|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - przebrała miarka
wolf - Sob Lut 11, 2006 14:18 Temat postu: przebrała miarka Chcialem poruszyc tu pewna rzecz, a mianowicie zaczyna mnie totalnie wkurzacz , kasowanie postow przez ktoregos z modow i to sie dotyczy ciebie Piotrulek, bo znikaja zazwyczaj , posty takie w ktorych negatywnie sie wypowiadaja ludzie o twojej osobie lub maja odmienie zdanie.
Moze ktos mi zarzucic ze te posty byly nie na temat, a to ciekawe ze Moderator zwraca uwage swoim słynnym :cisza: o cisze a pod spodem sam wali OT za OT, lub wypowiada sie negatwytnie lub obraza ludzi , ale Piotrulka posty nie znikaja, no tak to jest fer.
Pozatym Piotrulek straszenie ludzi jakie uzywasz ze łamia regulamin to zastosuj w stosunku do ciebie bo ty tu najwiecej OT walisz lub obrażasz.
Przyklad postu jednego skasowanego
frohike napisał/a: | [b]Piotrulek, jesli ty komus wytykasz ze:
jest mlody
nie byl w wojsku
nie zgadza sie z toba
nie glosowal na sld
to jest OK
ale jak ktos tobie cos zarzuci to od razu łopatologie chcesz stosowac
oj nieladnie
zycze sobie abys nauczyl sie w koncu ze nie wszyscy utozsamiaja sie z twoimi racjami i daj im zyc wg swoich odczuc i pogladow |
Pan moderator pozatym sobie robi porzadki w swoich wypowiedziach tak żeby był czysty.
Własnie przed chwila zostały skasowane moje dwa posty w temacie Tesco, pan Modertaor co dla mnie jest smieszne tak ta osobe nazywac bo sie nie nadaje na te stanowisko poslal mnie PN ze kasuje moje posty bo niczego nie wnosza do tematu a to ciekawe bo sie wypowiedzialem co to tresci tematu, co slyszalem i co widzialem i dałem tobie wskazowke ze jak chcesz sie cos wiecej dowiedziec to ci ludzie z kopalni doradza i wytlumacza..
Pozatym temat byl pisany na luzno co kto slyszał.
Ale na tym forum nie mozna miec swojego zdania bo Piotrulka zdanie jest najwazniejsze bo on jest starszy i on ma zawsze racje.
Dla mnie to nie moderator :dobani:
Uwarzam ze administrator powinien zrobic z moderatorem porzadek. Bo po jakiego pisac posty jak piotrulkowi post sie nie spodoba i kasuje.
O i kolejny post poleciał Piotrulek wykasowal poscik Madziar.
NIE Nadajesz się na Moderatora Piotrulek
Jestem za odwałaniem ciebie z tego stanowiska Piotrulek
frohike - Sob Lut 11, 2006 14:21
wolf, po co to pisales skoro temat zniknie :)
jest gdzie temat moderatorzy i tam mogles swoja opinie zamiescic
wolf - Sob Lut 11, 2006 14:22
Nie niech każdy wie co sie dzieje :mad:
Aither - Sob Lut 11, 2006 14:36
LOL :D post rewolucyjny normalnie :D
Co do kasowania postow to sie zgadzam.... i mowie tutaj ogolnie o moderatorach a nie tylko o Piotrze co do OT kazdy go robi tylko ze jesli sie raz podpadnie to sie jest ciagle w dupe kopanym :)
ziutek997 - Sob Lut 11, 2006 14:37
wolf, chyba większość ludzi zauważyła znikanie postów.. kto jest przyczyną.. nie wiem nie badałęm tego :P ale dzieją się tu ostatnio magiczne rzeczy :D
wolf - Sob Lut 11, 2006 14:40
hehe a ja wiem kto mi skasowal bo sie pochwalil :hyhy:
MajkeL - Sob Lut 11, 2006 15:43
Moim zdaniem wolf powinieneś najpierw porozmawiac o tym z Adminem czyli Fryckiem, a potem ewentualnie wypowiadać się lub dociekać "swoich praw" na Forum
Dana - Sob Lut 11, 2006 15:45
przez to ograniczenie wolności słowa i ja zaczełam mniej pisać , a waznych tematach to znaczy bardzo dyskusyjnych nie wypowiadam sie bo to do czego się odnosze znika ,a potem moje wypowiedzi wyglądaja jak nie wiadomo do czego - pozatym drażni mnie to ze modkowie moga sobie pozwalać na małe dygresje nie na temat i są z tego dumni ,a reszta wiary za takie coś :zabawa: wystarczy zobaczyć kto tego naduzywa
...ale nie wszyscy są beeeee.....Szamanka jest wzorem ,taki powinien być moderator.........moje skromne zdanie /i wcale nie dlatego ,ze mi kadzi -nic takiego nie ma miejsca ,to w woli wyjaśnienia / :)
Aither - Sob Lut 11, 2006 15:47
MajkeL napisał/a: | Moim zdaniem wolf powinieneś najpierw porozmawiac o tym z Adminem czyli Fryckiem, a potem ewentualnie wypowiadać się lub dociekać "swoich praw" na Forum |
nie zapominaj ze to forum... mial prawo to napisac wiec nie wiem o co Ci chodzi, mial jakies "ale" to o tym napisal tym samym wnioskujac o wyjasnienia admina... uwazam ze forma bardzo dobra i odpowiadajaca forum :P
Major - Sob Lut 11, 2006 15:47
Dana napisał/a: | Szamanka jest wzorem ,taki powinien być moderator |
hmmm nie do końca jestem tego pewny.
