|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - kwatery, pokoje-miejsca na odpoczynek??
Jenny - Nie Cze 19, 2005 15:08 Temat postu: kwatery, pokoje-miejsca na odpoczynek?? mam do Was pytanko czy znacie jakies mile,niedrogie miejsce gdzies w Polsce lub nawet za granica ale juz przede wszystkim sprawdzone ... fajnie np. gdzies nad morzem, ale wszystkie Wasze propozycje sa mile widziane:))
oczywiscie moga to byc schroniska studenckie po prostu wszystkie oferty jakie znacie mozecie pisac:)) :) :)
Mariusz - Nie Cze 19, 2005 20:26
w w w spanie, p l
Kilka razy korzystałem i zawsze mili ludzie, wszystko tak jak w opisie ;)
Piotrulek - Nie Cze 19, 2005 21:41
Rzeczywiście kapitalny adres strony
Aither - Pon Cze 20, 2005 10:51
Jenny wszystko zalezy co to znaczy "niedrogie" :) bo to pojecie wzgledne :) i gdzie konkretnie :]
Frycek - Pon Cze 20, 2005 15:20
tez kazystalem z w w w spanie, p l ,
napisalem ogloszenie i sami do mnie napisali...ja tylko wybralem..
teraz tez korzystam
Osobiscie polecam szczawnice i splyw dunajcem :rotfl:
niezgrzeszona Stysia - Pon Cze 20, 2005 15:32
fajny wypoczynek ;)
sprzet potrzebny do fajowego wypoczynku to:
słonko,
krem do opalania,
krótkie gacie i koszulka też,
dobre samopoczucie :D
miejsce Uwaga
zielona trawka :D
jak korzystac z wypoczynku :
wystarczy położyć sie na trawce :P , popatrzeć w niebo ;) , i mielić w buzi źdźbło trawy :D
i co Wy na to ???? :hyhy:
Aither - Pon Cze 20, 2005 15:33
w splywie uczestniczylam 3 razy :) fajnie ale za 4 razem juz milo nie bylo :( przewrocilismy sie na lodzi zimno jak nie powiem co... juz nie poplyne nigdy w zyciu.
Jenny - Pon Cze 20, 2005 16:01
nio to zobacze sobie na tą stronke.... niedrogie tzn za nocleg do 25zł :)
Piotrulek - Pon Cze 20, 2005 19:35
Jenny napisał/a: | niedrogie tzn za nocleg do 25zł |
Bylem w kapitalnym miejscu w zeszlym roku na tzw kurso-konferencji,nie będe opisywal szczegółów"szkolenia",dobra??
Pensjonat z kilkoma pokojami.W pokojach albo wanna narożna,albo prysznic,do wyboru(pokoje 2 osobowe),jedzenie na dole ,piwo i inne tematy w knajpce na dole prawie za darmo,nie oplaca się iść do sklepu,takie niskie ceny.Wokoło pensjonatu pięknie zagospodarowana dzialka do opalania z grillem murowanym i miejscem do rekreacji i góry ,wspanialy Beskid Wyspowy.Z Gliwic jedzie się tam dokladnie 1,5 godziny.Super miejsce dla dwojga... :) :)
Demmo - Pon Cze 20, 2005 20:19
:hyhy: :hyhy:
a co to? :) bo tak tajemniczo opisujesz.. :]
niezgrzeszona Stysia napisał/a: | i mielić w buzi źdźbło trawy :D |
lol.. krówka mojej cioci też tak robi :rotfl:
zania - Pon Cze 20, 2005 22:30
szczawnica, bylam polecam
wisla milutko i blisko
albo pokrzywna a najblizej na daczy mojego brata, 25 km od gliwic, zielono , stawki, cisza, sprawdzone, moge dac namiar;)
Czarnulka - Pon Cze 20, 2005 22:56
Hmmm...ja polecam Międzybrodzoie Bialskie koło Bielska-Białej. :D
Nocleg-25 zeta-góey,jezioro,paralotnie,rowerki wodne,kajaki,pyszne wyżywienie w jednym :]
Fenix - Pon Cze 20, 2005 23:16
h t t p;//w w w dzwirzyno.afr, p l/
Frycek - Wto Cze 21, 2005 16:42
A ja chce w tym roku jechac tutaj
h t t p;//w w w golebiewski, p l/hotel.php?lg=pl&hot=miko&tresc=ohot
cinque - Wto Cze 21, 2005 17:01
:hyhy: Do Gołębiewskiego mówisz....
