Nowe mieszkania na ul. Dziewanny, koło Świętojańskiej |
Autor |
Wiadomość |
gatoo
Wysłany: Pon Cze 06, 2016 21:47 Nowe mieszkania na ul. Dziewanny, koło Świętojańskiej
|
Imię: Agnieszka
|
Witam, na ulicy Dziewanny stoi nowy blok wybudowany od JW Inwestycje Sp.zo.o. Przymierzam się do zakupu.
Jednak zaskakuje mnie, że nie ma informacji o tym deweloperze, o jego wcześniejszych realizacjach. Na innym forum ktoś powiązał tę firmę z PB Feniks, które ma bardzo złą opinię.
Ponadto mało z tych mieszkań jest zamieszkanych, a część z lokatorów wciąż czeka na akty notarialne - co nieco budzi moje wątpliwości.
Czy ktoś coś wie w tym temacie?
Będę wdzięczna za wszelkie info.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
evika
Wysłany: Sob Paź 22, 2016 06:50
|
|
Czy są tu na forum osoby, które zakupiły tam mieszkanie? Jestem w trakcie i chciała bym porozmawiać z osobami, które również obecnie nabywają tam nieruchomość. |
|
|
|
|
mallema
Wysłany: Pią Lut 03, 2017 11:36
|
Imię: Kamila
|
Witam,
widzę, że ktoś szukał informacji na podobny temat co ja :) Wiadomo może już coś więcej o tych nowych mieszkaniach? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|