dupiate forum

Forum Ogólne - Czy mi sie wydaje??

Frycek - Wto Lip 13, 2004 20:27
Temat postu: Czy mi sie wydaje??
Czy mi sie wydaje czy tylko z 23 osob zarejstrowanych na tym forum (jakos sie niechce krecic) rozmawiam tylko JA,Kisia I Gosia :(
Gosia.P - Wto Lip 13, 2004 21:17

pewnie tylko Ci sie wydaje ;) spokojna glowa, jakos to bedzie :) w koncu nie od razu Rzym zbudowano :wink:

ktos tu jednak zaglada, w koncu niedlugo dobijemy do tysiaca :) w liczbie osob zagladajacych na forum :)

postow tez juz ponad 100 :) wiec nie jest tak zle :)

kisia - Sro Lip 14, 2004 02:49

no jak na razie to właśnie tak to wygląda. Moi znajomi stwierdzili,że nic tu się nie dzieje więc poczekają z logowaniem aż się zaludni. Miała ich ochotę wtedy bo jak ma się zaludnić skoro każdy będzie miał takie podejście :evil:

Życzę Tobie, Gosi, sobie i innym duuuuużo cierpliwości

Frycek - Sro Lip 14, 2004 06:27

Kisia- mno właśnie , moi znajomi to samo, poczekaja aż sie wiecej ludzi zbierze..........boże to jak ma tu byc ludzi skoro kazdy tam mowi :(

Tu nie chodzi o posty,lecz o ludzi...........postów może być mnówstwo to nie problem....

Gosia.P - Sro Lip 14, 2004 10:34

a ja dostalam ochrzan od kumpla, ze mu spamuje (bo wyslalam, na wszelki wypadek dwa maila o tym forum ;P hehehe) i ze jak bede na sile zmuszac to bedzie bez sesnu i ze jak beda ciekawe dyskusje to ludzie sami sie znajda (?) co do tego drugiego to nie jestem taka pewna, w koncu skad beda wiedziec, ze jest tu jakas ciekawa dyskusja...
True - Pon Lip 19, 2004 01:13

kisia napisał/a:
no jak na razie to właśnie tak to wygląda. Moi znajomi stwierdzili,że nic tu się nie dzieje więc poczekają z logowaniem aż się zaludni. Miała ich ochotę wtedy h t t p;//w w w samebaby, c o m/forum/images/smiles/killer.gif]Obrazek bo jak ma się zaludnić skoro każdy będzie miał takie podejście :evil:

Życzę Tobie, Gosi, sobie i innym duuuuużo cierpliwości h t t p;//w w w samebaby, c o m/forum/images/smiles/przytul.gif]Obrazek

no właśnie skad ja to znam :roll:

Volt - Czw Sie 12, 2004 23:15
Temat postu: Re: Czy mi sie wydaje??
Frycek napisał/a:
Czy mi sie wydaje czy tylko z 23 osob zarejstrowanych na tym forum (jakos sie niechce krecic) rozmawiam tylko JA,Kisia I Gosia :(

Ruch faktycznie mizerny. Ile razy wejdę to mogę sobie co najwyżej pogadać sam ze sobą

: -(((

kisia - Pią Sie 13, 2004 00:44

Cytat:
Ile razy wejdę to mogę sobie co najwyżej pogadać sam ze sobą

: -(((

chętnie z Toba pogadam powiedz tylko w jakich godzinach tu bywasz :D

Gosia.P - Pią Sie 13, 2004 10:42

widac z tego, ze kazdy wchodzi w innym czasie :P jak ja jestem to tez nikogo nie ma :) moze trzeba by sie umowic jakos konkretniej... chyba wieczorami powinien byc najwiekszy ruch :)
kisia - Pią Sie 13, 2004 10:50

ja zazwyczaj siedze w godz 22:00-3:00 :D.

