|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Niespełnione pragnienia, marzenia.....
katarzyna35k-ce - Wto Lip 17, 2007 20:29 Temat postu: Niespełnione pragnienia, marzenia..... Kazdy z nas miał jakies pragnienia , niestety z roznych powodów nie spełniły sie .. napiszcie o nich.. chetnie poczytam...
Ja od siebie dodam ze wiem na 100% ze juz nigdy nie bedzie mi dane zobaczyc łzy szczescia w oczach ukochaniej osoby kiedy zakomunikuje ze bede mam±,
nigdy tez moja córka nie bedzie mogła sie wtulic w ramiona mojej mamy gdyz mama nie zyje...
wiem tez ze juz nigdy nie włoze moich ulubinych ogrodniczek bo je podarłam na szmatki :rotfl:
Grabarz - Wto Lip 17, 2007 20:44
katarzyna35k-ce napisał/a: | Kazdy z nas miał jakies pragnienia , niestety z roznych powodów nie spełniły sie .. napiszcie o nich.. chetnie poczytam... |
trochę to zabrzmiało, jakby Cię to miało podbudować :P
A tak serio, gdybym miał wymieniać swoje niespełnione marzenia, to musiałbym założyć nowe forum...
Wieczorny - Wto Lip 17, 2007 21:46
...znaczy nam chłopakom, generalnie to chodzi o seks :rotfl:
kisia - Wto Lip 17, 2007 23:01
katarzyna35k-ce napisał/a: | wiem tez ze juz nigdy nie włoze moich ulubinych ogrodniczek bo je podarłam na szmatki :rotfl: | a mi tyłek urósł i sie nie mieszcze ;) :rotfl: :przestraszony:
Póki chodze po tym padole to każde marzenie moze sie spełnić bo marzenia się spełniaj± :)
m.w - Sro Lip 18, 2007 09:18
Wieczorny : nie przejmuj się, twoje marzenie kiedy¶ się spełni :D
Wieczorny - Sro Lip 18, 2007 09:57
m.w napisał/a: | Wieczorny : nie przejmuj się, twoje marzenie kiedy¶ się spełni |
1:0 dla ciebie :D
katarzyna35k-ce - Sro Lip 18, 2007 20:08
kisia napisał/a: | to każde marzenie moze sie spełnić |
oj jak widac nie :(
Krzysio - Sro Lip 18, 2007 22:05
Hmm największe pragnienie? Wyjechać na Fidżi i nie wrócić :P
|
|
|