Co do kasowania postów, to wygląda na to, że rządy PiS`u i na łamy forum trafiły :kwasny:
Krzysio - Sob Lut 11, 2006 17:33
wolf napisał/a: | NIE Nadajesz się na Moderatora Piotrulek |
to jest kapitalne :)
moze zrobimy odrazu jakas liste ? :rotfl:
wolf napisał/a: | Ale na tym forum nie mozna miec swojego zdania bo Piotrulka zdanie jest najwazniejsze bo on jest starszy i on ma zawsze racje. |
dziwisz sie ? :P jakbys mial 42 lata to tez bys nie dal sobie w kasze dmuchac mlodyszym od siebie o dekade lub wiecej ;)
co do kasowania postow to w sumie nie sledze swoich wszystkich, ale czasami da sie zauwyazyc ze jakies mi znikly :] ale gora 20 nie wiecej :] dostalem tez dwa powiadomienia ze zostaly usuniete, jeden na moja prosbe zreszta :P wiec afery nie mam prawa robic :P
z tego co widze to Piotrulek wykonuje po prostu swoja robote :] lepiej zeby ktos taki byl na tym forum od czystek niz nikogo takiego nie bylo :]
Major napisał/a: | Co do kasowania postów, to wygląda na to, że rządy PiS`u i na łamy forum trafiły :kwasny: |
a ja myslalem ze Piotrulek jest za sld :| i badz tu czlowieku madry :zabawa:
Mariusz - Sob Lut 11, 2006 17:35
LoL :D Kolejny rewolucjonista :) I dobrze :)
Kasowanie postów na tym forum - standard. Niepotrzebnie się męczysz Wolf ;-)
Mi tam Piotrulek jednego posta skasował ... i miał rację. Był nie na temat. Więc nie mam nic do niego.
Są inni moderatorzy, którzy lubią nadużywać władzy, ale coś mi się nie widzi żeby się to zmieniło. Pozostaje nam ignorować tematy w których jesteśmy podatni na kłótnie i tyle.
W końcu to tylko forum...
Dorotka - Sob Lut 11, 2006 17:38
wolf napisał/a: | Uwarzam ze administrator powinien zrobic z moderatorem porzadek | no to może należało najpierw z nim o tym pgadać na PW a nie zaczynać "temat drakę"
Zdarzało mi się że moje posty były kasowane, ale nie przyszłoby mi do głowy, żeby nowy temat o tym zakładać. Jest na forum parę denerwujących mnie osób, ale też do łba mi nie przyszło żeby założyć topic ".... wkurza Dorotkę". Zdarza mi się czasem, że nie zgadzam się ani odrobinę z tym co pisze Piotrulek (najlepszy przykład to temat wojsko) ale nie uważam za stosowne zaczynanie z tego powodu polowania na czarownice. Żadna wielka tajemnica że za sobą "nie przepadacie" delikatnie rzecz ujmując - ale taki temat to dla mnie przegięcie zwykłe.
