|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Kamerkowe przygody
Sou - Sro Lis 29, 2006 00:56 Temat postu: Kamerkowe przygody Przed okolo 30minutami cos mi pyknelo w trayu ;] Kliknalem i otworzyla sie www... dosc ciekawa bo byl to panel kamery ;) Po przyjrzeniu sie zauwazylem kolesia czytajacego instrukcje o_O i trzymajacego jeszcze pudelko w reku. Jako ze kamera jest nastawiona na jego pokoj to dobrze by bylo wiedziec ze cala siec go widzi...
No wiec. Jesli ktos zna tego pana...
... to dobrze by bylo zeby mu dal znac x]
Koles musi mieszkac gdzies w centrum bo podpiety jest do mojej sieci czyli DRANO ;]
Randall_Memphis - Czw Lis 30, 2006 18:34
Może on chce żeby go było widać :)
Ja też mam tak nastawioną kamerkę, że sporą część pokoju, i jak jestem przy kompie.
Ekshibicjonizm jakiś ;-)
kisia - Czw Lis 30, 2006 18:39
robi coś ciekawego przed ta kamerką ? :hyhy: :P :rotfl:
Appo - Czw Lis 30, 2006 22:52
kisia, Big Brother dla dorosłych ? :D
Monique - Pią Gru 01, 2006 08:22
daj strone tego www :) podziel sie.. :)
Sou - Pią Gru 01, 2006 11:26
Hehe, ta www to h t t p;//IP WEWNETRZNY wiec nikt poza siecia tego nie moze ogladac;p No ale bylo minelo :D Moze koles doczytal instrukcje :P Chociaz tam sie zaklada uzytkownikow itd wiec powinna byc www ale z haslem do wpisania a nic nie ma :( No ale moze kiedys wroci na wizje:D
Dorothea - Pią Gru 01, 2006 11:51
kisia napisał/a: | robi coś ciekawego przed ta kamerką |
buahahah jesli myslisz o tym co ja to stwierdzam,ze jestes swintuszkiem :rotfl:
kisia - Pią Gru 01, 2006 11:56
Dorothea, trzeba sobie jakoś umilic dzień, żeby nie był monotonny ;) :rotfl:
Dorothea - Pią Gru 01, 2006 11:57
kisia, całkowiecie sie z tym zgadzam :super:
kisia - Pią Gru 01, 2006 11:59
musze sie podpiać do tej sieci, mże jeszcze kiedys sie pokaże :hyhy: :rotfl:
trunks - Pią Gru 01, 2006 22:44
koles mnie nie interesuje jak jakas laska bedzie to wrzuc linka ;)
kisia - Sob Gru 02, 2006 00:29
trunks napisał/a: | koles mnie nie interesuje | trunks, ale nas kobietki interesuje :P chociaz mógłby być przystojniejszy ;) :D
Sou - Sob Gru 02, 2006 22:19
I znow jest :D Nawet ktos zadzwonil do typa i z nim gada przez telefon ;) No i telewizor oglada a ja nie mam tv w pokoju to moge sobie posluchac:D
Btw na serio nikt typa nie zna?;p Troche glupio ma...;p
kisia - Sob Gru 02, 2006 22:26
Sou napisał/a: | I znow jest :D |
więc może robi to specjalnie ?
Sou - Sob Gru 02, 2006 22:38
Jasne;] Przypadkiem sprawdzilem czy jest i sie okazalo ze jest ;p Zjadl nawet kielbase z bulka wypil sok i gdzies zniknal :P
kisia - Sob Gru 02, 2006 23:34
my sobie tutaj żartujemy, a tak na poważnieSou, moze powinieneś to gdzieś zgłosić, przeciez da się ustalić z czyjego to mieszkania. Może człowiek nie jest świadomy że ma źle podłączoną kamere. Tak nie można
super_sonic - Nie Gru 03, 2006 00:05
moze to eksperyment jak w zagubionych :P on czyta instrukcje co ma wklepywac w kompa a wy go obserwujecie a was tez ktos obserwuje :szok:
trunks - Nie Gru 03, 2006 00:07
Sou napisał/a: | Zjadl nawet kielbase z bulka wypil sok i gdzies zniknal |
to po prostu fascynujące O_o
kisia napisał/a: | moze powinieneś to gdzieś zgłosić, przeciez da się ustalić z czyjego to mieszkania. Może człowiek nie jest świadomy że ma źle podłączoną kamere. Tak nie można |
zgadzam sie
Appo - Nie Gru 03, 2006 13:22
Zgłosić do Provider'a i tyle ... bo oni nazwiska i adresu bez nakazu podać niemogą :/
kisia - Nie Gru 03, 2006 13:44
Appo napisał/a: | bo oni nazwiska i adresu bez nakazu podać niemogą |
ale chyba sami moga zainterweniowac, prawda?
Appo - Nie Gru 03, 2006 14:05
Właśnie to miałem na myśli ;)
Szaganka - Wto Gru 19, 2006 16:28
super_sonic napisał/a: | moze to eksperyment jak w zagubionych :P on czyta instrukcje co ma wklepywac w kompa a wy go obserwujecie a was tez ktos obserwuje :szok: |
buahahahahahahha :rotfl: :rotfl: :rotfl: się obśmiałam :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ale swoją kamerkę przezornie odwróciłam do ściany ;) :hyhy:
|
|
|