Przesunięty przez: Bot Wto Gru 28, 2010 11:48 |
Wreszcie wszytko w jednym miejscu! |
Autor |
Wiadomość |
slowik24
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 17:57 Wreszcie wszytko w jednym miejscu!
|

|
Witam wszystkich i zapraszam na moj nowy portal h t t p;//w w w iGliwice.eu]iGliwice.eu - brak reklam i spamu!
Dlaczego h t t p;//w w w iGliwice.eu]iGliwice.eu i co to jest, jak działa?
Najprościej mówiąc jest to maszynka do ściągania i gromadzenia najnowszych newsów ze wszystkich możliwych portali na których jest najwięcej newsów na temat Gliwic. Skrypt działa w trybie rzeczywistym, także jeśli news zostanie opublikowany na gliwice.gazeta, p l w tej samej sekundzie pojawi się na h t t p;//w w w iGliwice.eu]iGliwice.eu.
Po co?
Oszczędność czasu! Po co przeglądać oferty sprzedaży nieruchomości na wielu portalach na iGliwice.eu znajdziesz najnowsze oferty i to za darmo. Oprócz najnowszych aktualności i nieruchomości możemy znaleźć najnowsze oferty pracy, doniesienia z Facebooka ( Z. Frankiewicz, Wygoda, Itv Gliwice oraz Piasta Gliwice) oraz wiadomości z gliwickiej i śląskiej policji!!
Dodatkowo wyszukiwarka skonfigurowana na lokalne wyszukiwanie z katalogu gliwickich stron ( jedna tak duża baza stron www z rejonu Gliwic).
Czekam na Wasze uwagi, jeśli myslicie że to jest dobry pomysł piszcie lub poprostu kilkajcie button " Like it" z Facebooka
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
slowik24
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 20:36
|

|
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 20:48
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
no ja już kliknęłam na "lubię to".
Bardzo przydatna strona.
Brakuje mi na niej odnośnika do naszego forum ;P hehe, a tak poważnie to na razie jeszcze nie wiem, co mi na niej brakuje.
Gratuluję pomysłu |
|
|
|
|
slowik24
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 17:29
|

|
Dodane nowe portale: infogliwice, p l oraz gliwice.naszemiasto, p l
Oraz uwaga najnowsze filmy z Youtuba. Skrypt wyszukuje najnowsze filmy z youtuba ktore maja w tytule słowo "Gliwice" lub w słowach kluczowych!! dziala rewelacyjnie! Polecam!
w w w iGliwice.eu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|