Nowe domeny.... |
Która z podanych domen może zastąpic obecną |
www.eGliwice.com |
|
30% |
[ 4 ] |
www.eGliwice.eu |
|
23% |
[ 3 ] |
www.forumgliwickie.pl |
|
46% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 13 |
Wszystkich Głosów: 13 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Tonio
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 16:06
|

|
hmm... chyba zeby chciazby smsowo jakos przekazal z grubsza co sie kroi... bo kurde robic takie cos i uciec bez slowa... czyby sie bal naszgo gniewu?? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 16:12
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Tonio, nikt nigdzie nie uciek, każdy ma prawo do urlopu, a on polega na tym żeby odpocząć sobie od codzienności, więc nie bede mu głowy zawracać. Jak bedzie miał ochote i możliwośc może w czasie urlopu tu zajrzy i wyjaśni |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 18:29
|

|
Racja, zgadzam się z Wami. Domena w w w forumgliwice, c o m jest tym do czego już się przyzwyczaiłem, tak jak większość z Was. |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 18:58
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
Proponuje powołać komisje śledczą w celu zbadania co wszechmocny Frycek ma w zarękawku. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 20:59
|
|
Forum jest nasze,a domena Frycka i moze z nia zrobić co chce... |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 21:48
|

Imię: Piotr
|
Cytat: | Forum jest nasze,a domena Frycka i moze z nia zrobić co chce... | wszystko jest frycka i może robić co chce chyba że ktoś zasponsorował utrzymanie forum to inna historia |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 01:57
|

|
swoja droga to na pewno centrum handlowe Forum Gliwice pewnie nie szczedziloby grosza zeby do kolekcji swoich domen dorzucic ta z koncowka com...
Ja rozumiem ze kazdy am prawo do urlopu, ale wydaje mi sie tez ze kazdy ma prawo wiedziec co "pan i wladca" kombinuje, bo nie po to kase na koszulke wydawalem zeby stala sie ona bezsensownym wspomnieniem po domenie uzywanej przez kogos innego... |
|
|
|
|
madziar
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 09:51
|

|
:orany: Aż jestem ciekawa ile zaproponowali za domenę. Będe obserwowac ciag dalszy. Ale sądzę, że to już przesądzone i to tylko kwestia czasu (krótkiego czasu). Aaaa, i przychylam się do zdania, że domena dotychczasowa to najlepszy adres, a ankieta jest niepełna. |
Ostatnio zmieniony przez madziar Nie Lip 08, 2007 09:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Solid_Wood
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 10:24
|

|
Nie mam nic przeciwko nowym domenom, działającym razem ze starą :) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 10:29
|

|
Proszę o dodanie do ankiety === > pkt. Żadna |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 16:27
|
|
Tonio napisał/a: | swoja droga to na pewno centrum handlowe Forum Gliwice pewnie nie szczedziloby grosza zeby do kolekcji swoich domen dorzucic ta z koncowka com... |
Myślisz że byliby w stanie zapłacić np 20 tys ? :]
Cytat: | dokladnie...Arex30, jako jondro systemu zawsze trafia w sedno... jak juz chodze w koszulce z napisem w w w ForumGliwice, c o m to identyfikuje sie z czyms czego jakas czescia tez chyba jestem... nie zamierzam komu innemu reklamy robic |
Było być takim przewidywalnym jak ja i puścić koszulkę z dymem :rotfl: |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 17:35
|

|
Krzysio, zawsze możemy zrobić pikietę pod siedzibą nowego właściciela domeny ( jeśli takowy sie pojawi ) i tam dokonać dzieła zniszczenia..... A wiesz jaki rozgłos ... |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:54
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
aa to stara domena idzie na sprzedaz no no, w sumie jak dobrze płacą, to na miejscu Frycka też bym sprzedał....ale naprawde nietanio :) Choc cena za ile pojdzie pewnie pozostanie tajemnica hehe.
Zaglosuje na 3 wariant ;> |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:59
|

|
TAK ZEBY NA MNIE NIE BYLO!! JA NIE NAPISALEM ZE ONA IDZIE NA SPRZEDAZ A TYLKO ZE PEWNIE JEST LAKOMYM KASKIEM!!
wiec prosze was bardzo nie szerzcie tu jakiejs paranoi!! jaki jest cel tej ankiety i tego zamieszania dowiemy sie jak FRYCEK WROCI |
|
|
|
|
Kalka
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 22:39
|

|
Solid_Wood napisał/a: | Nie mam nic przeciwko nowym domenom, działającym razem ze starą :) |
właśnie! najwyżej zeskrobie naklejke z auta :kwasny: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 22:58
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
trunks napisał/a: | aa to stara domena idzie na sprzedaz no no |
to niewiarygodne jak szybko rodzi sie plotka :zdegustowany: :kwasny: :dobani: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 23:05
|

Imię: Piotr
|
kazda plotka ma ziarno prawdy ;p |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 12:27
|
|
kisia napisał/a: | to niewiarygodne jak szybko rodzi sie plotka :zdegustowany: :kwasny: :dobani: |
Nie powinnaś być zaskoczona :D Przecież sama wiesz jaką zdolność do plotek mają Forumowicze :D |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 15:58
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no tak to dla sprostowania tez napisze, ze mowie o sytuacji, ktora nie zostala oficjalnie potwierdzona i są to tylko nasze domysły,....ale skoro byl juz wczesniej zalozony temat, gdzie mozna bylo dyskutowac o cenie tej domeny, a teraz jest ten...i w dodatku Forum Gliwickie otwarto ostatnio, to jakies ziarnko prawdy, jak wspomnial Gmeras w tym chyba jest :). Dobra nie ma co ciagnac dalej tematu, Frycek wroci to pewnie napisze jak jest... |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 16:06
|

|
trunks napisał/a: | Frycek wroci to pewnie napisze jak jest... |
albo postawi nas przed faktem, lub naswietli sprawe nie piszac wszystkiego, ale to juz nie mnie w to wnikac |
|
|
|
|
|