Aither - Sob Lut 11, 2006 17:39
i az forum... dlaczego mam igorowac jakis temat w ktorym chce wyrazic swoje czesto odmienne zdanie? bo co bo to sie nie spodoba moderatorowi i juz od razu musze zrezygnowac z pisania ? nie tedy droga....
frohike - Sob Lut 11, 2006 17:40
Mariusz napisał/a: | Pozostaje nam ignorować tematy w których jesteśmy podatni na kłótnie i tyle. |
ale wlasnie to jest forum a nie dupolizustwo
kazdy moze swoje zdanie pisac a nie tylko z wszystkimi sie zgadzac
nawet jesli prowadzi to do klotni
Aither - Sob Lut 11, 2006 17:41
Dorotka, a ja uwazam ze administrator powinien widziec co sie dzieje a nie cichaczem omawiac sprawy ktroe dotycza nas wszystkich :) sadze ze teraz sie za to wezmie a jakby bylo na pw ... aj przerabialam juz rozmowy na pw i uwierz mi nie da sie z nim dogadac. :P
kisia - Sob Lut 11, 2006 17:45
normalnie mnie śmieszycie, jeszcze nie dawno była afera, ze na forum jest bałagan i wszędzie pełno postów nie na temat, a moderatorzy nic nie robią, a jak coś robią to oczywiście wielkie oburzenie ze śmią kasować posty
Dorotka - Sob Lut 11, 2006 17:46
Aither, być może gdyby to był rzeczywiście problem z wykonywaniem przez Piotrulka funkcji modka to bym się zgodziła, ale to jest tylko i wyłącznie moim zdaniem sprawa antypati jaką się panowie darzą - i dlatego ten temat jest poniżej krytyki :dobani:
Aither - Sob Lut 11, 2006 17:49
kisia napisał/a: | normalnie mnie śmieszycie, jeszcze nie dawno była afera, ze na forum jest bałagan i wszędzie pełno postów nie na temat, a moderatorzy nic nie robią, a jak coś robią to oczywiście wielkie oburzenie ze śmią kasować posty |
kasuja posty to fakt ale nie chodzi o sam fakt kasowania... jak my robimy OT to jest zle niedobrze i be... ale jak modki prowadza prywatne rozmowy "toczace" sie na 3-5 stron to jest okej i nie znikaja te posty... samowolka...
Dorotka sadze ze nie tylko... poza tym nie iwem czy znasz do konca sprawe Piotra i wolfa
Mariusz - Sob Lut 11, 2006 17:50
frohike napisał/a: | Mariusz napisał/a: | Pozostaje nam ignorować tematy w których jesteśmy podatni na kłótnie i tyle. |
ale wlasnie to jest forum a nie dupolizustwo |
Właśnie !
Dlatego temat :"Podlizujemy się", który obecnie jest w koszu miał być poświęcony dupolizusowstwie, ale nie wszyscy chcieli się sami przyznać do tego, że się sobie podlizują to wywalili to do kosza i nikt tam nie pisze. Za to gdzie nie popatrzeć to w każdym temacie widzimy te podlizywanie się.
Gdzie tu logika ?;-)
Aither - Sob Lut 11, 2006 17:51
Mariusz, :super: hehehehe no juz myslalam ze tylko ja to widze :)
Mariusz - Sob Lut 11, 2006 17:53
Dzięki ;-)
Podałbym jeszcze kilka przykładów, ale nie wiem jakbym się pokazał na spotkaniach forumowych :rotfl: chyba z ochroną :rotfl:
Aither - Sob Lut 11, 2006 17:55
Mariusz, jak ja jeszcze chodze cala to Tobie tez nic nie zrobia... czego sie boisz ? to tylko profile na forum
Dorotka - Sob Lut 11, 2006 17:55
no to może załóżmy dodatkowo temat "sprawa Piotrulka i Wolfa" ;) wszyscy będą mieli pełną jasność dlaczego Wolf nie lubi Piotrulka - kto chce to sobie poczyta, kto niezechce to sobie zignoruje. Ale niezależnie od tego cóż to za wielka sprawa to nie jest moim zdaniem powód żeby Piotrulek przestał być moderatorem. Za chwilę się okaże, że ktoś tam nie lubi Kobiegobo ten go kopnął w czasei meczu i pojawi się temat zabrać modka Kobiemu - tak sobie można bez sensu do us.... śmierci (naszej albo forum)
kobi - Sob Lut 11, 2006 17:56
1. Topik ten jest wynikiem walki miedzy wolfem a Piotrulkiem a nie rzeczową sprawą.
2. No tak, jak my możemy śmieć usuwać czyjeś posty? Rozpiździjmy całe to forum i już. Po co jakiekolwiek tematy? Zróbmy tylko jeden topik i każdy będzie pisał co chciał, zero kasowania, cenzury... bo po co? Moze zlikwidować funkcję moderatora?
