Przesunięty przez: kisia Sro Maj 12, 2010 20:08 |
6 Urodziny |
Autor |
Wiadomość |
MajkeL
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 19:46
|
|
wypadło mi zlecenie...... :(
Życzę udanej imprezy (już zapewne trwa). |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 22:43
|
Imię: Krzysztof
|
Właśnie wróciłem do domciu :)
Dziękuję za spotkanie.
Co prawda za długo nie zabawiłem ale było miło znów Was zobaczyć. Chciałem być wcześniej i niezmotoryzowany, ale popowodziowe sprzątanie troszkę się przeciągnęło.
Do następnego, mam nadzieję nie za bardzo odległego zobaczenia. |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 22:50
|
|
kk wrrrrrrrrr, ja miałam być pierwsza
Dziękuję za spotkano przyrzekam Was nie zaniedbywać juz więcej i częsciej udzielac się na forum, oczywiscie jak czas i dziecko pozwoli
Co prawda Kisia obiecała ze w końcu sobie porządnie pogadamy a jedyne informacje jakie wyminiłyśmy to ceny kawy i coli i kasę no cóż...bywa ;P
Frycek, chyba styknęlismy się na rondzie ?abędzka-Kozielska, jak jechałeś już do zabrza, ale pewności nie mam ;) bo ja ogólnie slepa jestem i w nocy chyba jeżdzic nie powinnam
Pozdrowienia dla Ani Fryckowej, mam nadzieję ze następnym razem nie będziemy rozmawiac tylko o porodach i ciążach, no chyba ze o kolejnych ciążach :hyhy: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 01:53
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
jako, że spać nie mogę (za wcześnie przyszłam ze spotkania, mój organizm nie jest do tego przyzwyczajony :rotfl: ) skrobnę parę słów.
zacznę od tych dobrych :P
Świetnie się bawiłam, myślałam,że będę zmęczona bo swoich próbach tanecznych, ku mojemu zdziwieniu i radości tak nie było i "posalsowałyśmy" sobie z Noemi aż pot się z nas lał. Dziękuję Noem,i byłas wspaniałą partnerką/rem ? :niepewny: :rotfl: ;)
Bardzo miło było Was wszystkich spotkać. Bardzo dziękuję, ze przyszliście :) Jak zawsze nie ma możliwości ze wszystkimi porozmawiać, niestety. Wybacz Agagatko, mam nadzieję, ze następnym razem będzie lepiej. Musze bardziej migrować po krzesełkach :D Ogromnie sie cieszę, że byłaś po tak długiej przerwie
Kamikadze zaliczone, w 4Art też podają po 4 :zdegustowany:
Tort był pyszny, dziękuję, ze tak mało go zjedliście, przez tydzień nie muszę gotować obiadów ;) :rotfl: W sumie za to powinnam podziękować tym co nie przyszli :zalamany:
Nikaa napisał/a: | usciskac z calych sil nasza Szamaneczke | niestety wystawiła nas do wiatru :(nawetArex przykuśtykał specjalnie,żeby się z nią zobaczyć Nikaa napisał/a: | I jeszcze mojego Piotrusia.. (Piotrulka) | niestety też nie było :( Basia K napisał/a: | . Basia K ---> ok. 23.00 | też nie było, ale pewnie była bardzo zmęczona po pracy. Nie było też Debonair, alendy, Solith i DJ Martinez. Wielka szkoda.
Tak przy okazji to prosze na przyszłość wziąć pod uwagę to, że jak robię rezerwację to muszę zapłacić zaliczkę (ku niezadowoleniu mojego męża, że wywalam w ciemno niemało kasy) i dobrze jest jeżeli lokal zwraca część niewykorzystanej zaliczki, co na szczęście miało miejsce tym razem. Nie w każdym jednak lokalu tak jest, a ja nie jestem aż taka bogata by kase wywalać w błoto.
Archer81 czekamy na foteczki :) |
Ostatnio zmieniony przez kisia Nie Maj 23, 2010 01:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Nikaa
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 09:13
|
|
kisia, Jestem zaskoczona ze Szamanka.. ktora obiecywala ze bedzie poprostu sie nie stawila..
Arex sie przykustykal.. a ja jeszcze w piatek myslalam nad tym zeby wrocic.. do Gliwic.. (jestem na morzem) zeby spotkac sie z Szamanka.. :(
tak jak mowilam Ci Kisiu z ta kasa.. nastepnym poprstu razem trzeba albo kogos innego poprosic o rezerwacje.. i niech ktos inny boi sie o to czy lokal zwroci mu 200zl czy nie...