Dziś jest wyjatek że jestem o tej porze, ale strasznie sie nudzę w pracy

Volt - Pią Sie 13, 2004 16:18

Gosia.P napisał/a:
widac z tego, ze kazdy wchodzi w innym czasie :P jak ja jestem to tez nikogo nie ma :) moze trzeba by sie umowic jakos konkretniej... chyba wieczorami powinien byc najwiekszy ruch :)

"Chodzą wciąż tą samą drogą, ale spotkać się nie mogą ... " :D

Ja urzęduje wieczorami (tak mniej więcej do godziny duchów), czasami w ciągu dnia :)

kisia - Sob Sie 14, 2004 23:10

Jeżeli jesteście tu w ciągu dnia to klikacie z domu czy z pracy?
Gosia.P - Nie Sie 15, 2004 13:47

z domu... bo nie pracuje...

a teraz sa wakacje, normalnie to by mnie rankami nie bylo :P

kisia - Wto Sie 24, 2004 12:58

mam dziś luzik w pracy, a tu pustki :(
Volt - Wto Sie 24, 2004 13:50

No to możesz skorzystać z opcji "monologi" i być pierwszą w historii tego forum expiarą ;)
h0lek - Pią Wrz 03, 2004 03:34

ziarnko do ziarnka :D
kisia - Pon Paź 04, 2004 19:39
Temat postu: No niezle forumowicze :(
Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem, normalnie jest tu tak niesamowity ruch, że nie nadąża się czytać nowych postów :(

Tyle osób tu zagląda DLACZEGO NIC NIE PISZECIE

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 19:57

Ekhm...wypraszam sobie :?

Żart :P

Jolka - Pon Paź 04, 2004 20:04

No jak to nie piszecie??Ja piszecie ciagle !! Latam za wami po całym forum juz ledwo żyje:)ale jak tu sa pogaduszki o wszystkim to moze pomowmy ooooo..kurcze niewiem o czym:(jak bysmy plotkowały przy kawie to pewnie by nam sie usta nie zamykały :wink:

[ Dodano: 2004-10-04, 20:07 ]
Chcialam powiedziec ze wlasnie zapalila mi sie 3 zaroweczka :jupi: :jupi: :jupi: Juz nie jestem TAKI tylko SIAKI !! !! !! !! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Toster - Pon Paź 04, 2004 20:20

Ja, jeżeli nie mam nic konkretnego do napisania to po prostu nie piszę. Po co mam pisać coś tylko żeby pisać. Jestem tu nowy, ale coś czasem skrobnę.
Frycek - Pon Paź 04, 2004 20:30

No tak , wystarczy zobaczyc ile osob odwiedza forum a ile pisze :( smutne ale prawdziwe.

az sie chce :cry:

Asienka - Pon Paź 04, 2004 20:42

No ja powiem tak:

ja staram sie jak moge , ale pojawiają sie tematy na które nie mam zbyt wiele do powiedzenia :) , a na dodatek jak mam maraton w pracy to potrafie nieodpalać kompa przez kilka dni :?

ALE OBIECUJE SIE POPRAWIć :!:

Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 20:47

Niahahah,jaki avatarek,Frycek!! :rotfl:

[ Dodano: 2004-10-04, 20:47 ]
Ekhm...przepraszam...nic nie mówiłam(czyt:nie napisałam) :?

Jolka - Pon Paź 04, 2004 20:53

O co chodzi Frycek :| Przeciez pisze!! Widziales moją 3 zaróweczke :wink: ??

[ Dodano: 2004-10-04, 20:54 ]
jestem z siebie dumna bo do tej pory mialam TAKI a teraz ...sami zobaczcie :wink:

Frycek - Pon Paź 04, 2004 20:54

Jolka napisał/a:
O co chodzi Frycek :| Przeciez pisze!! Widziales moją 3 zaróweczke :wink: ??

[ Dodano: 2004-10-04, 20:54 ]

jestem z siebie dumna bo do tej pory mialam TAKI a teraz ...sami zobaczcie :wink:

No niechwal sie tak bo jeszcze duzo musisz napisac zanim sie wszystkie zaswieca :mg: :mg: :twisted:

Jolka - Pon Paź 04, 2004 20:57

Ale niektorzy sa dłuzej odemnie i maja tyle samo co ja wiec moge juz sie chwalic :D
Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 21:14

Zobaczysz jak długo musisz czekać aż Ci się zapali 4 i 5 :wink:
Jolka - Pon Paź 04, 2004 21:16

Jak długo :?: :?: :?:
Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 21:18