Aither - Sob Lut 11, 2006 17:58
Dorotka, czyli co wszyscy mamy sie zatkac i byc cicho bo tak sobie ElYta zadecydowala? no sorry ale tak nie bedzie poki na forum bedzie tak jak jest...
Dorotka - Sob Lut 11, 2006 18:00
Aither napisał/a: | Dorotka, czyli co wszyscy mamy sie zatkac |
oczywiście że nie - jest temat moderatorzy i tam sobie można swoje żale na temat ich pracy opisać - ale zakładanie nowego tematu tylko dlatego że ktoś kogoś nie lubi jest moim zdaniem bez sensu. Oczywiście żę można założyć cały dział z tematami zakładanymi o tym kto kogo nie lubi i dlaczego tylko po co?
Aither - Sob Lut 11, 2006 18:02
Dorotka, a dlaczego nie ? gdzie to jest zabronione ? kazdy moze zalozyc swoj temat... ja w tym przypadku popieram wolfa... pisze to co mu sie nie podoba... tego nikt mu nie zabtoni :)
Krzysio - Sob Lut 11, 2006 18:03
Dorotka napisał/a: | że ktoś tam nie lubi Kobiegobo ten go kopnął w czasei meczu i pojawi się temat zabrać modka Kobiemu - |
p4cz3k, mnie dzis brutalnie sfaulowal, postuluje o odwolanie go z funkcji moderatora :rotfl:
Dorotka - Sob Lut 11, 2006 18:09
Aither, to może założyć inny temat, w którym napiszecie o co tak naprawdę Wam chodzi - koniecznie Piotrulek musi być kozłem ofiarnym dlatego że się komuś parę rzeczy na forum nie podoba? Nie podoba się zapewne całkiem zasadnie i zapewne tzreba je zmienić - tylko pierwszy post i postulat wypieprzenia Piotrulka z funkcji modka chyba nie zmieni tego co Wam się nie podoba prawda?
Krzysio - Sob Lut 11, 2006 18:11
Dorotka napisał/a: | koniecznie Piotrulek musi być kozłem ofiarnym dlatego że się komuś parę rzeczy na forum nie podoba? |
pozwole dorzucic kilka groszy, skoro kilka osob ma jakies "ale" do Piotrulka to cos musi w tym byc, i to na pewno nie jest zaden spisek :)
Dana - Sob Lut 11, 2006 18:13
Dorotka napisał/a: | Piotrulek przestał być moderatorem |
Nie z pewnoscią nie o to chodzi ,robi dobrze swoą "robote na forum",ale moze co nieco przemysli i troche odpuści ,złagodnieje nie mozna tak ciach - za sprawa antypatii i sympatii :D
trunks - Sob Lut 11, 2006 18:14
a mnie tam moze z 2 posy znikły i nie wiem kto skasowal. Rygor moze faktycznie jest czasem zbyt duzy, z jednej strony to dobrze bo nie ma takiego bałaganu, ale z drugiej strony moze to byc denerwujące bo ktos napisał cos co akurat chciał napisać bo wydawalo mu sie to fajne/zabawne/ciekawe a bylo nie na temat i zostalo usunięte. Dlatego proponował bym usuwać posty bardziej selektywnie, a nie tylko patrząc na to czy akurat jest na temat
Aither - Sob Lut 11, 2006 18:16
Dorotka, czy Ty wyczytalas gdzies ze chce usunac Piotra z modka? chodzi o dupolizustwo... a ze fala poszla to co sie czepiasz... przeczytaj wszystkie poty a nie tylo pierwszy i ostatni....
zwisa mi to... ja popieram tylko to co zostalo napisane o sfawolach modow i usuwaniu postow... nie wypowiedzialam sie co do usuniecia Piotra ze stanowiska
wolf - Sob Lut 11, 2006 18:18
kisia napisał/a: | normalnie mnie śmieszycie, jeszcze nie dawno była afera, ze na forum jest bałagan i wszędzie pełno postów nie na temat, a moderatorzy nic nie robią, a jak coś robią to oczywiście wielkie oburzenie ze śmią kasować posty |
Kisia wogole wydaje mi sie ze nie rozumiesz calego tematu, chyba jeszcze raz wytlumacze.