No to rzeczywiście, oczywiscie prywatnym helikopterem?
ANIUS - Wto Cze 21, 2005 17:04
Frycek napisał/a: | A ja chce w tym roku jechac tutaj |
taki moloch:) wszystkie pokoje na te samo kopyto:) hmm, a nie lepiej cos bardziej kameralnego i romantycznego na pobyt we dwoje z małym dzidzi w brzuszku:)? (cenowo wyjdzie to samo, a napewno bedzie milej)
Frycek - Wto Cze 21, 2005 17:10
dokladnie mialem namysli to
h t t p;//w w w golebiewski, p l/hotel.php?hot=miko&lg=pl&tresc=wee
jeszcze mysle,nie moge zamowic niec bo nie wiem jak sie bedzie Asia czula wiec to tylko plany..
ANIUS - Wto Cze 21, 2005 17:17
wiec proponuje Ci cos blizej, jesli masz ochote zawsze mozesz zajrzec:) na www- to nic nie kosztuje:) z cala odpwiedzialnoscia, bo spedzilam tam piekne prawie 2 tygodnie, jak jeszcze nie bylismy malzenstwem, a traktowano nas iscie po krolewsku. Ceny konkretne, ale sa znizki, mozna wiele rzeczy ustawic, a co najwazniejsze obsluga na twoje zawolanie. (Nawet poniosa Ci bagaze w cenie):) jedzenie wysmienite, szwedzki stol bardzo bogaty na sniadanie, jest w czym wybierac, a ja jestem wybredna:)
Jest to nasz bliziutki Ustron ( wiec nawet jakby Asia sie zle czula, to masz blisko 1,5 h do domu, wiec nie ma sie czym martwic) Pokoiki super, duzo miejsca, lazienka przestronna , naprawde polecam na wyjatkowy wypad, Golebiewski sie nie umywa:) tu mozesz zawsze poprosic o atrakcje specjalne :) dlA ZAKOCHANYCH :)))
zajrzyj w w w alexado, c o m, p l
Frycek - Wto Cze 21, 2005 17:23
z tego co widze to cenowo podobnie....nie maja basenu :P .
koszt apartamentu 550zl za dobe czyli 1100 ....no nie wiem zalezy kto co lubi.....plany mam,jeszcze biore inne hotele pod uwage :)
zobaczymy :)
ANIUS - Wto Cze 21, 2005 17:27
Frycus, tam nie trzeba apartamentu, tam pokoje 2-s-osobowe z lozem malzenskim sa juz klasa:) a do tego jest bardzo czysciutko, smieja sie, ze "szef wchodzi pod lozko sprawdzic kurze" (szef jest bylym ministrem...tzn jest wlascicielem) zreszta spedzilam z nim swieta przy jednym stole:)))
a poza tym jesli chcesz zobaczyc wiecej moge Ci wyslac na PW pare fotek:)
oczywiscie nie namawiam, wybierz sobie taki hotel, abyscie we trojke :rotfl: byli zadowoleni:)
Frycek - Wto Cze 21, 2005 18:46
no to podeslij zdjecia..ale nie podoba mi sie wyposazenie.Mam z gory zalozony plan :]
ANIUS - Wto Cze 21, 2005 19:31
Frycek napisał/a: | z gory zalozony plan |
hmmm, plan :) to brzmi niecnie :hyhy: :hyhy: :hyhy:
znajde czas to poszukam plytki i Ci jutro podesle
Jenny - Wto Cze 21, 2005 20:08
hotel ?? nio nio Frycek na pewno mnie stac :P pisze ze do 25 zł za dobe :rotfl: nio ale ok rozumiem rozrzutnosc przedwakacyjna :hyhy: ja mowie szukam tanszych niz takie hotele wszystkim dzieki za oferty mozna dalej pisac wybiore najfajniejsze :D
Frycek - Wto Cze 21, 2005 20:50
Jenny napisał/a: | pisze ze do 25 zł za dobe |
w tym co podala Anius ?? to ja chyba slepy jestem :zdziwko:
h t t p;//w w w alexado, c o m, p l/?h=5
ANIUS - Wto Cze 21, 2005 21:29
Frycek, Jenny chodzilo o to, ze ona do 25 zl szuka:) w mojej propozycji byla wielokrotnosc:) tej sumki:)
kisia - Wto Cze 21, 2005 22:08
ja jestem w trakcie poszukiwania czegoś na wakacje.