Oj długooo ;/
Jolka - Pon Paź 04, 2004 21:18

a zreszta...zobacze sama ja i tak duzo tu pisze (w wiekszosci bez sensu) i napewno mi sie zaswieci i wtedy robie imprezke (zakrapianą) :wink:
Gosia.P - Pon Paź 04, 2004 22:33

co tam zarowki.. wazne zeby pisac z sensem i na temat...

jak sie nie ma nic do powiedzenia to pisanie dla samego pisania jest bez sensu...

ale prawde mowiac to nie wiem, namowilam kilka osob na rejestracje - owszem zrobily to, ale zadnego posta nie napisaly :( a prosilam...

musze powaznie z nimi porozmawiac...

rejestracja dla samej rejestracji tez zbyt sensowna nie jest.. moze wprowadzic jakis przymus?? nie ma tak, zeby nie bylo tematu na ktory nie ma sie nic do powiedzenia, a jesli juz jest to zawsze mozna wymyslic cos swojego.. to zadna wymowka...

wiec moze jesli ktos nie napisal posta przez jakis czas dostanie ostrzezenie jakies pisemne na maila a potem sio stad... co z tego ze jest 97 zarejestrowanych jak chyba nawet polowa sie nie udziela?? moze to dosc rygorystyczne... pewnie tak....

Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 22:36

To dobry pomysł :wink:

Niech zostaną najlepsi :mg:

Gosia.P - Pon Paź 04, 2004 22:44

no wlasnie, trzeba dazyc do tego, zeby zostali tu prawdziwi forumowicze.. tacy co sie jednak choc minimalnie udzielaja...

moze taki rygor jakos zmobilizuje pozostalych... ale mysle, ze na ten temat powinno wypowiedziec sie wiecej tych "najlepszych" :)

Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 22:45

Hey!!Panie Frycek!!

Słuchaj Pan no...zapodaj swoim zdaniem :mg:

Bije mi dzisiaj :]

kisia - Pon Paź 04, 2004 22:47

nie no przecież żadnego przymusu do pisania nie ma i nie może być , ale ja jestem za tym by usuwać osoby które nic nie napisały po rejestracji przez nie wiem np. 3 miesiące. Tylko zanim sie kogos usunie to zapytac w mailu czy zgadza się na usunięcie z forum z powodu zerowego stanu postów.

I może jakoś trzebaby bardziej wyjaśnić że żeby poczytać posty NIE TRZEBA SIE REJESTROWAC.

Frycek - Pon Paź 04, 2004 22:51

Forum to ma duzo mozliwosci kasowania osob - tzw masowe kasowanie uzytkownikow ktozy np:

- nie napisali nic

- nie udzielaja sie

- i jeszcze jakies

tak 3 miesiace i kasujemy , zgadam sie,

Zakladajac to forum nie liczylem tu na duza frekwencje a raczej na ludzi ktorzy beda cos tworzyc razem :)

Po usunieciu konta uzytkownika zostaje automatycznie wyslany mail o usunieciu - wtedy sie dowie a jesli nie bedzie zadowolony to sie zapisze jeszcze raz

Admin przemowil :mg:

Dev - Pon Paź 04, 2004 22:56

jak mam cos do powiedzenia , albo jest interesujacy temat to pisze. Zreszta nie chce mi sie zawsze wchodzic w kazdy dzial i sprawdzac czy ktos cos napisal nowego.. :mg: bo jakos mnie to nie jara :mg: czasem zagladne tu i tam i na tym sie konczy :P
Gosia.P - Pon Paź 04, 2004 22:58

tzn. wydaje mi sie ze jakis mail ostrzegawczy wyslac... cos w stylu zachety do pisania bo inaczej... a wiec zacheta + grozba... efekty moga byc rozne :P od zdenerwowania i hasel w stylu "a wsadzcie sobie to forum gdzies" po wlaczenie sie do dyskusji i chocby minimalne zwiekszenie swojej aktywnosci :) w koncu ten jeden post dziennie to nie jest duzo... (a wrecz malo :P)

a ze przymusu do pisania nie ma to oczywiste, ale po co sie wiec rejestrowac skoro i tak nie ma sie zamiaru nic pisac.... ja ludzi ode mnie zachece :P bo co to ma byc... zarejestrowali sie i nawet skromnego czesc.. :P