Niemozna sie wypowiedziec normanie na forum bo jak piotrulkowi sie wypowiedz nie spodoba, lub ktos sie nie zgadza z nim, ma inne zadanie na jakis temat, to kasuje posty I TO JEST FEER WEDLUG CIEBIE ??? on ludzi obrazi a jak ktos mu odpowie tym samym stylem, to Piotrulek o jezu obraziles mnie, łamiesz regulamin To też jest w porzadku, że on może obrażac a jak ktos odpowie mu to wypowiedz kasuje???
I tak mozna bylo za obserwowac na wypowiedzi co wkleilem na samym poczatku tematu kolegi frohike.
Pozatym dorotko mnie szlag trafia jak czytam temat a naraz tematy znikaja i nic kupy a ni dupy sie nie trzyma [b]I to też jest wporzadku???
Tak OT, kasujcie OT ale nie wypowiedzi co trzymia w kupie cały temat.
Uzytkownicy dostaja upomnienia ze OTa moderator powzyej prawa i wali kiedy chce OT za Ot i jest nie tykalny a co on świeta krowa jest???
I mam sie prawo wypowiedziec, a nie ze wypowiadam sie a moje posty czy innych ludzi znikaja bo ktos nie ma takiego samego zdania jak Piotrulek.
Co do cholery jest Komuna nadeszla ze jest cenzura. :mad:
Dorotka - Sob Lut 11, 2006 18:18
Aither, wiem o co chodzi i z tym się akurat zgadzam - ale temat został założony przez Wolfa w moim mniemaniu wybitnie przeciwko Piotrowi - a z tym się nie zgadzam i to mi się nie podoba.
Dana - Sob Lut 11, 2006 18:21
eliminacja nie jest dobra to prowadzi do niczego
kompromis -przemyslenia -dialog-wyjasnienie -dobre intencje stron ,a nie ślepa złość
To jest droga ....czasami ponosi ale trzeba wrócić do tego co p/w komromis-prze...... :]
wolf - Sob Lut 11, 2006 18:23
Dorotka napisał/a: | Aither, wiem o co chodzi i z tym się akurat zgadzam - ale temat został założony przez Wolfa w moim mniemaniu wybitnie przeciwko Piotrowi - a z tym się nie zgadzam i to mi się nie podoba. |
Dorotko jakby sie innym mod tak samo zachowywal jak Piotrulek z kasowaniem tematow tak samo bym postapil.
Moderator ma byc moderatorem a nie rozpier... całe tematy bo mu sie tak podoba
Krzysio - Sob Lut 11, 2006 18:24
Dorotka napisał/a: | ale temat został założony przez Wolfa w moim mniemaniu wybitnie przeciwko Piotrowi - a z tym się nie zgadzam i to mi się nie podoba. |
ale ma do tego prawo, wolnosc slowa :] komuna upadla 17 lat temu
ja popieram wolfa, jak bunt to bunt :P
Frycek - Sob Lut 11, 2006 19:48
Przyjrze sie sprawie ,Piotrulek prosze o wyjasnienie (pw)
madziar - Sob Lut 11, 2006 22:02
Frycek napisał/a: | Przyjrze sie sprawie | dzięki Frycek. Bo dziś wkurzyło mnie nie na żarty, jak czytałam wypowiedzi w temacie tesco, a nagle wypowiedź wolfa zniknęła, potem moja zniknęła. Nie żyjemy na Kubie, a Piotrula to nie Fiedel Castro, zeby mówił nam czy piszemy "cacy" czy może "be". On mnie po łapkach bić nie będzie za to że mam swoje zdanie. Poza tym czytam tematy bo jestem całkiem nowa na forum i chce wyrobić sobie pogląd, a tu czytam cytat w czyjejś wypowiedzi, a wcześniej takich zdań nie znajduję, bo ktoś zwyczajnie wyrzucił i już w sumie nie wiem co autor miał na myśli. W stosunku do Piotruli mam wyraźnie ustalony pogląd. :kwasny:
madziar - Sob Lut 11, 2006 22:10
Dorotka nie sądzę ze to jest sprawa wolf - piotrula, to dotyczy wszystkich, bo każdy, nawet ten co się nie przyzna usłyszał, że on wie lepiej, każdemu pokazał ile to on ma lat, doświadczenia, a reszta nie żyła jeszcze tak długo więc się nie zna. Za każdym razem jest odwołanie do wieku i doświadczenia. Przeczytajcie jego wypowiedzi. On ich nie zaczyna od słów: moim zdaniem... On po prostu wszystko wie lepiej i to jest tak wkurzające w jego wypowiedziach. A poza tym brak krytycyzmu wobec siebie, co objawia się wyrzucanie wypowiedzi, jeśli nie zgadzają się z jego poglądem.
