dupiate forum

Ciekawe Strony - Strona z komórkami

LuKaSh - Sro Sty 26, 2005 16:56
Temat postu: Strona z komórkami
Zna ktoś stronkę gdzie można zobaczyć dzwięki .. obrazki .. opcje telefonów ? Tak jak na tej stronce:

h t t p;//w w w sonyericsson, c o m/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10093]h t t p;//w w w sonyericsson, c o m/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10093

Tylko, że tutaj są same SoNy Ericssony ..
Wiem, że gdzieś była stronka z wszystkimi telefonami, ale nie mogę jej znaleść.

Uszatek - Sro Sty 26, 2005 17:23

Spróbuj h t t p;//w w w mobile.net, p l]h t t p;//w w w mobile.net, p l/ dział "telefony", lub bezpośredni link h t t p;//w w w mobile.net, p l/telefony/sfyhjv,53f917,csicmg,index.xhtml]tutaj
LuKaSh - Sro Sty 26, 2005 17:30

Uszatek, chodziło mi o taką stronkę gdzie można zobaczyć telefon w 3d .. znaczy sie można nim obracać na wszystkie strony .. oraz taką gdzie można normalnie grzebać w opcjach tak jak miałbys ją przed sobą .. klikasz na menu .. wybierasz jakiś dzwonek .. i Ci dzwoni normalnie ze stronki .. itd.:P

Na tej stronce co podałem tak sie da .. klikasz z lewej strony na 'wypróbuj telefon' .. i masz :D

Uszatek - Sro Sty 26, 2005 18:44

?oj, to chyba ciężko Ci bedzie znaleÄ?ć taką, ale próbuj :) W sumie te rzeczy są robione przez głównie producentów, bo to sporo roboty wymaga. Zawsze możesz sprawdzać po kolei strony firmowe:] Motorola chyba ma takie bajerki i Siemens też o ile pamietam.
LuKaSh - Sro Sty 26, 2005 20:27

Miałem taką stronke .. gdzie był wszystkie :P ale po formacie nie mam ;(;(