Najbardziej interesuje mnie morze. Myślałam o Jastarni :)
Harnaś - Wto Cze 21, 2005 23:35
No podobno u Świętego Piotra w Niebie można fajniutko i niedrogo wypocząć, aczkolwiek osobiście jeszcze tego nie sprawdzałem.Podobno zawsze mają tam pogodę i wszystko czego tylko dusza zapragnie :hyhy:
darkenstein - Sro Cze 22, 2005 00:47
kisia wybierz mielno tez tam bede :hyhy:
niezgrzeszona Stysia - Sro Cze 22, 2005 09:04
Demmo napisał/a: | lol.. krówka mojej cioci też tak robi |
dzięki za porównanie :zdegustowany:
Demmo - Sro Cze 22, 2005 09:05
:wstyd: :zawstydzony:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jenny - Sro Cze 22, 2005 11:47
Harnaś napisał/a: | No podobno u Świętego Piotra w Niebie można fajniutko i niedrogo wypocząć, aczkolwiek osobiście jeszcze tego nie sprawdzałem.Podobno zawsze mają tam pogodę i wszystko czego tylko dusza zapragnie :hyhy: |
wole tego nie sprawdzac :rotfl:
frohike - Sro Cze 22, 2005 11:53
ja tez nie chce tego sprawdzac
espi - Sro Cze 22, 2005 14:59
Jadę do Brennej. Cichutko, niedrogo, powietrze czyste, rzeka i blisko. Jedyny minus to brak netu. :rozpacz:
Piotrulek - Sro Cze 22, 2005 15:08
burek napisał/a: | Jadę do Brennej |
Ale masz fajnie...tylko pozazdrościć...bylem kiedyś w Brennej - Spalone
lisza - Sro Cze 22, 2005 17:10
Brenna jest GIT co jakis czas tam jestem i zawsze jest ostra zbawa :D - w pubie pod Lipkami :D
Jenny - Sro Cze 22, 2005 19:43
to moze ktos mi tutaj napisze jakies konkretne namiary na wypoczynek w Brennej? cio? :)
Frycek - Sro Cze 22, 2005 20:50
moja siostra jezdzi ciagle do brennej :D
frohike - Sro Cze 22, 2005 22:53
Ja do Brennej zawsze na jeden dzionek jezdzilem ale jdna z fajniejszych wiosek w naszych Beskidach
Frycek - Sro Cze 22, 2005 23:37
Jenny , jesli szukasz ciszy, to polecam
h t t p;//republika, p l/orawski/
bylem tam kiedys na wakacjach, cisza,sloneczko,gory, poprostu fajnie.Mam mile wspomnienia :D
i jest tanio :)
Jenny - Czw Cze 23, 2005 10:23
hmmmm nio dzieki za namiar sprawdze na pewno :)
Fenix - Czw Cze 23, 2005 12:50
:( Co do wypowiedzi Frycka nie ważne gdzie spendzisz ten miesiąc miodowy i za ile , ale z kim bo jeśli jest miłość to dużo do szczęścia nie jest potrzebne czy to hoteł Gołembiewski czy inny czasem szkoda wydać tak duże pieniadze za 2 dni za to możesz spendzić tydzień nad morzem i nie warto czegoś robić na pokaz...............
Frycek - Czw Cze 23, 2005 14:21
Fenix napisał/a: | nie warto czegoś robić na pokaz............... |
to nie na pokaz..uwazam ze Asia zasluguje na taki prezencik odemnie :)
ale rozwazam jeszcze inna mozliwosc..niestety nie moge sie wybierac zadaleko
espi - Czw Cze 23, 2005 14:28
Jenny napisał/a: | to moze ktos mi tutaj napisze jakies konkretne namiary na wypoczynek w Brennej? cio? :) |
Nie ma sprawy mogę podać, ale pan właściciel domu przyjmuje tylko osoby z dziećmi, ewentualnie w ciąży, więc musiałabys się pośpieszyć. ;)
Chcesz?
Jenny - Czw Cze 23, 2005 15:17
hahaha burek nio Ci Ty zartujesz?? :rotfl: powaznie??? ;)
Demmo - Czw Cze 23, 2005 22:06
ekhmm.. wszystko w swoim czasie :hyhy: kiedyś sobie tam z pewnością pojedziemy.. ale jeszcze nie teraz :rotfl:
kisia - Pią Cze 24, 2005 01:58
hahaha Demmo sie wystaszył :rotfl:
Demmo - Pią Cze 24, 2005 09:06
:zawstydzony: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Appo - Pią Cze 24, 2005 09:08
Chatka Studencka w Wilkowicach-Bystrej :]
Jenny - Pią Cze 24, 2005 09:46
Appo moze jakies konkretne namiary na pw mi napiszesz?? :D
kaszanna - Pią Cze 24, 2005 11:37
Kurcze, tyle osób jeździ do Brennej :) Ja spędziłam tam 6x2 miesiące ;) Baardzo chętnie bym tam wróciła.
Jenny - Pią Cze 24, 2005 12:33
kisia napisał/a: | hahaha Demmo sie wystaszył :rotfl: |
a cio to jest wystaszył? :D hehehe
kisia - Pią Cze 24, 2005 23:43
Jenny :P
espi - Sob Cze 25, 2005 11:50
Jenny napisał/a: | hahaha burek nio Ci Ty zartujesz?? :rotfl: powaznie??? ;) |
Poważnie. Jak najpoważniej. Pan nie lubi imprezującej młodzieży za to lubi dzieci, więc na wszelki wypadek młodym bez dzieci pokoi nie wynajmuje.
kisia - Sob Cze 25, 2005 14:30
a może pojade w gorki :?: ale ja nie lubię górek, w gorkach mi się nudzi :/
Aither - Nie Cze 26, 2005 12:16
blisko i nie drogo... domki przy czechowicach :] mozna sie zaszyc i nikt nikogo nie znajdzie :] heheheheheh przyjemne miejsce... napawajace czlowieka spokojem i optymizmem :) jedno z moich ulubionych miejsc :]
Demmo - Nie Cze 26, 2005 14:24
a jak tam wygląda sprawa kosztów? bo byliśmy tam kiedyś na jednej wielkiej imprezce, ale wtedy nie my płaciliśmy :hyhy:
Aither - Nie Cze 26, 2005 17:00
Bylam tam dwa lata temu i ja tez nie placilam :D ale z tego co slyszalam koszty sa zadziwiajaco niskie :) z Tym ze dla mnie osobiscie to za blisko domu :) ale dla kochankow w sam raz :hyhy:
truten - Nie Cze 26, 2005 19:19
Cytat: | a może pojade w gorki ale ja nie lubię górek, w gorkach mi się nudzi |
Zapraszam w okolice Śnieżki
h t t p;//w w w western, c o m, p l/index.htm tam nie powinnaś się nudzić
Aither - Nie Cze 26, 2005 19:22
wchodzilam na sniezke :D zajefajnie bylo :) tylko ze po niej potrzebny byl mi masazysta na full etat ;)
niezgrzeszona Stysia - Czw Cze 30, 2005 15:06
Jutro jade na wioche na weekend :rotfl:
spotkanie z naturą :hyhy:
