Brak obrazu z filamch |
Autor |
Wiadomość |
kajusiaw
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 22:08 Brak obrazu z filamch
|

Imię: Ania :)
|
Mam pewnie problem, a mianowicie nie mogę odtwarzać filmów na kompie.
Głos jest a nie ma obrazu
Próbowałam pobrać kodeki lecz gdy klikam pobierz to pobieranie samo mi się anuluje a po wznowieniu w ogóle nie mam pobrania na kompie zapisanego
Co to może być?? |
Ostatnio zmieniony przez Bot Pon Lip 11, 2011 13:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 00:17
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
a skąd pobierasz ? Najlepiej stąd:
h t t p;//w w w free-codecs, c o m/
Z menu po lewej, dział video, pierwszy od góry (FFDShow) powinien pomóc. Przy instalacji pozaznaczaj najlepiej wszystkie pola kodeków video, żeby zainstalował... |
|
|
|
|
kajusiaw
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 18:12
|

Imię: Ania :)
|
Próbowałam pobrać ale znowu pojawiło mi się anulowane i nawet nie zaczęło się ściągać |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 02:21
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
nie wiem, czy nie masz wirusa jakiegoś...
a spróbuj pobrac jakąś alternatywną przeglądarkę np. operę, chrome lub firefoksa |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 20:45
|

|
Polecam program VLC - odtwarza wszystko, nawet uszkodzone lub nie ściągnięte do końca filmy. Może nie ma szczególnie ciekawych funkcji ale jest bardzo skuteczny gdy chcemy otworzyć jakiś nietypowy plik. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|