|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Sklep zoologiczny w centrum Gliwic
Dundee - Czw Gru 22, 2011 15:41 Temat postu: Sklep zoologiczny w centrum Gliwic Witam.
Orientuje się ktoś, gdzie w centrum Gliwic jest jakiś dobry sklep zoologiczny?? Potrzebuję głównie markową karmę dla psiaka. Ceny w galeriach są powalające.
Gregor.
Exigent1 - Czw Gru 22, 2011 23:34
Hej, Ja mam kota i świnkę. Na Mikołowskiej jest zoologiczny. Dla psów też tam mieli.
Mi pasuje bo mam blisko. Ceny ok. Dokladnie to pomiędzy Mikołowską a jana Pawła2.
Piotrulek - Pią Gru 23, 2011 18:34
Dundee napisał/a: | Potrzebuję głównie markową karmę dla psiaka. |
ja kupuję jedzonko dla mojego zwierzaka na ul.Zygmunta Starego i bardzo sobie chwalę,ceny fajne i obsługa też...
Harcerka - Pią Gru 23, 2011 22:10
Piotrulek ale markowe?
Dundee - Pią Gru 23, 2011 22:19
Byłem dzisiaj w tym nowym sklepie na Jana Pawła. No muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Spory wybór, a ceny niższe niż pasażach. Mi się podoba.
Jak kogoś interesuje to mają nawet jakąś biedną stronę z adresem: w w w zoolord, p l
Dundee - Pią Gru 23, 2011 22:20
Harcerka napisał/a: | Piotrulek ale markowe? |
Ja kupuję akurat Royala, ale mają też purinę, acanę i jeszcze jakieś inne, ale nie pamiętam jakie.
Exigent1 - Pią Gru 23, 2011 23:23
Harcerka napisał/a: | Piotrulek ale markowe? |
Harcerka - ja kupuję dla kota purinę na wagę. Cenowo dobrze to wychodzi, a nie zawsze mam na tyle gotówki, żeby kupić cały worek. Kupiłam też bozitę którą mój sierściuch uwielbia. O kotach to mogę godzinami rozmawiać. Dziewczyna która tam sprzedaje też ma koty i plotkowanie gotowe :)
Basia K - Wto Gru 27, 2011 09:43
Sklep z karmą dla zwierząt różnych firm jest też na ul.Raciborskiej obok koscioła Wszystkich Świętych.
dzierlatka - Sob Maj 12, 2012 12:42
nowy sklep zoologiczny..Wrocławska 9
|
|
|