|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Onkologia Gliwice
Patka1306 - Nie Gru 26, 2010 12:44 Temat postu: Onkologia Gliwice Witam wszystkich. Czy ma może ktoś jakiekolwiek znajomości w centrum onkologicznym w Gliwicach ? Bardzo proszę o kontakt jeśli tak. Moja mama ma zaawansowane stadium raka. Ma 20% na przeżycie. Chciałabym by dostała się jak najwcześniej do Gliwic ze względu na nowe urządzenie , który usuwa wszystkie guzy. Pomóżcie , błagam :( Mój nr. kom. 511334645 gg23803826
Debonair - Wto Gru 28, 2010 16:01
Przykrmo mi i współczuję.
Znajomości będzie bardzo, bardzo ciężko znaleźć... Na ul. Dubois w Gliwicach przyjmuje prywatnie lekarz, prof Miszczyk, nie wiem czy już nie jest przypadkiem ordynatorem radiologi. Wiesz jak to idzie... chodzisz prywatnie do lekarza a on stawia cię na początku kolejki... taka rzeczywistość.
Druga opcja to pojechać do szpitala, zapisac się na wizytę do lekarza, który decyduje i błagać, płakać, wysłuchać "mądrości" i być poniżonym ale zagryźć zęby i jak cię drzwiami wyrzucą to oknem wchodzić, stale oczywiście płacząc i błagając bo jak nerwy cię wezmą i pojedziesz na "system" to przegrałaś.
Dodatkowo poszukaj różnych stowarzyszeń, najbardziej popularne i bardzo rozwinięte są amazonki i chętnie służą zawsze pomocą, to właśnie przez nie możesz się dostać do odpowiedniego lekarza.
Życzę powodzenia.
|
|
|