|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Czy możecie polecić mi dobrego psychologa ?
ansc - Wto Paź 24, 2006 14:11 Temat postu: Czy możecie polecić mi dobrego psychologa ? Mam problem, który co raz bardziej narasta, próbowałam sobie sama z nim poradzić ale wszelkie próby są tylko doraźne, problem ciągle powraca i wydaje mi się, że bardziej narasta, pospolicie nazywają to depresją ale słowo to jest zbyt powszechnie używane i już do mnie nie przemawia. Doszłam do wniosku, że jednak potrzebuję fachowej porady, osoby która potrafiłaby rozmawiać ZE MN? (a to jest trudne ;) ) osoby która naprawdę mi pomoże, do której po pierwszej wizycie zapragnę powrócić nie czując rozczarowania.
kaszanna - Wto Paź 24, 2006 14:18
NZOZ FENIKS Gliwice 44-100 Gliwice, ul. Młyńska 8 tel. (32) 337 40 50
Niestety, nikogo tam nie znam i nie mogę polecić, wiem że jest tam wielu psychologów i psychiatrów.
ansc - Wto Paź 24, 2006 15:03
wizyty prywatne są strasznie drogie :(
kaszanna - Wto Paź 24, 2006 15:08
Spróbuj w Szpitalu Wojskowym, mają na pewno podpisane umowy z NFZ. Jest jedna pani psycholog i jeden psychiatra, ale nic bliżej o nich nie wiem.
Jacek13 - Wto Paź 24, 2006 15:24
kaszanna napisał/a: | Spróbuj w Szpitalu Wojskowym, | Tylko nie do Muzyczaka,to psychiatra ale sam powinien się leczyć. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dorotka - Wto Paź 24, 2006 15:32
Na Wieczorka 22 jest poradnia -PARTNER tel. 331 58 73, 231 26 90 - wizyta "prywatna" kosztuje 50 zł, na refundwaną trzeba poczekać dwa, trzy tygodnie. "Przerobiłam" też poradnię w Tarowskich Górach (na przeciw dworca) - bardzo polecam i "niskie pawilony" w Starych Tarnowicach - polecam - napisz proszę na PW, z pewnością znajdzie się coś podpowiedniego :przytul: czasem jak się nie poprosi o pomoc to kłopot sam nie zniknie a będzie tylko gorzej... nawet jeśli się ma przyjaciół to spojreznie kogoś obcego w dodatku fachowca, tak całkiem z boku jest lepsze. Ważne - poza fachowością - żeby trafić do kogoś, komu się zaufa, a to bardzo indywidualna kwestia. Ja w końcu kogoś takiego znalałam w Wiśle, Pan dr Wysocki - daleko, ale ... parę spotkań i jest inaczej
|
|
|