Swietnie ze sie super bawiliscie.. I fajnie ze macie foteczki :)
Kisiulka a czy pozdorowilas i dalas wizytowke forum panu naszemu znajomemu ?? |
|
|
|
|
fekete
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 09:23
|
|
Po powrocie nie siadałem do internetu, więc odzywam się dopiero dzisiaj. Dzięki wszystkim za spotkanie, a Fryckom za pyszny tort, może trzeba było zjeść więcej? :) Frekwencja chyba nie dopisała. Niestety, z powodu nieobecności Piotrulka byłem jedynym starym zgredem w towarzystwie. |
Ostatnio zmieniony przez fekete Nie Maj 23, 2010 09:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 09:45
|
Imię: Olcia
|
ja nie mogłam być :( ale pewnie następnym razm się uda |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 10:01
|
|
to tam był jakis stary zgred??!! nie zauważyłam ani nikogo starego ani zgreda |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 12:09
|
|
Nikaa napisał/a: | nastepnym poprstu razem trzeba albo kogos innego poprosic o rezerwacje.. i niech ktos inny boi sie o to czy lokal zwroci mu 200zl czy nie | i myślisz, że ktoś taki się znajdzie ? Poza tym to nie o to chodzi,żeby ktoś inny płacił bo dlaczego ktokolwiek miałby się bać, że jego pieniądze przepadną ? Agagatka napisał/a: | nie zauważyłam ani nikogo starego ani zgreda | ja również nie zauważyłam :) |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 13:37
|
|
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 14:16
|
|
chodzi po prostu o to ze jak ktos się deklaruje że przyjdzie to powinien się zjawić bo to równiez za jego miejsce ta zaliczka,
to moze propozycja kto się deklaruje i nie przychodzi płaci część niezwróconej zaliczki
od razu każdy pomysli 5 razy zanim się zapowie |
|
|
|
|
Nikaa
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 15:02
|
|
Agagatka, o wlasnie takie cos mi chodzilo.. |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 15:13
|
Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Puk pUk,
no wiec bylo fajnie - zreszta jak zawsze :)
Fajnie bylo was zobaczyc i osoby z przed 4 lat :P :zawstydzony: :hyhy:
fekete napisał/a: | byłem jedynym starym zgredem w towarzystwie. |
gdzie byl taki?? ja nie widzialem ...fekete , nastepnym razem musisz usiasc miedzy nami - ja wiem ze rozmowy o porodach i ciążach sa fascynujace :rotfl: :rotfl:
Kobi i reszta ekpika wtajemniczona :wstyd: jutro sprzatam strych ;) :P
Agagatka napisał/a: | Frycek, chyba styknęlismy się na rondzie ?abędzka-Kozielska, jak jechałeś już do zabrza, ale pewności nie mam bo ja ogólnie slepa jestem i w nocy chyba jeżdzic nie powinnam |
To nie ja :P , my jechalismy odrazu przez sosnice - przeciez titnelem :P
Agagatka napisał/a: | to moze propozycja kto się deklaruje i nie przychodzi płaci część niezwróconej zaliczki
od razu każdy pomysli 5 razy zanim się zapowie |
tylko jak sciagniesz od kogos.....
lepiej bylo by robic przedplate :niepewny: ,kto chce przyjsc i jest na liscie to wplaca kasiorke na konto a pozniej ta kwota jest do wykorzystania :)
ale mozna tak gdybac i gdybac....
Bedziey robic rezerwacje na 10 pewne osob :looka:
Tak czy siak fajnie bylo i czekam na kolejne spotkanko....
mysle ze jak pogoda dopisze w czerwcu to zrobimy grilka u moich rodzicow, to bedzie mozna zabrac dzieciaki
Czekam na zdjecia :) |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 15:35
|
|
ja bym chętnie grilla zrobiła, ale ze względów organizacyjnych nie jestem w stanie przyjąc na chwilę obecną więcej niz 5 osób, a ogródek jeszcze nieskończony więc dla dzieciaków niebezpieczny |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 15:50
|
|
Frycek napisał/a: | lepiej bylo by robic przedplate :niepewny: | tylko jak ściągniesz kase ? :P
Frycek napisał/a: | Bedziey robic rezerwacje na 10 pewne osob :looka:
| a w ostatnim dniu zapisze sie kolejne 10 pewnych osób, które przyjda.
Nie no albo bedziemy wybierac lokale gdzie nie biorą zaliczki, tylko czy takie są :niepewny:, albo będziemy robić spotkania w 4 art bo tam zwracają, przynajmniej na razie.
Frycek napisał/a: | jak pogoda dopisze w czerwcu to zrobimy grilka u moich rodzicow | byleby nie 12 czerwca bo mam pokaz |
|
|
|
|
Nikaa
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 16:45
|
|
4art to i tak bardzo dobry lokal.. mi sie zawsze tam podobalo.. :)
a 19 czerwca jest u mnie imprezka.. wiec moze tez.. nie.. choc i tak zrobcie tak jak uwazacie za sluszne.. :) i jak wiekszosci pasuje |
|
|
|
|
fekete
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 18:16
|
|
O porodach wiem już wszystko, następnym razem za radą Frycka zmieniam miejsce :) |
|
|
|
|
Solith
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 21:42
|
Imię: Magda
|
Taaaak... A ja.. normalnie.. zapomniałam o spotkaniu :wstyd: ja nie wiem czemu, ale wszystko mi się pomieszało i byłam święcie przekonana, że spotkanie jest w przyszłym tygodniu :looka: i tak sobie żyłam w nieświadomości, aż mnie coś przed chwilą tknęło i patrzę, a tu po spotkaniu :P taak.. jestem wspaniała, nie ma co. następnym razem chyba zapiszę sobie dokładną datę na ręce :P |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 21:52
|
Imię: Krzysztof
|
Solith napisał/a: | Taaaak... A ja.. normalnie.. zapomniałam o spotkaniu :wstyd: ja nie wiem czemu, ale wszystko mi się pomieszało i byłam święcie przekonana, że spotkanie jest w przyszłym tygodniu :looka: i tak sobie żyłam w nieświadomości, aż mnie coś przed chwilą tknęło i patrzę, a tu po spotkaniu :P taak.. jestem wspaniała, nie ma co. następnym razem chyba zapiszę sobie dokładną datę na ręce :P |
Następnym razem wyślemy przypomnienie ;) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 00:01
|
|
Solith napisał/a: | następnym razem chyba zapiszę sobie dokładną datę na ręce | lepiej na czole, częściej będziesz spoglądać, z reki się zmyje :P
kk napisał/a: | Następnym razem wyślemy przypomnienie ;) | wysyłałam PW i maila (chyba), no chyba, ze mówisz o jakimś specjalnym przypomnieniu :hyhy: ;) |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pon Maj 24, 2010 00:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|