Facebook nie działa |
Autor |
Wiadomość |
alenda
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 12:23 Facebook nie działa
|

Imię: Olcia
|
Nie działa :przestraszony: jest napisane, że moje przeglądarka nie obsługuje plików cookie i mam je włączyć.
Jak? :zawstydzony: używam chrome |
Ostatnio zmieniony przez Bot Wto Gru 21, 2010 13:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 14:02
|

|
o kurcze... facebook nie działa !! aaaaaa koniec świata ... :rotfl:
swoją drogą co się porobiło, ludzie się bez takich pierdół obejść nie potrafią :zdziwko:
a co do przeglądarki, pewnie gdzieś w opcjach jest "pliki cookie" albo coś takiego i tam należe poczytać i zaznaczyć lub odznaczyć odpowiednią opcję |
Ostatnio zmieniony przez sebek Wto Gru 21, 2010 14:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 22:13
|

|
a kto napisał, że ludzie się nie potrafią obejść?
już działa, tzn chyba bo już nie wyskakuje to o ciasteczkach, ale mam dla odmiany konto zawieszone. |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 22:50
|

|
piszę ogólnie bo widzę co się dzieje, wszędzie usiłują mi na siłę wcisnąć telefon "z portalami społecznościowymi" a ja się pytam na ...... mi to ? ma dzwonić, ma wysyłać sms'y, ma się nie psuć, ma robić zdjęcia (bo czasem na drodze w razie stłuczki może się przydać) i w sumie tyle ... o dobrze jak ma radio bo czegoś na wykładach czasem trzeba słuchać żeby nie zasnąć :)
po za tym rozwala mnie jak wchodzę na jakąś stronę (choćby serwis informacyjny) i z boku widzę pasek facebook'a itp, pogięło wszystkich normalnie ...
chyba jestem staroświecki ... |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 22:58
|

|
ja też preferuję normlane telefony, chociaż w moim jest dostęp do fb i parę razy zajrzałam w autobusie/pociągu z nudów jak mi się czytanie znudziło
a fb jakoś wyjątkowo lubię, inne portale są do kitu, z nk chciałam zrezygnować ale gram tam w jedną głupią grę :D |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 01:04
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
a mnie ten cały Facebook wkurza, wpieniają mnie miliony maili ze ktoś kogo nie znam skomentował zdjęcie, na którym jestem ujawniona, czy jakoś tak lub że ktoś z kimś od kiedyś tam się znają, co to mnie ku.....obchodzi ? :/ |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 08:45
|

Imię: Grzesiek
|
kisia, wszystkie powiadomienia da się wyłączyć - konto->ustawienia konta->powiadomienia i odznaczamy wszystko ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 22:46
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
albo zlikwidować konto na FB... |
|
|