Frycek - Pon Paź 04, 2004 23:00

Jak mialbym wysylac kazdemu maila to bym mnie trafilo :shock:
Gosia.P - Pon Paź 04, 2004 23:00

ale nie musisz wchodzic w kazdy dzial.. masz taki napis w prwaym gornym rogu pt. lista nieprzeczytanych postow - wystarczy klik i masz wszystko co nowe i swieze ;P potem juz tylko wybierasz co cie interesuje i na co chcesz odpowiedziec i juz...jakby trzeba bylo wszystko przegladac to bym chyba cierpliwosc stracila :P hehe... ale nasz adminek sparwe przemyslal i ulawtia nam zycie jak sie tylko da :D
Gosia.P - Pon Paź 04, 2004 23:01

Frycek napisał/a:
Jak mialbym wysylac kazdemu maila to bym mnie trafilo :shock:

a jakies zbiorowe sie nie da?

no to juz Twoja kwestia... :) Ty tu rzadzisz :)

Czarnulka - Pon Paź 04, 2004 23:03

Oooo...Gosia,jak ładnie pouczyłaś naszego Adminka :lol:
Frycek - Pon Paź 04, 2004 23:04

Gosia.P napisał/a:
........ Ty tu rzadzisz :)

Mądre słowa :mg: cała prawda :spoko:

Bea.tka - Pon Paź 04, 2004 23:05

>> Kisia ... ja to wiem ! ja sie poprawie : )
kisia - Pon Paź 04, 2004 23:18

nie no wystarczy tylko troszke wszystkich opier :x papier i od razu ilość postów wzrasta :lol: :super:
MajkeL - Pon Paź 04, 2004 23:31

wiesz Gosiu.... kto chce pisać niech pisze....nie ma żadnego przymusu, a co do żaróweczek :idea: .....ehhhh to co ja mam powiedzieć.... daleko mi do "oświecenia" ;-)
Gosia.P - Wto Paź 05, 2004 15:16

no wiem, ze nie ma - zgadzam sie :)

ale po co sie w takim razie rejestrowac... tak sie tylko zastanawiam... widocznie mieli w tym jakis cel ;p

Frycek - Sob Cze 18, 2005 08:35

Frycek napisał/a:
Czy mi sie wydaje czy tylko z 23 osob zarejstrowanych na tym forum (jakos sie niechce krecic) rozmawiam tylko JA,Kisia I Gosia

h0lek napisał/a:
ziarnko do ziarnka

tak pisalem 13-07-2004, 20:27 , wlasnie dzieki Wam forum zyje i sie kreci :) oby bylo tak dalej :)

Aither - Sob Cze 18, 2005 10:32

jakis czas temu bylo.
Tobi - Sob Cze 18, 2005 10:44

E tam, wydaje Ci się Frycek :P
Demmo - Sob Cze 18, 2005 10:59

widzę ze odkopałeś kilka tematów :rotfl:
kirtap - Sob Cze 18, 2005 14:50

Nie wiem czy mam tu cosik do gadania ale naprawde czasami nie ma z kim tu pogadać. A co dopiero jak dodaje jakiś nowy temat np. na dziale "Film" to nikt się nie wypowiada.

Bądzmy optymistami, będzie lepiej.

Aither - Sob Cze 18, 2005 14:51

kirtap bo widzisz :) nie kazdy widzial ten film :) nie wiem co maja w takich wypadkach pisac :)
kirtap - Sob Cze 18, 2005 14:54

Oki ja to rozumie :D
kisia - Sob Cze 25, 2005 02:38

kirtap napisał/a:
jak dodaje jakiś nowy temat np. na dziale "Film" to nikt się nie wypowiada.

