| 

| 

| Komisy samochodowe w Gliwicach |  
      | Autor | Wiadomość |  
   	| twistet   
  Wysłany: Pią Sie 21, 2015 08:07   Komisy samochodowe w Gliwicach |  
      |  

| 

| Hej, 
 Przymierzam się do kupna samochodu - używanego i chciałbym poznać opinie na temat dobrych komisów w Gliwicach.

Odwiedziłem już kilka - na Pszczyńskiej, obok Europy Centralnej, w drodze do Przyszowic i ze 2 na terenie giełdy na Ligocie. Jeżeli miał ktoś jakieś doświadczenia z komisami w Gliwicach, to będę wdzięczny za wszelkie opinie i uwagi na co uważać podczas takich wizyt.

Pozdrawiam.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
   	| SewerynRafter   
  Wysłany: Pią Sie 21, 2015 11:08 |  
      |  
 Imię: Seweryn

| 

| Ja sprzedałem 2 samochody w komisie Mini-max na Daszyńskiego. Nie wiem, czy jest lepszy, czy gorszy niż inne, ale dwóch właścicieli ma ciekawą technikę negocjacji: dobry i zły glina (tzn. umiarkowanie dobry). 
 Jeden od razu mówi, że to złom; patrzy zniechęconym wzrokiem i pyta: "Ale ile pan za to chce? O nie, nie, nie ma mowy..." Drugi udaje lekko zainteresowanego. Potem się zaczynają narzekania...Ale ostatecznie kupili i za tyle ile chciałem.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
   	| twistet   
  Wysłany: Pią Sie 21, 2015 11:29 |  
      |  

| 

| Dobre :) 
 Na giełdzie za to jak oglądałem samochody to jeden gość miał technikę na cwaniaka...

Dopiero co przywiózł z Niemiec VW Polo i mówił, że jak się podoba to od razu dać zaliczkę, on go przygotuje do rejestracji i takie tam. Że trzeba się spieszyć, bo on go za 2 dni sprzeda i w ogóle.

Auto jak stało w komisie, tak stoi ;] już chyba 3 tydzień. Trzeba uważać na tych kolesi.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
   	| SewerynRafter   
  Wysłany: Pią Sie 21, 2015 11:36 |  
      |  
 Imię: Seweryn

| 

| To jest w ogóle dobry biznes: pieniądze z ręki do ręki, więc skala działalności na maxa i żadnego ryzyka, że ktoś się przyczepi i niezłe pieniądze. |  
				| Ostatnio zmieniony przez SewerynRafter Pią Sie 21, 2015 11:50, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach