Nocleg Gliwice i okolice |
Autor |
Wiadomość |
kk
Wysłany: Wto Sty 08, 2013 08:15 Nocleg Gliwice i okolice
|

Imię: Krzysztof
|
Grupa osób (ok. 10) poszukuje noclegu w Gliwicach (ew. Zabrze, Knurów). Co można im polecić? Dobrze by nie było to odludzie - znajomi ze śląska chętnie by się z nimi spotkali czy to na miejscu czy też w pobliskiej knajpie. |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Wto Sty 08, 2013 09:51
|

Imię: Mjeetek
|
Kiedyś przynajmniej dosyć tanio i nie tak daleko od centrum:
Cytat: | Hotel Garnizonowy
44-100 Gliwice, Zawiszy Czarnego 5
śląskie
Tel.: 322312989 |
|
|
|
|
|
llaneta
Wysłany: Wto Sty 15, 2013 12:11
|

|
Tanio i blisko centrum to jest w schronisku młodzieżowym tu jest link h t t p;//ww.zsti.gliwice, p l/ptsm/slazaczek/cennik.html |
|
|
|
|
dawidmrowinski
Wysłany: Pią Gru 09, 2016 09:09
|

|
Ja tam polecam noclegi w Katowicach :) W sensie, nie żeby w Glwiicach były złe, tylko mieszkając tutaj po prostu nigdy nie musiałem z nich korzystać. Byłem natomiast kilkukrotnie tutaj: mariacka13, p l
To pokoje w samym centrum Katowic, przy ul. Mariackiej. Mają świetny design, który wpada w oko :) Druga sprawa, że DTŚ z Katowic do Gliwic to jakieś 20-25 min. |
Ostatnio zmieniony przez Bot Pią Gru 09, 2016 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|