Aither napisał/a:
nie kazdy widzial ten film nie wiem co maja w takich wypadkach pisac

dlatego ja czasmi piszę tylko nie wiem, nie widziałam, zeby autor widział że ktoś do jego tematu zagląda :)

Szamanka - Nie Lip 31, 2005 19:42

to ja mam propozycje dla naszej Wladzy :D zrobic wielkie sprzatanie i tych ktorzy sie rejstrowali a nie logowali poprostu...no brzydko mowiac.....pozamiatac :/
Appo - Nie Lip 31, 2005 19:52

Szamanka ja mam inny pomysł ... rozesłać mailingiem wiadomość (i utworzyć odpowiedni temat na forum) że do końca wakacji czekamy na potwierdzenie chęci pozostania na forum (napisać ZOSTAJę w poście ;) ).
Do końca wakacji ponieważ sporo wyjechało.

Szamanka - Nie Lip 31, 2005 20:04

No ale jezeli ktos zarejstrowal sie na poczatku roku i do tej pora nie miach ochoty sie zalogowac to watpie by ochotka nadeszla mu pod koniec wakacji.....ale Appo mozna zrobic po Twojemu...teraz tylko trzeba czekac na Administracje i ich wielkie zdanie w owej kwestii
Pawcio_Labedy - Nie Lip 31, 2005 20:05

nom dobry pomysl po prostu zrobic topic i nich wpisza tam swoj nick ci co sa zostac :D
frohike - Nie Lip 31, 2005 20:12

po 3 miesiacach niebycia aktywnym wylatuje sie i nie trzeba robic zadnych wiekszych akcji porzadkowych
Aither - Nie Lip 31, 2005 20:49

no niestety :) ale wydaje mi sie ze w razie potrzeby zarejestruja sie na nowo :)
ziutek997 - Nie Lip 31, 2005 20:52

chmm.. pomysł nie wydaje się być złym tylko obawiam się że znacząco obniżyłaby sie liczba zarejestrowanych uzytkowników......
frohike - Nie Lip 31, 2005 20:53

ziutek997 no coz
zalezy nam na aktywnych osobach a nie martwych osobkach

ziutek997 - Nie Lip 31, 2005 20:54

frohike zgadzam się...
Aither - Nie Lip 31, 2005 20:54

martwe dusze niestety nie sa celem forum... chyba, ze zaistnieje mozliwosc reaktywacji ich :) wtedy byloby milo :)
darkenstein - Nie Lip 31, 2005 20:54

frohike kiedys frycek mnie chcial wywalic i nie byly to 3 miesiace , moze wystarczy dac ostrzezenie.
Aither - Nie Lip 31, 2005 20:55

darkenstein ostrzezenie nie jest dlatego, ze nie pisal postow... tylko za hm,.... lamanie regulaminu :D :rotfl: :hyhy:
darkenstein - Nie Lip 31, 2005 20:57

Aither no chyba az tak bardzo go nie lamie ?a zreszta forum jest po to zeby sie wygadac i pisac co sie mysli .
Aither - Nie Lip 31, 2005 21:00

darkenstein zgadzam sie z Toba moj drogi :) ale martwe dusze same sie stlenia z bazy :) nie ma sie co tym przejmowac :)
darkenstein - Nie Lip 31, 2005 21:03

Aither a jaki jest ich procent na forum? ja cos tam pisze co jakis czas wiec to znaczy ze jeszcze zyje :D
Aither - Nie Lip 31, 2005 21:05

darkenstein nie zagladam w statystyki prawde mowiac :) nie wiem ile ich jest ale na pewno bardzo duzo :)
bocianu - Nie Lip 31, 2005 21:19

ja nie pisalem bo bylem na urlopie.
mam zwolnienie :)

no.

i juz wrociłem.
i bede pisal.

frohike - Nie Lip 31, 2005 21:23

bocianu super
mastepnym razem pisz przed urlopem ze wyjezdzasz
mamy taki dzial jak usprawiedliwone nieobecnoisci

bocianu - Nie Lip 31, 2005 21:25

pisalem. nie pamietam gdzie :)
Aither - Nie Lip 31, 2005 21:26

bocius jej ptaszyno wrociles :)

frohike ja wiedzialam ze wyjezdza :) :P :]

ANIUS - Wto Sie 02, 2005 10:56

bocianu napisał/a:
pisalem. nie pamietam gdzie

taaak pisal, pisal :)

Ischtwan - Wto Sie 09, 2005 08:12

ano pisał, pamiętam jak dziś, a było to w.... ;)
nawet nas tak fajnie wtedy zatytułował - hipki
jakoś takoś się mi spodobało :D

