dupiate forum

Forum Ogólne - dopalacze, c o m

Bea.tka - Nie Lis 23, 2008 14:44
Temat postu: dopalacze, c o m
ciekawa jestem bardzo co myslicie o tej stronie w w w dopalacze, c o m

Otworzyli swoje sklepy w Gliwicach i w Zabrzu co Wy na to ?
Bo ja juz sie boje jakie sklepy zostana otwarte jak moja córeczka podrośnie :/ :zdziwko: :(

Niedźwiedź - Nie Lis 23, 2008 16:26

Czysta chemia, wkrótce wchodzi rozporządzenie uzupełniające listę środków zakazanych o benzopiperazynę i pochodne co sprawi że większość obecnie rozprowadzanych przez tą sieć środków stanie się nielegalna.
Fenix - Pon Lis 24, 2008 17:05

Niech zalegalizują marychę i problem się rozwiąże sam...... :hyhy:
Bea.tka - Pon Lis 24, 2008 17:53

w sumie mogliby może i faktycznie by sie rozwiazał :]
Reb - Pon Lis 24, 2008 18:17

Kto chce, kto lubi to już o tym wie że te sklepy istnieją mnie 3 miesiące temu doszła nowina że w Zabrzu znajdzie się taki sklep. Ja osobiście nigdy tam nogi nie postawie :/ szkoda zdrowia..
Bea.tka - Pon Lis 24, 2008 23:26

Reb napisał/a:
szkoda zdrowia..

i pieniedzy :]

krzys - Nie Lis 30, 2008 02:28

ale sądząc po opiniach innych, warto

Lecz ja tez nie jest zwolennikiem "wspomagaczy"
Na global gathering w Poznaniu, w czewrcu, dopalacze, c o m mialy swoje hostessy i swoj namiot, gdzie mozna bylo pali cos ala maryche, ale to nie bylo to.

Bea.tka - Nie Lis 30, 2008 09:35

krzys napisał/a:
ale sądząc po opiniach innych, warto

ja znam kilku co próbowali i nie twierdza ze warto

a moim skromnym zdaniem to głupota ludzie nie zdaja sobie sprawy ze ta niewinna zabawa moze zmienic sie w bagno wiem cos o tym :]

Bea.tka - Nie Lis 30, 2008 09:35

jeszcze chciałam dodac ze z tego "bagna" idzie wyjsc tylko trzeba chciec :)
krzys - Nie Lis 30, 2008 09:42

no to gratuluje !!! ;))

a tu cos o dopalaczach, c o m

h t t p;//w w w ftb, p l/news/60352_0_1/dopalacze-legalny-sposob-na-wystrzalowa-zabawe.htm

pavo - Nie Lis 30, 2008 15:14

Najlepsze we wszystkim jest to, że sami sprzedający przed sprzedaża "specyfiku" mówią, że jest to nie do spożycia :wstyd: Troche dziwne, ale wiekszosc znajdujacych sie tam dopalaczy jest na bazie ziół które sa wykorzystywane podczas jakis ceremonii indianskich itp.
MacSen - Nie Lis 30, 2008 15:29

krzys napisał/a:
no to gratuluje !!! ;))

a tu cos o dopalaczach, c o m

h t t p;//w w w ftb, p l/news/60352_0_1/dopalacze-legalny-sposob-na-wystrzalowa-zabawe.htm

:/ jakoś mnie ten art nie przekonał. Zresztą miałem to rok temu na laborkach z chemii a teraz na biochemii. Czasem było tak że wchodziłem trzeźwy na laboratorium a po to się czułem jakbym wypalił worek jakiegoś szitu :/

Azbe - Nie Lut 22, 2009 11:40

myślę że browar lepszy :D :D :D
Fenix - Pon Lut 23, 2009 10:37

Wkurzyłem się ostatnio Na Bytomskiej otworzyli Dopalacze w mojej Ulubionej Ciastkarni........... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:
MacSen - Pon Lut 23, 2009 11:35

Fenix napisał/a:
Wkurzyłem się ostatnio Na Bytomskiej otworzyli Dopalacze w mojej Ulubionej Ciastkarni........... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Fenix... bo ćpuna łatwo kupić, taki zrobi wszystko dla prochów no i jest to łatwa forsa.

trunks - Pon Lut 23, 2009 23:00

Fenix, no to smacznego ! ;p
A tak serio to powinni w koncu sie z tym uporac i zakazac, no ale czy to sie uda...duza kasa za tym stoi

Ishikawa - Pon Lut 23, 2009 23:22

Ludzie,
Apeluje do Waszych rozsądków,
Przeciez to tajemny plan Braci, który ma zamiar uleczyc dziure budżetową i przeciwdziałać kryzysowi !!!
A Wy szukacie dziury w całym :D

trunks - Pon Lut 23, 2009 23:50

Bracia to sie akurat cieszą z kryzysu ;p
Azbe - Wto Lut 24, 2009 08:37

trunks napisał/a:
Bracia to sie akurat cieszą z kryzysu ;p

to będzie wina PO jak bedą ich podsumowania robić :P ale ja wiem że to kwaki spowodowały kryzys żeby donek miał lipnie i ine dał rady nic robić. Na sld też nie bede głosował - pi****le, chociaż kalinowski był za zrobieniem w polsce małej holandii hahaha ale to tylko populizm przedwyborczy.

dopalacze pokazuja tylko jak milion uchwał i poprawek w Polskim prawie potrafi namieszać, jedno prawo przeczy drugiemu i sie można wymigiwać na lewo i prawo hyh....

//edit - inwektywy