Drukarki |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 10:24 Drukarki
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
No w tym miesiącu postanowiłam zainwestować w drukareczkę... oczywiście nie mam zielonego pojęcia czy się zdecydować na laserową czy atramentową... w sumie jakby nie patrzeć koszty exploatacji atramentówki nie są za duże, ale częściej wymienia się pojemniki z tuszem... co do laserówki to drogie jak cholera te wymienniki... ale za to "tusz" nie zastycha i nie powstają mazy. Ciężki wybór...
Totalnie nie wiem czym się kierować... a co do firmy :| to już leżę... nie mam zamiaru przepłacać tylko za znaczek firmowy...
*h-e-l-p* :zalamany: |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 10:28
|
Imię: Mariusz
|
ciezko powiedziec..osobiscie wolalbym laser kolorwy ceny zaczynaja sie od 1500zl z tego co wiedzialem, napewno nie oplaca sie placic za znaczek |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 10:37
|
Smoczyca
|
hm... koloru nie chce... nie potrzebuję tego :) zastanawiałam się nad HP bo mam już lexmarka... kolor... ale troszkę rozmazuje... |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 12:14
|
Imię: Mariusz Damian
|
Ja mam starą drukarke atramentową HP 640C. Póki co jestem z niej zadowolony. Problemów nigdy nie było. ?adnie drukuje. Lexmarka i Canona nie polecam, bo to badziewia według mnie :)
Tak więc atramentowa HP :) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 12:18
|
Smoczyca
|
Atramentówka mnie nie podnieca... musiałabym mieć laserka... ale mówisz, że HP jest dobre ? :) z tego co wiem to HP-ki są duże gabarytowo... okej popatrzę :) |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 20:07
|
|
Ja tez mam HP, chwilowo niesprawny ale to z racji braku tuszu i niechcenia sie mi jej zainstalowania, ale ogolnie dzialala bardzo dobrze, raz sie zepsula ale serwis szybciutko ja naprawil i nie bylo problemow z tym wogole |
|
|
|
|
luciddreamer
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 20:53
|
Imię: Tomek
|
polecam HP 1020, tania i do domu napewno wystarczy :) (jest to nastepczyni 1010) a kosztuje ok 580zl
zdrowko |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 14:18
|
Smoczyca
|
Ech kupiłam laserke hp 1015 niestety 1020 nie mieli na stanie :/ troszkę duża... ale dla mnie wystarczy w zupełności :) co prawda czarno-biały laser ale w razie potrzeby to mam jeszcze kolor lexmarka :)
Eeee... nie ma to jak laserowa dokładność :)
Dzięki za rady :) |
|
|
|
|
|