Fenix - Wto Sie 09, 2005 10:26

Też coś czasem napisze ale ostatnio mam ograniczony dostep....
Czarnulka - Czw Sie 11, 2005 19:27

A mnie nie było na Forum pól roku i Frycuś uparł się,ze mnie nie wywali :P
Mam jednak nadzieję,ze to juz sie nie powtórzy ;)

kisia - Czw Sie 11, 2005 22:47

=CzArNuLkA= bo wiedzieliśmy ze do nas wrocisz :D
Czarnulka - Czw Sie 11, 2005 22:50

Kisiu,ale ja go prosiłam o skasowanie,a on tego nie zrobił :P
Ja w sumie nie miałam zamiaru tu wracać... :wstyd:

kisia - Czw Sie 11, 2005 23:30

=CzArNuLkA= wiem że go prosiłaś, ale moja kobieca intuicja podpowiadała że jednak wrocisz :D
Czarnulka - Pią Sie 12, 2005 12:16

Ach..ta kobieca inuicja ;) Niezawodna :P :hyhy:
Frycek - Pią Sie 12, 2005 12:24

=CzArNuLkA= napisał/a:
Ach..ta kobieca inuicja Niezawodna

raczej ,Frycek nieustapliwy :P

Czarnulka - Pią Sie 12, 2005 12:31

Frycek napisał/a:
raczej ,Frycek nieustapliwy :P

I za to ogromny całus :*:*:*:*:* :)

Dev - Sob Sie 13, 2005 10:32

=CzArNuLkA= napisał/a:
I za to ogromny całus :*:*:*:*:*

dzieki...... :zawstydzony:

Czarnulka - Nie Sie 14, 2005 18:25

Dev,Ty to wiesz gdzie się wpylić :P
Frycek - Nie Sie 14, 2005 21:00

Dev napisał/a:
dzieki......

calus byl dla mnie Dev :hyhy:

frohike - Nie Sie 14, 2005 23:12

Frycek napisał/a:
Dev napisał:
dzieki......

calus byl dla mnie Dev

HMMM a nie dla mnie :zawstydzony:

Czarnulka - Pon Sie 15, 2005 15:26

Wszystkich Was moge wycałować :D :P
Piotrulek - Pon Sie 15, 2005 15:38

=CzArNuLkA= napisał/a:
Wszystkich Was moge wycałować

a wystarczy ci sił na calowanie wszystkich??

Czarnulka - Pon Sie 15, 2005 15:39

Ja jestem silna kobietka ;)
Admike - Sro Sie 17, 2005 09:26

jestem tutaj od niedawna,ale staram się być aktywnym.Jak dojdę do granicy 100 postów to wtedy bedę z siebie zadowolony.

Gratuluję tym użytkownikom,którzy przekroczyli granicę 1000 wiadomości :padam:

Ischtwan - Sro Sie 17, 2005 10:00

Admike napisał/a:
Gratuluję tym użytkownikom,którzy przekroczyli granicę 1000 wiadomości

a co powiesz tym, którzy przekroczyli granicę 5/6, a nawet 7 tysięcy postów? :D
Aither, Kisia :padam: :padam:

frohike - Sro Sie 17, 2005 10:04

Admike, z czasem przebijesz pierwszy tysiac :P
Szamanka - Sro Sie 17, 2005 13:02

Admike, ja tez nie dawno zaczynalam....i nawet nie wiem ile mam tego juz napisane

nie zwracam uwage na ilosc

na uszko Ci powiem jednak ( probuje dogonic Aither, ) ;)

Piotrulek - Sro Sie 17, 2005 22:42

Admike napisał/a:
którzy przekroczyli granicę 1000 wiadomości

nic się nie martw też to osiągniesz...to tylko kwestia czasu...

