I Po Urodzinach |
Autor |
Wiadomość |
Aisha Yildirim
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:22
|
|
ja sie rowniez przylaczam do podziekowan za impreze i cieple slowa.... ciesze sie ze chcieliscie znow mnie ogladac i laskawie przymkneliscie oko na wpadki (szczegolnie tę zawieszona u staniczka :znudzony: , zapewniam ze jej miejsce- tej rzeczy :D wpadki- jest na nadgarstku i zupelnie nie wiem co tam robila ;) :zdegustowany: ).... dziewczyny, ktorym w pierwszym porywie pragnienia rozwiniecia skrzydel przejechalam nimi po buziach, chcialam jeszce raz przeprosic. Potem juz staralam sie podwinac piorka przez co efekt mniejszy ale strat w ludziach nie bylo ;) :D
kamikadze nie dane mi bylo sprobowac (rany!!!! co za kolor :przestraszony: )ale skoro nie bylo to dokladnie to co powinno byc to nie zaluje az tak bardzo.... MajkeL napisał/a: | Do następnego Spotkania..... (oby szybko) |
podpisuje sie pod tym zdecydowanie....
Monique napisał/a: | rzeczywiscie te urodziny byly takie jakies nie za bardzo |
fajne byly :D , jestesmy dzielni ze nie pomdlelismy z niedoboru tlenu.... a co do wspomnien zeszlorocznych...." nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki"....
wszystkim bardzo bardzo bardzo dziekuje - takze za to ze wciagaliscie mnie do rozmowy bo ja strzasznie niesmiale zwierze jestem i siedzialabym jak ta sierota sama i wystrasznona... :D
PAKuS, ja nie wiem o co chodzi z tym piwem, ale zaczynam podejrzewac ze to jakis uknuty przez ciebie spisek bo juz w Babilonie od Roklika slyszalam ze do niego tez caly czas mowiles cos w temacie browarow :niepewny: :zdegustowany:
zdaje sie ze nie do konca cie rozumial - ale o co chodzi :looka: ???? |
|
|
|
|
Aisha Yildirim
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:25
|
|
Fenix, musze to napisac :D , super zdjecia :D
juz nie wierze w ani jedno slowo usprawiedliwienia ze nie mam zdjec z festiwalu: bo za ciemno bylo, bo za szybko sie ruszalam, bo...., bo...., bo......
fotograf byl do bani po prostu :] - twoja praca jest tego najlepszym przykładem :ok: |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:40
|
Imię: Marcin
|
Aisha Yildirim no musze przyznac ze pokaz byl mily dla oka ;) i nawet brak tlenu go nie popsul :)
najzabawniejsze byly "starsze" panie ktore za wszelka cene chcialy zrobic Ci konkurencje :] |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 13:55
|
Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
NO i mam troche czasu aby podsumowac troche....
Tak wiec podobno bylo fajnie :P
a tak powaznie ,przepraszam wszystkich ze nie bylem od poczatku jak to powinnno byc jednak tyle kwiatow na dzien matki zostalo zamowionych ze nie nadazalismy z przesylkami ,dlatego tez korzystajac czasem z okazji jadac po nasepna przesylki was odwiedzilem :) kontrola musi byc :P szkoda tylko ze nie bylo mnie przy krojeniu tortu :(
Jednak widzialme kawalek wystepu aishy :) ,torta na zdjeciach :P no i zasmakowalem :)
imprezka mysle udana - mysle ze nie ma co narzekac by bylo ok.
Podziekowania dla Kisi ,Pani Beaty z Babilonu za dopilnowanie wszystkiego osoba ktore takze pomagaly :)
Wam wszystkim ze przyszliscie sie troche pobawic....