madziar - Sob Lut 11, 2006 22:14
Również uważam że Piotrula nie nadaje się na moda! Do reszty modów nie mam nic, bo jest ok. Ktoś tu napisał już że jest tu towarzystwo wzajemnej adoracji i że ludzie się wycofują przez to. Więc Państwo administratorzy i moderatorzy załatwcie ten problem, zeby w końcu wróciła miła konstruktywna jasna atmosfera na forum, bo naprawde ludzie są tu w porządku.
Mariusz - Sob Lut 11, 2006 23:56
A Wy się na użytkowników nie nadajecie. Tyle !
Za dużo ględzenia ....
Od tego macie PW.
Aither - Nie Lut 12, 2006 00:03
mwahahahahahaaaaa :rotfl: nie no to juz jest smieszne :) z niecierpliwoscia bede obserwowac dalszy ciag tej tragicznej telenoweli :D
ziutek997 - Nie Lut 12, 2006 00:09
Dobrze że forum jest moderowane... ale sam byłem swiadkiem jak znkiały posty na temat które poprostu się nie podobały a zostawał OT... nie wiem kto był tego sprawcą ale jest to faktem.
Moderator powinien pilnować porządku a nie wprowadzać cenzurę :) I chba o to chodziło założycielowi tego tematu :)
madziar - Nie Lut 12, 2006 00:14
Mariusz napisał/a: | A Wy się na użytkowników nie nadajecie. Tyle ! |
Zauważ ze bez użytkowników nie byłoby co moderować. Akurat ten topic służy temu by pewne rzeczy wyjaśnić a nie znów zacimniać odsyłać na pw, żeby rozmyły się jak we mgle. Może trochę szczerości, jeszcze nikogo nie zabiła :D
Aither - Nie Lut 12, 2006 00:18
madziar, zabic nie zabila ale nie raz urazila "dume" elity :)
Mariusz - Nie Lut 12, 2006 00:19
Mnie też się nie podoba zaistniała sytuacja, jest kilka nieprawidłowości, ale zrozumcie !
Użytkownika też obowiązuje jakiś regulamin !
Aither - Nie Lut 12, 2006 00:21
No zarabiscie uzytkownik ma sie czuc zaszczuty regulaminem a mod ma go miec w (...) tak? no to chyba cos tu nie gra w takim razie... to niech wszyscy beda modami i bedzie spokoj kazdy bedzie mial to samo prawo miec regulamin w (...) :) prosty szpill
ziutek997 - Nie Lut 12, 2006 00:21
Cytat: | Użytkownika też obowiązuje jakiś regulamin ! |
jaknajbardziej się zgadzam :) i nie będe się gniewał gdy zniknie jakiś mój OT... :)
Ale czasami faktycznie mozna odnieść wrażenie że administracji forum zależy tylko na urzytkownikach któzy mają takie samo zdanie jak oni i wypowiadają się tylko pozyywnie... a rozmowa polega na wymianie zdań a nie na przytakiwaniu :)
madziar - Nie Lut 12, 2006 00:29
dlatego może niech admini i modzi trochę pogłówkują co zrobić, zeby nie było samowolki i prywaty w kasowaniu. bo narazie to zabawa w podchody i czary mary pościk znika. Niech to nie opiera się na władzy absolutnej jakiegoś jednego moda. Bo do czego to prowadzi? że na forum jest taka poprawność polityczna, że ze słodyczy to się mdło robi. Demokracja na tym polega, żeby nie tylko krytykować, ale samemu też umieć przyjąć krytykę. Wiem, że najlepszy user to grzeczny lub martwy user. Ale kto powiedził, że będzie lekko ;)
Aither - Nie Lut 12, 2006 00:30
raczej kto powiedzial ze jestesmy grzeczni albo martwi :D no ja osobiscie ani jedno ani drugie :D
ziutek997 - Nie Lut 12, 2006 00:33
Mnie to drażni tym bardziej że w morzu OT znikają akurat posty które są na temat...