Zodiaczek - Pią Wrz 09, 2005 07:33

=CzArNuLkA= napisał/a:

Ja chce ja chce pierwszy :hyhy: jestem nowy mam większe prawa :)
Silną tego nie wiem ale napewno bardzo piękną
:zawstydzony:

kisia - Pią Wrz 09, 2005 08:43

muszę powiedzieć że jestem zadowolona z tego ile osob wchodzi na forum ( teraz to w końcu widać) co prawda tylko częśc z tych osób w ogóle się odzywa ale ogólnie nie jest źle :) ale jak nie bedziecie pisać to bedę tu Was ochrzaniać i nie robić mi tu prosze :offtopic: :P
Admike - Pią Wrz 09, 2005 08:45

kisia napisał/a:
ale jak nie bedziecie pisać to bedę tu Was ochrzaniać i nie robić mi tu prosze

ależ kisiu droga,jak moglibyśmy Ciebie nie posłuchać? powiedz,kto jest taki odważny? :rotfl:

kisia - Pią Wrz 09, 2005 08:52

haha no nie rób ze mnie juz takiej potwory, której boja się wszyscy :)
jednak dobrze radze jak chcecie miec spokojny sen to lepiej udzielajcie się na forum bo inaczej będę nawiedzac w snach :evil:

Czarnulka - Wto Wrz 13, 2005 09:02

Zodiaczek napisał/a:
=CzArNuLkA= napisał/a:

Ja chce ja chce pierwszy :hyhy: jestem nowy mam większe prawa :)
Silną tego nie wiem ale napewno bardzo piękną
:zawstydzony:

Jejku :zawstydzony: że ja wcześniej tego nie zauwazyłam :zawstydzony: :P
Lol...zawstydziłam się normalnie :wstyd:
Dostaniesz Zodiaczku :P
Kisiu widzisz,Twój apel ma owoce :D
3 dni mnie nie ma i zaraz tysiąc postów :dontgetit:

Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 09:06

=CzArNuLkA= napisał/a:
Dostaniesz Zodiaczku

Jedna rzecz mi nie pasuje, jak mi dasz tego buziaka :zawstydzony: na następnym spotkaniu?

espi - Wto Wrz 13, 2005 09:13

Zodiaczek napisał/a:
na następnym spotkaniu?

:rotfl: Chciałbyś. Zaraz Frycek nam doda emotka i dostaniesz wirualnego. :rotfl:

Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 09:19

No pewnie, żebym chciał jestem młody mam swoje potrzeby :) Ja wolę w realu :zawstydzony:
ziutek997 - Wto Wrz 13, 2005 10:51

Niecierpliwy :P
Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 10:52

A jak wiecznie się nie jest młodym :)
ziutek997 - Wto Wrz 13, 2005 10:56

Zodiaczek napisał/a:
nie jest młodym

uważaj na słowa... bo chciałbym zauważyć ze jestes tu jednym z najmłodszych... i ktoś się jeszcze moze obraźiź

cinque - Wto Wrz 13, 2005 11:07

ziutek997 napisał/a:
uważaj na słowa... bo chciałbym zauważyć ze jestes tu jednym z najmłodszych... i ktoś się jeszcze moze obraźiź

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
tym razem mu daruję
- młoooody jest ;) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 11:19

?le zostałem zrozumiany napisałem " A jak, wiecznie się nie jest młodym"
Tzn. trzeba brać co życie daje :)

ziutek997 - Wto Wrz 13, 2005 11:21

Zodiaczek, winni się tłumaczą :P
Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 11:30

Wiem :wstyd:
cinque - Wto Wrz 13, 2005 11:38

Zodiaczek, do trzech razy sztuka ;)
Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 11:42

Będę się starać :)
Czarnulka - Wto Wrz 13, 2005 18:46

Zodiaczek napisał/a:
Będę się starać

:zdziwko:
Frycek,dawaj emotke! :P

Frycek - Wto Wrz 13, 2005 20:01

=CzArNuLkA= napisał/a:
Frycek,dawaj emotke!

a mnie nikt niechce calowac :(
no mieliscie dac a ja mialem ja wrzucic :)

Zodiaczek - Wto Wrz 13, 2005 20:09

Na całusa trzeba zasłużyć :hyhy:
kobi - Wto Wrz 13, 2005 20:15

Może któraś spośród tych: ?

