|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Frycek na gwiazdora :)
kisia - Pon Paź 18, 2004 00:08 Temat postu: Frycek na gwiazdora :) Widzieliście naszego Frycka w TV??? Udzielał wywiadu :) no i pobili rekord, zmieścili 22 osoby w polonezie. Frycek , jak to zrobiliście ???? No i opowiadaj jak było na zlocie :):):)
Bea.tka - Pon Paź 18, 2004 01:08
>> Gratulacje Frycek : )
Frycek - Pon Paź 18, 2004 09:12
hehe, Dzieki .
Co do zlotu : h t t p;//w w w fsocarteam.xip, p l/fctforum/viewforum.php?f=18&sid=ff9c5eaf34149dcb5875eb707546fb11]To mozecie poczytac tutaj w poszczegolnych dzialach.
Jak nam sie udalo ?? no wiec ja nie wiem bo lezalem na dole a na mnie lezalo sam nie wiem ile osob :mg: Bylo trudno ale dalismy rade :mg:
Caly zlot naprawde bomba, mimo brzydkiej pogody w sobote udalo nam sie zrobic 30% planu a raszte zrobilismy w Niedziele gdzie zaswiecilo sloneczko.
Dodam ze Asia tez brala udzial w pchaniu do poldka :mg: byla gdzies z przodu :lol: :lol:
W tej chwili czekam na zdjecia z calego zlotu a takze na recenzje z Tv , jak tylko bede miec dam linka :)
Mysle ze nie bede sie tu rozpisywac na temat zlotu bo to jest Forum Gliwice a nie Fso Car Team - ludzi zainteresowanych klubem a takze zlotem odsylam na strone klubowa h t t p;//w w w fct.xip, p l]w w w fct.xip, p l
kazidelko - Pon Paź 18, 2004 12:49
Widziałem,widziałem... ;)
Toster - Wto Paź 19, 2004 17:46
Byle tak dalej Frycku :D
Frycek - Wto Paź 19, 2004 22:27
Dla osob ktore chca zaobaczyc filmik podaje adres skad sciagnac h t t p;//w w w fsocarteam.xip, p l/fctforum/viewtopic.php?t=1208]Kliknij tutaj
Jest to pierwszy z dwoch filmikow
kisia - Wto Paź 19, 2004 22:42
mi sie już ściąga ,ale straaa asznie pooowoooliiiiiiiiiiiii
Frycek - Sro Paź 20, 2004 21:10
Dzisiaj wrzuciłem galeri zdjęc ze zlotu oraz relacje z Aktualnosci
milego ogladania h t t p;//w w w fsocarteam.xip, p l/fctforum/viewtopic.php?t=1208]Kliknij tutaj
of - Sob Paź 23, 2004 21:42
Frycek Ty moja gwiazdko :lol: :wink:
Ale zabawnie bylo... trzeba to przyznac 8)
sprostuje tylko bo byla juz burza na ten
temat w Warszwskim klubie... rekord to 23 osoby
w poldku... czyli nasze 22 to juz prawie... choc jesze malo... :roll:
ale w przyszlym roku wejdzie wiecej... wszyscy z FCT
poddaja sie honorowej diecie :lol:
betina - Pon Lis 08, 2004 10:13
Też to widziałem, ale jeszcze nie znałem Frycka. Gratulacje!
Szamanka - Sro Paź 05, 2005 01:30
Frycek, to kiedy powtorka i pobicie rekordu?
Frycek - Sro Paź 05, 2005 06:20
Szamanka napisał/a: | Frycek, to kiedy powtorka i pobicie rekordu? |
szamanka...ty to chyba odswiezasz wszystkie zakopane tematy :P
W tym roku juz mielismy zlocik,ale niebylo bicia rekordu....moze w przyszlym roku :)
Szamanka - Sro Paź 05, 2005 12:07
Frycek, napisal Cytat: | szamanka...ty to chyba odswiezasz wszystkie zakopane tematy | :niepewny: :niepewny:
eee....no Szefie...wiesz...noca jakos spokojniej
obiecuje,ze
dzis beda kolejne :hyhy:
Jak w nastepnym roku bedzie taka imprezka to daj znac,bedziemy kibicowac :super:
Frycek - Sro Paź 05, 2005 12:11
Szamanka napisał/a: | Jak w nastepnym roku bedzie taka imprezka to daj znac,bedziemy kibicowac |
nie kibicowac....ale wsadze cie na sam dol :P
asik - Sro Paź 05, 2005 12:42
Szamanka, nie daj się :)
Demmo - Sro Paź 05, 2005 15:27
chyba trochę ciężko teraz nazbierać 23 osoby na zlocie :rotfl:
Szamanka - Sro Paź 05, 2005 16:18
Frycek, napisal Cytat: | ale wsadze cie na sam dol | ..a asik, dodala Cytat: | Szamanka, nie daj się | ..a ja powiem,ze mam wprawe we wykopywaniu sie...nosze zawsze ze soba lopatke
|
|
|