XXIV Przedświąteczne Forumowe Spotkanie |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 10:07 XXIV Przedświąteczne Forumowe Spotkanie
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Ponieważ na ostatnim spotkaniu było mało osób, mam pewien niedosyt, dlatego też proponuję kolejne forumowe spotkanie, mam nadzieje że w liczniejszym gronie :)
Na miejsce spotkania proponuje h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=3132]Materie na ul. Jasnogórskiej
date mysle ze wskaże nam ankieta :)
Wydaje mi się, że 24 lub 31 jest najlepszą datą bo jest jeszcze trochę czasu i powinna zebrać sie większa grupka ludzi :) |
Ostatnio zmieniony przez kisia Nie Mar 18, 2007 00:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 13:40
|
|
Bardzo fajnie,lokal juz mamy,czyli jednej ankiety mniej....data dla mnie jest bez znaczenia... |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 21:44
|

Imię: Krzysztof
|
Piotrulek napisał/a: | Bardzo fajnie,lokal juz mamy,czyli jednej ankiety mniej....data dla mnie jest bez znaczenia... |
Dla Ciebie - bez znaczenia, a dla mnie ma znaczenie - mam urodziny akurat w środę, pomiędzy dwoma z proponowanych terminów ;)
Sobota byłaby najodpowiedniejszym dniem, abym zaprosił kilku znajomych :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 02:01
|

|
kk napisał/a: | Sobota byłaby najodpowiedniejszym dniem, abym zaprosił kilku znajomych |
Krzysiu zawsze możesz ich zaprosić do Materii na forumowe. Każdy Twój znajomy to potencjalny nowy forumowicz :D :hyhy: |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 08:24
|

|
kisia napisał/a: | kk napisał/a: | Sobota byłaby najodpowiedniejszym dniem, abym zaprosił kilku znajomych |
Krzysiu zawsze możesz ich zaprosić do Materii na forumowe. Każdy Twój znajomy to potencjalny nowy forumowicz :D :hyhy: |
pomysł dobry bo:
* "2 pieczenie na jednym ogniu upiekę"
* Poimprezuje jednocześnie ze znajomymi oraz z forumowiczami (przecież też bym zaprosił na urodzinki)
Minusami są
* Ponieważ jestem "kucharz" to na domową prywatke sporo bym przygotował, a w knajpie "krzywo będą patrzeć" jakbym cokolwiek przyniósł
* Wypadałoby chyba coś postawić? A z kasą troszkę krucho :(
|
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 23:00
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no widzisz wszystko ma plusy dodatnie i ujemne :P
Ja bym na Twoim miejscu zrobił osobną impre urodzinową w domu i osobno spotkanie forumowe ;) |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 06:56
|

|
trunks napisał/a: | no widzisz wszystko ma plusy dodatnie i ujemne :P
Ja bym na Twoim miejscu zrobił osobną impre urodzinową w domu i osobno spotkanie forumowe ;) |
... widzę, że tym moim postem z urodzinowymi dylematami, to wszystkich wystraszyłem i teraz cosik cicho w temacie spotkania forumowego się zrobiło :( |
|
|
|
|
Monique [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 16:49
|
|
ja sie pisze.. obojetnie gdzie i kiedy:) super super :) juz sie doczekac nie moge :) |
|
|
|
|
asik
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 07:52
|

|
jakaś lista by się przydała:) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 09:15
|
|
No to zaczynamy z listą:
1. Piotrulek |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 09:36
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
A że tak spytam - jak się zwracacie do siebie na spotkaniach? Per "Ty" ? Bo ludzie są w różnym wieku i nie wszyscy sobie moga życzyć :) Po prostu nie wiem, jaki macie zwyczaj |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 09:38
|
|
Adonay napisał/a: | A że tak spytam - jak się zwracacie do siebie na spotkaniach? Per "Ty" |
jest luz na calej linii,mowisz jak chcesz i zawsze jest dobrze... |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 09:46
|

|
Aha, no to ok :) Ja chyba jestem za zwracaniem się zgodnie z ustawą ;) No chyba, że ktoś zaproponuje konkretnie to inna sprawa. Co do spotkania myślę intensywnie, tylko w życiu nie słyszałem o Materii na jasnogórskiej, chyba, że to tam gdzie była Delicja :dontgetit: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 09:48
|

|
Adonay, forumowe ludki to jedna wielka rodzina, zwracamy sie do siebie po imieniu lub nicku :)
1. Piotrulek
2. Monique
3. kisia |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 10:00
|

|
1. Piotrulek
2. Monique
3. kisia
4. KK |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 10:01
|

|
kisia napisał/a: | forumowe ludki to jedna wielka rodzina, zwracamy sie do siebie po imieniu lub nicku |
A no to jestem za, bo ja uwielbiam po nickach i jak ktoś do mnie tak mówi ;)
Dzięki, teraz będę obserwował listę |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 10:52
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
1. Piotrulek
2. Monique
3. kisia
4. KK
5. PAKuS |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 15:24
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Adonay napisał/a: | A no to jestem za, bo ja uwielbiam po nickach i jak ktoś do mnie tak mówi |
hehe no to jest fajne, bo normalnie nikt tak sie nie zwraca do nas :)
chyba moge sie tez wpisać na obecną chwile:
1. Piotrulek
2. Monique
3. kisia
4. KK
5. PAKuS
6. trunks |
|
|
|
|
Amal
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 18:18
|

|
1. Piotrulek
2. Monique
3. kisia
4. KK
5. PAKuS
6. trunks
7. AMIRA (o ile nie będę miała występów gdzieś;) )
a co do miejsca to.....moja ostatnia wizyta w materii była baaardzo udana;D pokaz mody i belly dance:) |
|
|
|
|
De_Luca
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 19:06
|

|
Adonay napisał/a: | A no to jestem za, bo ja uwielbiam po nickach i jak ktoś do mnie tak mówi ;) |
też tak lubie.. chociaż czasem mam ochote sie do kogos zwrócić po imieniu, ale nie mogę bo.... nie pamiętam :wstyd: musze zacząć ćwiczyć pamięć w jakiś sposób bo mi aż wstyd. co do listy to sie wpisze w dzien spotkania bo wychodzi na to ze sie czesto wpisuje i nie pojawiam bo cos gdzies wyskakuje =/ |
|
|
|
|
|