:D:D:D:D:D:D

Czarnulka - Wto Wrz 13, 2005 21:03

Ja jestem za tą trzecią buźką :)
Dev - Wto Wrz 13, 2005 23:15

4 dobra :D
kisia - Sro Wrz 14, 2005 01:05

a ja czasam mam ochote tak po całować:rotfl:
Czarnulka - Sro Wrz 14, 2005 07:52

Ty zachłanna Kobieto! :P ;)
Admike - Sro Wrz 14, 2005 08:11

kisia napisał/a:
a ja czasam mam ochote tak po całować

szczęściarz ten który takie całusy od Ciebie dostanie kisia :P

Czarnulka - Sro Wrz 14, 2005 08:12

Hmmm...ja bym tam wolała,zeby mnie tak nie ściskała i żeby ten całus tak szybko się nie kończył :P
Zodiaczek - Sro Wrz 14, 2005 08:30

Ale romantyczna jesteś :zawstydzony:
Czarnulka - Sro Wrz 14, 2005 08:37

Wiem :P
Ale koniec,bo robi się OT :D

asik - Sro Wrz 14, 2005 09:13

fajna ta buźka :D kisiu
kisia - Sob Wrz 17, 2005 03:56

=CzArNuLkA= napisał/a:
Ale koniec,bo robi się OT

w zasadzie to nie wiem o czym tu pisać żeby OT nie było, bo utworzyłam ten topiki dawno temu jak nic się na forum nie działo, a teraz cały czas coś się dzieje, postów przybywa w zastraszającym tępie, niestety coraz częściej są to dialogi dwóch osob, które ciągną sie stonami i nie raz zniechęcają nowoprzybyłych do czytania i pisania, zanikają konkretne i rzeczowe wypowiedzi nad czym moge jedynie poubolewac :(

Frycek - Sob Wrz 17, 2005 07:30

Szkoda ze mimo tylu osob odiwedzajacych tak niewielu chce pisac.
Wczoraj dowiedzialem sie ze moj kuzyn (z poznania) zaglada tutaj czesto i wszystko wiedzial o slubie i mojej corce noi puscil farbe dalej :niepewny: i cala rodzinka sie dowiedziala w szybkim tempie.

kisia - Sob Wrz 17, 2005 15:58

Frycek napisał/a:
cala rodzinka sie dowiedziala w szybkim tempie

Frycek, to źle czy dobrze :?:

Piotrulek - Sob Wrz 17, 2005 16:11

kisia napisał/a:
niestety coraz częściej są to dialogi dwóch osob, które ciągną sie stonami i nie raz zniechęcają nowoprzybyłych do czytania i pisania, zanikają konkretne i rzeczowe wypowiedzi nad czym moge jedynie poubolewac

masz rzeczywiście rację ,czasem jak pojawiają się nie przeczytane posty i widzę tematy to kompletnie nie chce mi się ich otwierać do czytania,bo mogę się spodziewać co na tych stronach jest zawarte.W wielu przypadkach powtarxzają sie te same stwierdxenia i jak piszesz nie zachęca to nowych do czytania,jak myślisz kisiu co z tym należalo by zrobić... :) :) :)

Szamanka - Sob Wrz 17, 2005 17:37

Piotrulek, napisal
Cytat:
jak myślisz kisiu co z tym należalo by zrobić...
..ja bym proponowala maly porzadek i poprosic wszystkich aby trzymali sie regul i tematow oczywiscie

druga sprawa

no jak by tu to napisac :zawstydzony: troche mi glupio

niektorzy np pisza posta strasznie krotkiego...np"ok"
fajnie by bylo rozwinac temacic dlaczego jest "ok".Czasami jest do przeczytania 300 postow ale sa one jak by bez sensu i zgadzam sie z moimi przedmowcami,ze wcale to nie robi frajdy by czytac je wszystkie

ja tez tu nie jestem bez winy
obiecuje poprawe :zawstydzony:

Aither - Czw Wrz 29, 2005 20:06

jeeezu niezle sie forumowicze rozpisujecie :)
Szamanka - Czw Wrz 29, 2005 20:16

Aither, :hurra: :hurra: nareszcie jestes...teraz kolejka pisania nalezy do Ciebie Kobieto

wiem robie OT :rotfl: :rotfl:

Aither - Czw Wrz 29, 2005 20:25

Szamanka, hehehe Tatko wyjechal mam dostep do kompa :] wlasnie nadrabiam :D caly tydzien :)