Mysle ze IV urodziny beda jeszcze lepsze i postaram postramy sie was czyms nowym zaskoczyc :)
III urodziny mial byc tak troche kameralnie i mysle ze wlasnie tak bylo :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 19:28
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
DeSiQ, staniol, :offtopic: :krzeslem: |
|
|
|
|
staniol
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 19:41
|
Imię: na pewno nie Stanisław:P
|
widzisz kisiu, nie do konca... jezeli spytasz p4czka to bedziesz wiedziala, ze ten piekny samochod byl wazna czescia imprezy, a raczej jej konca :D ja zadbalem o to, zeby czesc forumowiczow bezpiecznie dotarla do domu ;) |
|
|
|
|
Aisha Yildirim
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 11:08
|
|
kisia, !!!!
zapomniałamm płyty :zalamany: :|
ale jestem sierota :kwasny: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 12:33
|
|
Aisha Yildirim napisał/a: | zapomniałamm płyty |
ja też :/ :mur: przywioze Ci ją do domku |
|
|
|
|
DJ Martinez
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:32
|
|
Mi niestety nie było dane sie zjawic bo w tym czasie jako współorganizator musiałem byc na politechnice na Silesia Game Festival ale pomimo to widze na zdjęciach ze impreza udana ( nono szkoda ze wystepu nie widziałem ) postram sie nadrobic moja nieobecnosc na nastepnej tego typu imprezie. Pozdrawiam wszystkich co byli i sie dobrze bawili.
Co do temperatury w tym lokalu to pamietam z dawnych czasów ze to norma a co do muzyki to wiedziałem ze tak będzie. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 20:12
|
Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
DJ Martinez napisał/a: | Co do temperatury w tym lokalu to pamietam z dawnych czasów ze to norma |
powinni klime założyc :oczami: |
|
|
|
|
Marek2716
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 17:26
|
Imię: Marian-Marek
|
byłem na ostatnich urodzinach Forum w tedy jako osoba prywatna i mialem okzje brać udzial impreza udana tort smakowal ale bylo za duszno kiepsko funkcjonowala klimatyzacja następna impreza już bedzie z moim udzialem jako czlonka Forum,dajcie znać kiedy i gdzie |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 18:32
|
|
Marku. Wszystkie informacje dotyczące terminu następnych urodzin jak i spotkań forumowych widnieją 'na łamach' naszego forum. :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 23:03
|
|
Cytat: | Marku. Wszystkie informacje dotyczące terminu następnych urodzin jak i spotkań forumowych widnieją 'na łamach' naszego forum. |
dokładnie, w dziale h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewforum.php?f=71]»Spotkania,Imprezy,Koncerty»Oficjalne Spotkania UżytkownikówForum |
|
|
|
|
desperado [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 21:11
|
|
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 22:21
|
|
desperado, no szkoda, ale to nie jest nasze ostatnie spotkanie forumowe więc pewnie jeszcze na niejedno sie załapiecie :D |
|
|
|
|
desperado [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 22:26
|
|
kisia napisał/a: | desperado, no szkoda, ale to nie jest nasze ostatnie spotkanie forumowe więc pewnie jeszcze na niejedno sie załapiecie | nigdy nic nie wiadomo , moze tak a moze nie.Ale wszyscy jestescie oki. |
|
|
|
|
DJ Martinez
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 00:46
|
|
Moze na nastepne urodziny bede miał wolne heh czas pokarze ciekawe tylko czy gdybym sie teraz na tych co były urodzinach pojawił czy ktokolwiek oprucz Frycka by Mnie rozpoznał hehe :super: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 00:53
|
|
DJ Martinez napisał/a: | czy ktokolwiek oprócz Frycka by Mnie rozpoznał | pewnie nie, ale został byś skierowany na gorę gdzie bawiło się tylko forum, a ja bym Cie tam już dopadła :hyhy: i wypytała wszystkiego :D :P |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 07:50
|
|
DJ Martinez napisał/a: | gdybym sie teraz na tych co były urodzinach pojawił czy ktokolwiek oprucz Frycka by Mnie rozpoznał hehe |
napewno nikt nie bedzie zgadywał czy ty to ty,wystarczy ze sie przedstawisz i bedzie ok i wszyscy cie zapamiętają... |
|
|
|
|
Jacek13 [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 17:01
|
|
DJ Martinez napisał/a: | co były urodzinach pojawił czy ktokolwiek oprócz Frycka by Mnie rozpoznał hehe | Gdyby tak każdy myślał to by nikt na takie spotkania nie przychodził Wszyscy kiedyś :kibol: byli 'NOWI" :kibol: :kibol: |
|
|
|
|
|