Kobiety wolnych obyczajów |
czy jestes za legalizacja prostytucji w Polsce ? |
tak |
|
50% |
[ 9 ] |
nie |
|
33% |
[ 6 ] |
nie mam zdania |
|
16% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 18 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
truten
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 22:51 Kobiety wolnych obyczajów
|
|
Ciekawy jestem czy ktoś z was miał jakieś doświadczenia z paniami które oferują swoje walory za pewną opłatą i co sądzicie na ten temat.
Sam przyznam się że znam takich wiele i po rozmowach z nimi sam już nie wiem co mam o nich sądzić.
O reszcie opowiem potem jak kogoś zainteresuje ten temat |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Cze 18, 2005 00:54
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Znam i jakkolwiek nie pochwalam tego czym się zajmuje, to samą dziewczyne lubie. Jest bardzo rozgarnięta, inteligentna i fajnie mi się z nią rozmawia. |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sob Cze 18, 2005 07:22
|
Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
truten napisał/a: | Ciekawy jestem czy ktoś z was miał jakieś doświadczenia z paniami które oferują swoje walory za pewną opłatą i co sądzicie na ten temat. |
No nie wiem czy ktos sie przyzna :niepewny:
Uwazam ze sa to normalne osoby ,ktore wybraly inny sposob zarabiania na zycie.Nie wiem ile dostaja dla siebie , bo przeciez nie wszytko zabieraja. Chyba ze stanie jako osoba prywatna (chociaz ciezko bo inne ja odrazy wygryza).
Powiem szczerze ze nawet nikt z was nie pozna takiej osoby,zwyczajna osoba, czasem matka i zona do momentu kiedy jej nie poznacie w takiej sytuacji. |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 18, 2005 23:33
|
|
tez znam kilka panienek no i tu musze powiedziec ze sa bardzo dobrymi kolezankami moze dlatego ze nie sypiam z nimi :D , mowie im zawsze ze na to przyjdzie jeszcze czas jak bede juz stary i oblesny :D |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Nie Cze 19, 2005 08:53
|
Smoczyca
|
Ja nie mialam takich stycznosci ... chociaz moze i mialam ale czasem czlowiek nie zdaje sobie sprawy z kim rozmawia :) |
|
|
|
|
adams
Wysłany: Nie Cze 19, 2005 16:18
|
|
mozesz truten pociagnac ten watek :) tak dla ciekawosci ]:-> |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Nie Cze 19, 2005 16:39
|
|
znałam /teraz kontakt urwał się / dziewczyne ,była po rozwodzie i tak zarabiała na życie
pozatym studjowała i traciła z dnia na dzień radość życia
nigdy nie mówiła nic o swojej "pracy"
jakoś tak dziwnie, myślałam zawsze o niej ,dlaczego nie weżmie się za coś innego tylko brnie w to bagno dalej...........
Kontakt urwał się tak z dnia na dzień ,nie wiem co obecnie u Niej :/ |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 19, 2005 21:33
|
|
Dana chyba zrobila pare lodow na boku , moja znajoma tez tak zrobila i teraz narzekala ze do zadnego burdelu jej nie chca chyba stanie na ulicy przerabane maja te panienki ale to ich wybor. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 12:05
|
|
darkenstein napisał/a: | przerabane maja te panienki ale to ich wybor |
Wybór wyborem,a żyć trzeba...prawda?? |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 12:12
|
Smoczyca
|
nie wiem ja jeszcze moge liczyc na rodzine... ale jakbym jej nie miala to kto wie czego bym sie dopuscila... wszystko uzaleznione jest od wielu spraw :) ale podziwiam odwagi prawde mowiac :) znajde sie w skrajnej nedzy i rozpaczy to kto wie... :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 13:40
|
Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Mi jest ich szkoda, gdyż ta praca powoduje zubożenie życia uczuciowego i po pewnym czasie taka kobieta może nie być zdolna do stworzenia trwałego związku.... |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 14:25
|
|
Piotrulek z drugiej strony dobrze ze sa zawsze sie zrelaksowac choc tak naprawde jeszcze nie korzystalem ale kto wie?? |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 14:43
|
Smoczyca
|
trunks nie wiem czy nie sa zdolne... moze po prostu po "takiej" pracy do ktorej nie raz moga byc zmuszane... po prostu maja dosc facetow. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 15:20
|
Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Aither nawet jeśli robią to z własnej woli to efekt może być (i najczęściej pewnie jest)taki jak napisałem.... |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 15:31
|
Smoczyca
|
trunks nie wiem nie znam ani jednej takiej kobiety, wiec sie nie kloce... |
|
|
|
|
cinque
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 15:41
|
|
hmm, ja tez nie wiem nic, zebym znala, ale chyba trunks ma troche racji, poza tym sam fakt takiej profesji, trzymany w tajemnicy, zawsze moze wyjsc na jaw... i zniszczy wszystko... |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 15:47
|
Smoczyca
|
a co jesli maz czy chlopak wie o "pracy" dziewczyny / zony ? nie no to dla mnie absurdalna sprawa po prostu nie potrafie sobie tego wyobrazic :] |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 15:53
|
|
Aither napisał/a: | a co jesli maz czy chlopak wie o "pracy" dziewczyny / zony ? |
Ten wątek był poruszany w Rozmowach w Toku
żaden z wiedzacych partnerów nic nie miał przeciw takiej formie zarabiania - dlatego chyba byli ze sobą ,w innym przypadku nie ma związku ukryć nie da się takiego "zawodu" przed partnerem |
|
|
|
|
cinque
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 15:56
|
|
Dana napisał/a: | żaden z wiedzacych partnerów nic nie miał przeciw takiej formie zarabiania |
o matko....
toż to faceci idealni.... brrrr
nie ma to jak dobrze zarabiająca żona.... |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Cze 20, 2005 16:03
|
Smoczyca
|
:niepewny: no nie wiem... prawde mowiac dziwnie czulabym sie gdyby moj maz wychodzil do takiej "pracy" i ta mysl ze jest z inna.... chyba bym nie wytrzymala nerowo :/ |
|
|
|
|
|