Nie wysuwam tu oskarżen do konkretnych osób.. bo nie wiem kto i co... ale coś jest nie tak :)
madziar - Nie Lut 12, 2006 00:37
ziutek997 napisał/a: | Mnie to drażni tym bardziej że w możu OT znikają akurat posty które są na temat |
Własnie i ja potem się zastanawiam, czy taka tępa jestem, że nie zrozumiałam problemu, czy może jakiś sprytne rączki coś wycięły i teraz to sie kupy za cholerę nie trzyma ;)
MajkeL - Nie Lut 12, 2006 00:58
Wypowiedziałem się na ten temat, ale tak mnie korci że napiszę coś jeszcze... :P
Jesli mieliście coś do Piotrulka to czemu teraz się wypowiadacie, czemu teraz wypisujecie że ktoś Wam wyciął topik lub wypowiedz, pisząc w tym temacie kierujecie te podejrzenia na niego, a czy tylko on jest moderatorem ??
Chciałbym Wam takze przypomnieć że temat jest rozpatrywany tylko z wypowiedzi wolfa...... a czy ktoś się zastanowił czy wypowiedz nie została zbyt "ukoloryzowana" ??
Nie chciałbym tu obrażać czyichś "powążnych wypowiedzi", ale dla mnie to poprostu
"Burza w szklance wody"
:oczami:
THE END
:cisza: :rotfl:
wolf - Nie Lut 12, 2006 08:02
Nic nie musze koloryzowac, bo wlepilem poscik co zostal od dnia dzisiejszego skasowany 4 dni temu.
U piotrulka łatwo przewidziec ktore posty znikna.
No tak ale niektore osoby za chiny nie umia pojac że co napisałem to prawda , a nie koloryzowanie czy wymyslanie.
Pozatym odp na twoje pytanie czemu moze inni sie nie wypowiadali wczesniej na skasowane posty, bardzo proste bo Piotrulek używa takich metod :cisza: jeszcze raz uzyje mloteczka to bedzie żle ,również czeste jest grozenie regulaminem.
Co mozna bylo czesto w jakich kolweik tematach przeczytac bylo.
Może niektorzy mowia dam sobie spokoj bo jeszcze wylece przez niego z forum, a ja mam to gdzieś, nikt mi nie bedzie grozic regulaminiem, już od niego sie tych grożb naczytalem i w topikach i w privach.
madziar - Nie Lut 12, 2006 08:10
tak tak Majkel i jeszcze dziub w ciup, co? Moja wypowiedź zninęła zaraz po zniknięciu wypowiedzi wolfa, bo nie omieszkałam powiedzieć co myślę. Mówię to ofen bo nie zamierzam się ukrywać po pw i dyskutować z piotrulą po czymś takim. Już nie raz wcześniej widziałam jak odpowidał ludziom i jak znikały wypowiedzi. Nawet liczyłam, ze jak wstanę to juz tego tematu nie będzie, albo chociaż mojej wypowiedzi. A tu proszę wszystko jest. Tylko Piotrula milczy.
Dorotka - Nie Lut 12, 2006 08:18
wolf napisał/a: | No tak ale niektore osoby za chiny nie umia pojac że co napisałem to prawda | a może poprostu niektóre osoby potrafią się porozumiewać w cywilizowany sposób a nie zakaldają bzdurne tematy w stylu "nawrzucajmy komuś bo go nie lubię". Jest temat poświęcony pracy moderatorów - już nieraz było w nim gorąco o ile dobrze pamiętam. Są admini, którym wcześniej jakoś nie sygnalizowałeś tego, że tak Ci źle i szaro bo Cię Piotr gnębi. Pewnie - lepiej założyć temat "bluzgi na Piotrulka" i przy okazji wyładować się w towarzystwie paru osób, które wcześniej jakoś nie narzekały a teraz nagle kreują się na wojowników o wolność słowa.
Jeżeli nawet masz rację to forma w jakiej swoje racje przedstawiasz jest żenująca i momentami śmieszna - jak na mój gust.
wolf - Nie Lut 12, 2006 08:22
hehe cos mi sie zdaje Dorotko że masz smieszny gust.
Jakbyś nie wiedziała to jest to forum i dział ogólny. I mam prawo sie wypowiedzieć w tym dziale.
Tak pozatym jak Piotrulek jest takim dobrym Moderatorem to moze ankiete zrobic czy jest dobrym moderatorem czy nie, jak jest dobrym to nie ma co sie martwic o wynnik ankiety
madziar - Nie Lut 12, 2006 08:39
dorotko uważasz że osoby które się tu wypowiedziały nie potrafią się wypowiadać w cywilizowany sposób? trudno. To twoje zdanie. Moze ci co się wypowiedzieli wcześniej po prostu zostali potraktowani jak ja wczoraj (skasowano moją wypowiedź) :mad: Mogę się tu wypowiadać tylko na temat kremów, szamponów i odżywek, tylko czy o to chodziło autorowi forum? Przydałby się wolność słowa. Ja powiedziałam na ten temat już wszystko.
