|
|
dupiate forum
|
 |
Ciekawe Strony - autobusy online
p4cz3k - Pon Paź 10, 2005 17:55 Temat postu: autobusy online na pewno nie jedno z Was porusza sie autobusem :=]
polecam pewien nr Gadu Gadu - 1913366 - mianowicie juz mowie jak z niego kozystac :=]
dodajecie go do swojej listy i piszecie - START - dostajecie wiadomosci zwrotną i wpisujecie GOP (oczywiscie mozecie sprawdzic tez autobusy z innych rejonow kraju :P ale jakos mnie to narazie nie interesuje:P) - a nastepnie automacik wysyla wam wiadomosci - aby podac nr autobusu - jak wyslecie dostaniecie kierunke w ktorym dany autobus jedzie - wybieracie - nastepnie nr przestanka z listy ktora otrzymacie - a pozniej czy ma to byc dzien wolny / roboczy / czy niedziela - swieto .
nie wiem czy przedstawilem to wystarczajaco prosto i dostepnie :=] ale sam czesto z tego kozystam :p nie sprawdza sie to coprawda w chwili kiedy sprawdzacie ktory autobus bedzie wam pasowal - gdyz moze to trwac za dlugo - ale gdy macie upatrzony jakis autobus i tylko chcecie wiedziec o ktorej jedzie z danego przestanka to ten gadu gadu BOT sprawdza sie idealnie :=]
Dorothea - Pon Paź 10, 2005 18:14
p4cz3k super to jest, wielkie ułatwienie, musze wyprobowac....... :hyhy:
kobi - Pon Paź 10, 2005 18:39
Hehe :D Ktoś miał pomysła :super:
Major - Pon Paź 10, 2005 18:40
Uzywam tego od hmmm 3 miesiecy. Tzn czesciej uzywam karteczki ktora mam na biurku bo szybciej sprawdzic inne autobusy. Ale jak np nie mam busa z osiedla, a potrzebuje go sprawdzic to jak znalazl.
espi - Pon Paź 10, 2005 19:21
Ja jednak wolę stary, poczciwy rozkład jazdy online. :P
ziutek997 - Pon Paź 10, 2005 19:28
oo.. i znowu mogę polecić multikomunikator konnekt :P Oprucz że obsługuje rózne sieci komunikatorów to może sprawdzać pogodę... rozkład jazdy... co leci w radiu lub tv... itd :)
dzaba5 - Wto Wrz 19, 2006 22:19
ale czad :ok: :hurra:
Danielo - Wto Wrz 19, 2006 23:16
Przydatne :) :hyhy:
Major - Wto Wrz 19, 2006 23:17
Mam na liście, nigdy nie skorzystałem. Jak dla mnie mało wygodne jeśli mam sprawdzić kolejno kilka autobusów. Wrzucilem sobie do worda za to spis busów ze stronki UM Gliwice.
frohike - Sro Wrz 20, 2006 06:35
burek napisał/a: | Ja jednak wolę stary, poczciwy rozkład jazdy online. |
dokladnie, a jesli chwilowo nie ma neciku to kozystam z pliku z rozdkladem ktory mozna pobrac na kzkgop
ziutek997 - Sro Wrz 20, 2006 11:24
h t t p;//w w w jazdy.net/
To też jest dość przydatne :) Rozkład jazdy zawsze pod ręką na telefonie komurkowym :) Co najlepsze za darmo :)
Monique - Sro Wrz 20, 2006 13:25
mi sie tam podoba :) fajny jest
:)
p4cz3k - Sro Wrz 20, 2006 15:07
ziutek997 ten nr gg wlasnie z tego co pamietam pochodzi z w w w jazda.net :]
Gmeras - Sro Wrz 20, 2006 19:33
Cytat: | To też jest dość przydatne :) Rozkład jazdy zawsze pod ręką na telefonie komurkowym :) Co najlepsze za darmo :) | mam juz go od długich miesiecy jak nie roku ;) p4cz3k napisał/a: | ziutek997 ten nr gg wlasnie z tego co pamietam pochodzi z w w w jazda.net :] | tak to jest to samo :P
|
|
|