Gdzie kupic arafatke w Gliwicach?! |
Autor |
Wiadomość |
Tosziba
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:20 Gdzie kupic arafatke w Gliwicach?!
|

|
Witam wszystkich,
Wiecie moze gdzie w Gliwicach kupic arafatke? Potrzebuje jej na koncert, który juz niedługo ;) Prosze o szybką odpowiedz ;]
Pozdrawiam Tosziba
PS.Kupiłbym na allegro ale nie wiadomo czy nie trafie jakiegos Pana, który paczki wysyła po tygodniu. |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:30
|
|
Tosziba napisał/a: | PS.Kupiłbym na allegro ale nie wiadomo czy nie trafie jakiegos Pana, który paczki wysyła po tygodniu. |
Tak Ci się tylko wydaje.
Wszystko zależy od Ciebie. Ja maksymalnie czekałem na przesyłkę trzy dni (weekend :/), zazwyczaj czekam jakieś 30 godzin od momentu zakupu :]
Kupuje wieczorem, robie przelew na konto (do rana pieniądze dochodzą na konto sprzedawcy) i pisze do sprzedawcy na e-maila, że to prezent i potrzebuje tego od zaraz. Sprzedawca wysyła paczkę i następnego dnia listonosz mi ją doręcza. Nie ma nic prostszego niż zakupy w sieci :] |
|
|
|
|
Tosziba
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:26
|

|
Przyznaje Ci racje. W 85% przypadków paczka przychodziła mi do 3 dni po przelewie. Zostaje te 15%. Jednak wole kupić w normalnym sklepie - zalezy mi na czasie :) |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 19:08
|

Imię: Mjeetek
|
Sprzedam ci moją, ile dajesz? |
|
|
|
|
Tosziba
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 19:15
|

|
Nie dogadaliśmy się z Khamanem. Więc zna ktoś jakis sklep gdzie sprzedają arafatki? |
Ostatnio zmieniony przez Tosziba Sro Lip 18, 2007 19:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
chaoss
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 21:57
|

|
na balcerku moze bedzie ale to tak 40% szansy. W gliwicach zdaje sie nie ma sklepu militarnego, ale jest taki jeden w zabrzu na tej samej ulicy gdzies jest dworze autobusowy (belka). Miedzy szkola a dworcem, jak sie bedzie jechac z gliwic to zobaczy sie go po lewej. |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 22:01
|
|
Tosziba napisał/a: | Jednak wole kupić w normalnym sklepie - zalezy mi na czasie :) | :D Zanim znajdziesz ten sklep, to paczka z allegro już dawno przyjdzie :D Na kiedy potrzebujesz? Na ten weekend? To spokojnie Ci przyjdzie, jeśli kupisz dziś, ewentualnie jutro, ale paczki w sobotę rzadko roznoszą :] |
|
|
|
|
Tosziba
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 23:54
|

|
no to chyba bede skazany na allegro, p l. ale dzięki wszystkim ;) |
|
|
|
|
Zafira
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 09:27
|

Imię: piękne ;)
|
Tosziba napisał/a: | no to chyba bede skazany na allegro, p l. ale dzięki wszystkim ;) |
wydaje mi se, ze w PhonoShopie powinno byc cos takiego. nie pamietam nazwy ulicy ale to jest prawie obok da grasso. |
|
|
|
|
|