jedyna rzecz która mnie martwi to fakt iż do najbliźszego sklepu jest 5 kilosów to sobie pochodzeee :D
cosik wydaje mi sie ze przyjade bardziej zmeczona niż wypoczęta :zdziwko:
KMoonwalker - Czw Cze 30, 2005 17:57
he he ... pamiętam ten problem z moich wakacji kilka lat temu ... oj zaopatrzenie imprezy gdy samochód siadł było koszmarem z lekka :hyhy:
miłego aktywnego wypoczynku :hyhy: :rotfl: :hyhy:
*motylek* - Sro Kwi 12, 2006 19:40 Temat postu: kwatery, pokoje-kto poleci witam! ja tu z takim pytaniem, moze ktos z Was ma sprawdzone kwatery nad morzem..był gdzies co moglby polecic :) w miare niedrogo... to podzielcie sie :p
Mariusz - Sro Kwi 12, 2006 19:58
Caałe Pobierowo ;)
*motylek* - Sro Kwi 12, 2006 21:06
moze cos konkretniej :-) jakis pensjonat...jakas agroturystyka i namiary :-) o to mi glownie chodzi :P
Szamanka - Sro Kwi 12, 2006 21:36
motylek polecam male miasteczko nie daleko Ustki-Rowy.
Bede musiala poszperac w moich starociach i mozliwe, ze znajde nazwe kwatery w ktorej mialam noclegownie podczas urlopu :D . Ludzie bardzo mili i cena byla tez przystepna, a najwazniejsze, ze blisko morza
kisia - Sro Kwi 12, 2006 21:43
*motylek* poczytaj sobie topik h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=1172]Znacie jakies fajne miejsca na odpoczynek
*motylek* - Czw Kwi 13, 2006 14:50
Szamanka jakbys znalazla konkretne namiary to by było świetnie :-) i bardzo dziekuję :*
Szamanka - Czw Kwi 13, 2006 14:54
Szukalam tej kwatery w necie...ale nie znalazlam...za to inne tez sa w miare ciekawe i przystepne
wejdz moze w gogle i wystukaj Rowy......popatrz, zapytaj...ja oczywiscie wezme sie za szukanie tego co posiadam.
Miejscowosc naprawde warta polecenia...mala, ale ciekawa, jest wiele atrakcji...a zawsze mozna sie wybrac autobusem do Ustki, Leby czy Slupska
mnie sie bardzo podobalo
i najwazniejsza...plaze nudystow ktora byla kiedys w Chalupkach przeniesli do Rowow :hyhy:
Piotrulek - Czw Kwi 13, 2006 18:26
pooglądaj sobie stronę w w w spanie, p l,tam jest wiele ciekawostek
*motylek* - Czw Kwi 13, 2006 21:52
przegladam to tam..:) no ale termin lipcowy to albo juz oblezony albo po 50zl za osobe a to troche za duzo...:/ jak nie to w ciemno sie pojedzie :-)
ansc - Czw Kwi 13, 2006 22:06
kiedyś byłam tutaj h t t p;//w w w bialogora.gd, p l
Bardzo fajne miejsce dla osób lubiacych aktywny wypoczynek, daleko do plaży ale za to dookoła lasy, mozna wybrać plażę w tzw "centrum" albo pujść/pojechać na rowerku na dziką plażę lasem. W samym hotelu jest dość drogo, ale camp ma dość znośne ceny.
Z doświaczenia wiem, że dla osób lubiących zgiełk i leżenie do góry brzuchem to moze byc tam nudno ( oczywiście o sobie NIE piszę ;) )
Fenix - Czw Kwi 13, 2006 22:24
Hmm ja polecam moje kochane Dźwirzyno mam rozumieć że szukasz pokoju zawsze mógłbym pogadać z kim trzeba zna się miejscowych ...hehe a i tak wszystko zależy od pogody obojetnie gdzie byś nie pojechała...
