|
|
dupiate forum
|
 |
Z życia wzięte ;) - Paczka z Niemiec
Bary i swinki - Pon Gru 26, 2005 16:01 Temat postu: Paczka z Niemiec Nie wiedziałem gdzie to umieścić jeśli sie pomyliłem to pewnie Kisia mnie naprostuje :P
Żeby nikt do mnie nie miał pretensji to nie umiezcze tu żadnych nazwisk :P
w każdym razie do pewnej mojej znajomej przyszła paczka z niemiec jakieś tam słodycze i prezent w każdym razie pudełko było całe wypełnione jakimiś takimi bobkami białymi, które ta osoba pierwszy raz widziała takie miękkie i wogóle no i skosztowała :D i zasmakowało jej to mimo że nie wiedziała co to jest :D kiedy ja to zobaczyłem i mi to opowiedziała zacząłem sie śmiac straszliwie:D ta osoba mówiła mi że to jest słodkie i wogóle że to nie może być żaden steropian...Także teraz nie wiem może ktoś będzie wiedział co to teraz za cuda wymyślają bo ja podejrzewam że to jakiś lepiej rozkładalny steropian roślinny czy coś ale moge si emylić wiec chce sie zapytać co to może być wziołem ze dwa bobki jakby ktoś chciał obejrzeć :D
Szamanka - Pon Gru 26, 2005 21:45
Bary jak bys mi tego " cudenka" zdjecia podeslal, to moze okazalabym sie pomocna :D
albo szczegolowy opis
smaku
wygladu :D
Krzysio - Pon Gru 26, 2005 21:58
jak mozna zjesc steropian ? :suchy:
Dorothea - Pon Gru 26, 2005 23:35
:zdziwko: :zdziwko: białe bobki :zdziwko: :zdziwko: :?: :?:
kisia - Pon Gru 26, 2005 23:53
Bary i swinki napisał/a: | było całe wypełnione jakimiś takimi bobkami białymi, |
ja kiedyś wysyłałam do kolezanki wazon, a że nie miałam steropianowych bobków :rotfl: kupiłam chrupki , jak one się nazywały, yyyy chyba Flipsy i nimi wypełniłam pudełko, też było miekkie i słodkie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: może ta osoba z Niemiec tez tak zrobiła :rotfl: :rotfl:
Bary i swinki - Wto Gru 27, 2005 01:42
no właśnie bardzo to podobne do tych flipsów tylko nie kruche ale bardziej elastyczne można to zgnieść ale już nie powraca do poprzedniej postaci nosz kurde nie wiem ale to chyba jakiś rodzaj steropianu...
Major - Wto Gru 27, 2005 10:16
Może to pianki :D Takie do jedzenia...
trunks - Wto Gru 27, 2005 14:23
ee nie wiem nigdy nie dostalem zadnej paczki z efu, bo nie mam tam rodziny :oczami:
cinque - Wto Gru 27, 2005 16:03
Bary i swinki napisał/a: | ale to chyba jakiś rodzaj steropianu... |
takie wypełnienie, owszem, widziałam parę razy....
ale nigdy tego zjeść nie próbowałam... :zdziwko: nie przyszło mi do głowy... człowiek jest jednak ograniczony... :rotfl:
p4cz3k - Wto Gru 27, 2005 16:07
cinque napisał/a: | człowiek jest jednak ograniczony... Rotfl |
i tu sie z Toba nie zgodze :=] jesli jest to tylko wypelnienie to moze wynalazl lekarstwo na glod :P
a jesli jest to jakies tam "jedzonko" to poprostu sprobowal izjald (kto pyta nie bladzi...widac ze kto probuje tez nie :P)
Szamanka - Wto Gru 27, 2005 16:33
:szok: :szok: :szok:
w kazdej otrzymanej paczce znajduja sie te biale " bobki" :rotfl:
az dziw bierze, ze ktos postanowil to sprobowac :zdziwko:
nastepnym razem, tez tak zrobie...powiem Wam, jakie byly wrazenia smakowe :rotfl:
Major - Wto Gru 27, 2005 23:55
Bary Ty lepiej napisz czy Ci znajomi jeszcze żyją ! Bo jeszcze Szamanka nam się zatruje jakimi bobkami i będzie jedna Foremka mniej :P
Bary i swinki - Sro Gru 28, 2005 13:00
Tak żyją po zjedzeniu 6 czy tam 7 i na żadne bóle sie nie skarżył nikt :)
Tobi - Pon Sty 09, 2006 10:35
To jest właśnie taka pianka do wypełniania paczek i na pewno nie jest to pianka spożywcza :rotfl:
|
|
|