef konkretny gość. Kierowcy nie trzeba było karmić :) Po prostu umawiasz się na konkretną godzinę albo telefon i czeka. Nie wiem jak teraz z cenami, zadzwonisz się dowiesz, zależy ile osób i jak ustalisz trasy i kursy. Do Wodzisławia pewnie może być nieco drożej jak wyjdzie ponad 50km. Ewentualnie znajomy ma busika ale na 9 osób. Jakby co pisz na PW.
kk - Wto Mar 20, 2012 09:45

khaman napisał/a:
Ja ci mogę polecić Bartek-Expres z Gliwic. Sami korzystaliśmy. Szef konkretny gość. Kierowcy nie trzeba było karmić :) Po prostu umawiasz się na konkretną godzinę albo telefon i czeka. Nie wiem jak teraz z cenami, zadzwonisz się dowiesz, zależy ile osób i jak ustalisz trasy i kursy. Do Wodzisławia pewnie może być nieco drożej jak wyjdzie ponad 50km. Ewentualnie znajomy ma busika ale na 9 osób. Jakby co pisz na PW.

Może wyjść ponad 50km. Optymalnie byłoby pojechać z Gliwic przez Knurów, pod kościół zaraz za Wodzisławiem, tam kierowca poczekałby godzinę-półtora i zawiózł gości do sali oddalonej o ok. 8km i to by było na tyle. Nocny "odbiór gości", to już oddzielne zlecenie.

Niełatwe to zadanie logistyczne, żeby wszystko zgrać i nikt nie narzekał ;)

Frycek - Pon Mar 26, 2012 16:51

ja mam duza pake :P
Kostek - Sro Mar 28, 2012 13:58

Mam znajomego, który prowadzi takową działalność, jeżeli temat aktualny to proszę o wiadomość na priv, gdyż nie będę szafował oficjalnie danymi osobowymi :)
Solid_Wood - Czw Mar 29, 2012 20:25

Kostek, jeśli znajomy prowadzi działalność, to to jest reklama i to fajna, a nie rozgłaszanie danych osobowych :-) Może kto inny też by skorzystał? :-)
Kostek - Sob Mar 31, 2012 14:28

Solid_Wood a może mi nikt nie płaci za reklamowanie czegokolwiek? ;]
Solid_Wood - Pon Kwi 02, 2012 22:45

może znajomy odpali działkę :-)

wracając do tematu, Krzysiu, co to za wesele? :-) chyba mam zaległości. Trzeba w końcu zorganizować to piwko ;-)

Kostek - Wto Kwi 03, 2012 12:43

Sorry za offtopa, ale takich "może" mam całą szafę ;]