MP3 Livstar LS-3503 Pomocy !!! |
Autor |
Wiadomość |
Grabarz
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 16:30 MP3 Livstar LS-3503 Pomocy !!!
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Moi drodzy mam do Was prośbę. Jeśli ktoś ma taki mp3 jak w temacie, lub podobny, bardzo proszę o przesłanie jakiejś instrukcji obsługi lub opisanie jak włączyć cokolwiek żeby sobie grał.
Mam taki właśnie sprzęt, ale jest rozbity LCD i nic nie widać na wyświetlaczu poza zmieniającymi się kolorami, więc nie potrafię nic zrobić.
Będę baaardzo wdzięczny za pomoc !
Pozdrawiam |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 22:59
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no a jak "play" naciskasz to co sie dzieje ? :) |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 07:42
|

|
Trunks, tylko bez takich :P
Nie do tego jak zrobić, żeby grało to jakoś doszedłem. Udało mi się nawet ściszyć :zdegustowany: ale nie potrafię dać teraz głośniej. Ogólnie jest bardzo fajny, ale podstawowe sprawy w menu chciałbym znać |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 09:04
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
a jaka jest jakość dżwięku tak wogle ?
Swoją drogą to idzie kupic nowe odtwarzacze 1GB poniżej 100zl np. taka Sansa m240, o bardzo dobrej jak na tą cene jakości dźwięku.....sam taki mam :) |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 11:04
|

|
Tzn tak - jakością dźwięku byłem zaskoczony, bo był ustawiony chyba full, więc kiedy udało mi się uruchomić jakis kawałek, to o mało nie spadłem z krzesła. Nic nie buczało, nie trzaskało - bardzo dobra jakoś dźwięku wg mnie.
Co do kosztów, to trunks, w domu mam mp3 Philipsa, a ten miał być do samochodu, żeby go nie nosić ze sobą (żona nie pozwoliła tamtego zostawiać w aucie :hyhy: ). ?ącznie z kosztami przesyłki dałem 22zł, także nie jest źle :P
Tym bardziej, że w 100% działa, tylko ten wyświetlacz. No, ale jestem na dobrej drodze, bo może im koleś wyśle taki wyświetlacz (robił z dwóch jeden i akurat lcd mu został) a znajomy elektronik (Ty też go znasz trunks ;) ) przełoży je :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|