| 
		Świńskie ryjki | 
    
    
   
      | Autor | 
      Wiadomość | 
    
            
   	
         
		 Fenix  		  
		 
		 
				               			    Wysłany: Nie Lis 07, 2004 23:40   Świńskie ryjki
                              
               
												                 
               	 
		 
	 | 
    
   
      
          
  
  
                  Imię: Krzysztof 
                  Dołączył: 23 Cze 2004 Skąd: Gliwice - Targowa 
                         | 
      
         
            
               Składniki:
 
 
- 0,5 kg parówek cienkich,
 
 
- 20 dkg pieczarek,
 
 
- 2 cebule,
 
 
- łyżka oleju,
 
 
- słoiczek koncentratu pomidorowego,v - sól,
 
 
- pieprz. 
 
 
 
 
Jak przyrz±dzić?
 
 
Cebulę kroimy w drobn± kostkę, po czym smażymy na złoty kolor na małym ogniu .Dodajemy pokrojone pieczarki. Następnie dodajemy parówki, które wcze¶niej musimy przygotować w następuj±cy sposób: każd± parówkę przecinamy na trzy czę¶ci, a na końcu każdej cz±stki nacinamy krzyżyk.
 
 
Podczs smażenia z parówki zrobi± się prawdziwe ryjki. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawy, co kto lubi: sól, pierz, vegetę, oregano itp. | 
             
						          
       | 
    
	
		
						 						
		 | 
		
			
                   | 
    
	  
      
		 | 
    
   
         
      | 
         
       | 
    
 
    
      Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
  | 
      Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
 
  | 
    
 
   	
     |   
   	 | 
		  | 
		
			
		 |