*motylek* - Pią Kwi 14, 2006 19:16
Fenix tak szukam pokoju dla 2 osob :-) mi to obojetne gdzie byle niedaleko morze :-) (tak sobie je w tym roku jakos ubzduralam) w zeszlym roku jak bylo te kilka dni upalow na slasku to u mnie akurat lalo i caly moj wyjazd byl w temp. 20stopniowej ale i tak fajnie bylo :-) a na pogode w Polsce sie raczej nie trafi albo sie dorbze wezmie urlop w pracy albo nie :-P
To mowisz znasz tam kogos i moglbys cos polecic?? :-) nie stwarzalabym :hyhy:
Tylko w tym problem ze ja to narazie wstepnie planuje :/ jeszcze konkretnie daty nie mozna ustalic ( mysle ze gdzies tak kolo polowy lipca konca lipca) , ale juz szukam :-)
darkenstein - Sob Kwi 15, 2006 00:38
Fenix, :ok: zreszta pobierowo tez jest OK jak jade w ciemno to zawsze mam opcje ze moge sie przespac na kolegi dzialce w Dzwirzynie warunki troche spartanskie ale co tam mam klucze jak ktos by nie mial gdzie spac to sluze pomoca :D
kisia - Sro Lip 23, 2008 01:10
ponieważ lada moment mam niby iść na urlop zaczęłam rozglądać się za kwaterami nad morzem, może mi coś polecicie ?
moje wymagania - zero komarów, czysta ładna plaża :rotfl: , pokój 4-ro osobowy z łazienka, blisko morza :D, tanio :D
p4cz3k - Sro Lip 23, 2008 08:52
h t t p;//trojmiasto.gumtree, p l/
moze tu cos znajdziesz :)
a nie lepiej jakies last minute ? chorwacja / bulgaria / grecja ? lub cos w tym stylu :)
kisia - Sro Lip 23, 2008 09:44
p4cz3k, dziękuję. p4cz3k napisał/a: | nie lepiej jakies last minute ? chorwacja / bulgaria / grecja ? lub cos w tym stylu :) | oferty na jakie sie natknęłam nie bardzo mi odpowiadały
Bot - Sro Lip 23, 2008 13:33
kisia, Regency Plaza Resort w Egipcie... blisko morza i bez komarów :D
krystian - Sro Lip 23, 2008 17:39
kisia napisał/a: | oferty na jakie sie natknęłam nie bardzo mi odpowiadały | cenowo? zawsze mozna sie dogadac, szczegolnie jesli to jest oferta "lasta minuta":P w zasadzie cokolwiek by ci nie odpowiadalo mozna sie z nimi dogadac. no chyba, ze miejsca ci nie odpowiadaja. ale kazde biuro podrozy ma inne. kolega tak wyjezdza co 2 tygodnie, dogaduje sie co do wszystkiego. i z tego co mowil, zaden wyjazd na weekend nie kosztowal go wiecej niz to co zarobi w ciagu 1 dnia. wiec trzeba po prostu negocjowac
Basia K - Sro Lip 23, 2008 23:18
Kisia moja wymagająca rodzinka :zdegustowany: jeździ co roku do h t t p;//irena.wrewalu, p l/]pensjonatu w Rewalu.
Inny namiar też w Rewalu Zbigniew Lesiak ul.Rybacka 14 tel. 091 386 2844
kisia - Sro Lip 23, 2008 23:29
Basia K, dziękuję, Rewal to jedna z miejscowości o jakich myślałam :D
Szamanka - Czw Lip 24, 2008 09:42
Kiska, polecam tez Rowy
Arex30 - Czw Lip 24, 2008 10:19
ale które ...
kisia - Czw Lip 24, 2008 11:28
to zależy jakie wykopią ;)
Arex30 - Czw Lip 24, 2008 12:43
aaaaaaaaa
rozumiem