Dorotka - Nie Lut 12, 2006 08:45
wolf napisał/a: | to moze ankiete zrobic czy jest dobrym moderatorem czy nie | no rewelacyjny pomysł - mamy już temat "Piotrulek jest do bani", zróbmy jeszcze ankietę, potem zróbmy jeszcze tarczę ze zdjęciem Piotrulka do której będzie można rzucać lotkami na spotkaniach forumowych, a najlepiej wogóle zmińmy nazwę forum na "Gliwiczanie kontra Piotrulek".....
madziar napisał/a: | uważasz że osoby które się tu wypowiedziały nie potrafią się wypowiadać w cywilizowany sposób? | uważam, że mogły na ten temat napisać w temacie, który do tego jest stworzony, mogły zwrócić się w tej sprawie do adminów a nie robić polowanie na czarownice w takim stylu - napisałam to już parę razy ale jakoś niektórym czytającym wyraźnie to umyka
madziar - Nie Lut 12, 2006 08:53
:znudzony:
frohike - Nie Lut 12, 2006 09:22
Dorotka napisał/a: | uważam, że mogły na ten temat napisać w temacie, który do tego jest stworzony, mogły zwrócić się w tej sprawie do adminów a nie robić polowanie na czarownice w takim stylu - napisałam to już parę razy ale jakoś niektórym czytającym wyraźnie to umyka |
widac to jest tylko twoje zdanie bo gdyby rzesza modkow tez tak uwazala to temat juz dawno zostalby scalony :)
osobiscie juz kilka razy byly klotnie zwiazane z OT i nie podoba mi sie to bardzo
bo znikaja tylko OT powodujace goraca dyskucje a nie znikaja OT o (...) maryni
nawet Dana pisala ze nie wypowiada sie w drazliwych topikach bo jej posty znikaja a nie spotkalem sie z tym aby Dana kiedykolwiek obrazila kogos w swoim poscie
Dorotka - Nie Lut 12, 2006 09:31
kobi napisał/a: | 1. Topik ten jest wynikiem walki miedzy wolfem a Piotrulkiem a nie rzeczową sprawą.
2. No tak, jak my możemy śmieć usuwać czyjeś posty? Rozpiździjmy całe to forum i już. Po co jakiekolwiek tematy? Zróbmy tylko jeden topik i każdy będzie pisał co chciał, zero kasowania, cenzury... bo po co? Moze zlikwidować funkcję moderatora? |
że przypomne zdanie jednego z modków na ten temat ;)
Oczywiście, że już kilka razy były kłótnie na ten temat - i wcale nie sądzę że są bezzasadne czy niepotrzebne. Jak najbardziej trzeba w jakiś sposób sprawę załatwić. Mnie się poprostu nie podoba zakładanie tematu "przeciw" jakiejś osobie, szczególnie jak tej osoby akurat nie ma i nie może się odnieść do tego co się o niej wypisuje.
Aither - Nie Lut 12, 2006 11:06
Dorotka napisał/a: | które wcześniej jakoś nie narzekały a teraz nagle kreują się na wojowników o wolność słowa |
Chwilunie... zimna wojna trwa nadal od kiedy starzy modowie zrezygnowali z pelnienia tej funkcji bo z adminami sie dogadac nie szlo... nie wiem czy w tedy bylas juz czy nie... ale te sprawy byly juz poruszane znacznie wczesniej ale... jak ja robilam burde o to to wszystkie posty moje tez zniknely z topica "moderatorzy" zostaly tylko takie z ktoprych wynika ze czepialam sie o nic bo wszystko bylo cacy i super... a ja taka zla i niedobra sie nagle czepiam... dalej wnioskuje abys zapoznala sie z sytuacja...
Dorotka napisał/a: | szczególnie jak tej osoby akurat nie ma i nie może się odnieść do tego co się o niej wypisuje. |
tutaj sie nie zgodze Piotrulek byl na forum w tym czasie i na pewno "psy" doniesli mu juz o tym topicku...
Frycek - Nie Lut 12, 2006 11:54
Post zablokowany
|
|
|